takı sorunsalı

Düğüne git hazır o ortada göbek atarken pastaydı takıydı ortama karışamaz
Sende onun tüm arkadaşlarıyla tanış kaynaş sosyal medyadan ekleş
X artık evlendiği için evliler kervanına katıldı bende onun yerine atandım artık biz kanka oluruz hahaha de onun arkadaşlarını çal 🤣
çok mantıklı😂😂

peki gitseydiniz ne takardınız şu an az zaman kaldı gitmemem için sağlam bahaneye iht var gitsemde olmaz gibi ailem bile haberdar düğünden
Aa siz o gunden bir gün önce ağır grip olmussunuz yaa 😃 bence grip olun gitmeyin düğüne. Yaş aldıkça şunu öğrendim, hayati sadece kendim için yaşıyorum, moralimi bozan, negatif enerji saçan herkese mesafemi koyuyorum (en yakin dediğim arkadaşım da yapiyordu bunlari ve şuan yakin arkadasim degil sadece arada görüşürüz😏) içinde farkli dusunceleri olup beni kullanmaya calisan insanlarla olmaktansa tek basıma netflix karsisinda kahvemi yudumlarim. Ve kimseyede eskisi kadar guvenmiyorum🤷🏼‍♀️ Çünkü kötü günümde yanimda olanlarla iyi günümde yanimda olan insanlar cok farkli buda farkli bi hayat tecrübesi🤷🏼‍♀️ İnanin sizi sanki bos zamaninda arkadas olarak görüyor gibi. Gideceksenizde cüzi bisey takin zaten o kişi evlendikten sonra sizle hic gorusmeyecek

Aa siz o gunden bir gün önce ağır grip olmussunuz yaa 😃 bence grip olun gitmeyin düğüne. Yaş aldıkça şunu öğrendim, hayati sadece kendim için yaşıyorum, moralimi bozan, negatif enerji saçan herkese mesafemi koyuyorum (en yakin dediğim arkadaşım da yapiyordu bunlari ve şuan yakin arkadasim degil sadece arada görüşürüz😏) içinde farkli dusunceleri olup beni kullanmaya calisan insanlarla olmaktansa tek basıma netflix karsisinda kahvemi yudumlarim. Ve kimseyede eskisi kadar guvenmiyorum🤷🏼‍♀️ Çünkü kötü günümde yanimda olanlarla iyi günümde yanimda olan insanlar cok farkli buda farkli bi hayat tecrübesi🤷🏼‍♀️ İnanin sizi sanki bos zamaninda arkadas olarak görüyor gibi. Gideceksenizde cüzi bisey takin zaten o kişi evlendikten sonra sizle hic gorusmeyecek
haklısınız zaten geri çektim kendimi artık çagırsa dahi sadece eglendiğim yere giderim onun işi olana degil

yok demiyorum sizin fikrinizi sordum zaten ama teşekkürler gramın yarısı old bilmiyordum
Tabi ki var. Çeyrek gram bile var. Yani para olmaz diye düşünüyorsani en fazla yarım gram takabilirsiniz. Tabi ki sizin ileride nikahiniza falan da geleceğini düşünmüyorum. O yüzden gereksiz yere fazla yatirim yapmayın

Sizin sosyal cevrenizin olmadigini bildigi icin resmen kullaniyor. Boyle insan arkadasiyla samimi olmanizi istemez cunku siz arkadasi degilsiniz. Kurs vs kendiniz icin baska ortamlar yaratip arkadas edinin . Kendinizi kullandirmadan

Öncelikle o kız senin arkadaşın falan değil, kız yıllar sonra seni böyle sosyal çevresi olmayan bir şekilde bulunca, ben bunu kullanırım kafası ile işi olunca ayak işlerinde kullanıyor ve canı sıkılınca sizle takılıyor sadece. Bana beyaz bir elbise bul nedir ya. Siz onun asistanı mısınız? O çağırdığı partilerde de kesin bir ayak işi var size yaptıracağı, zira arkadaşınız kimseye bedavaya su verecek biri gibi durmuyor. Bakın size bir büyük tavsiyesi; sosyal biri olacağım diye böyle vampirlerin peşinde boşuna dolanmayın, zira dışardan daha acınası bir şekilde görünürsünüz. Ben o kızın arkadaşı olsam ve kızın size davranışlarına rağmen hala ilişkinizi devam ettirdiğinizi görsem sizin için kendine saygısı yok der ve uzak dururum. Emin olun o arkadaşınız çevresinede sizin hakkınızda çevreniz olmaması ve arkadaşsızlığınızla ilgili çok güzel atıp tutuyordur ve size arkadaş çıkmaz o çevreden. Arkadaşınız gibi karakterler ayak işlerini yapan sizin gibiler etrafında dolanmaya devam etsin diye sizi bir güzel çevrenize çaktırmadan rezil edip aciz gösterirler. Boşuna kürek çekip böyle bir tipe kendinizi maddi manevi kullandırmayın.

X