Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
minnakkkkkk sultanıımm, yaa inan çok heyecanlandım yazdığını görünce :) ne güzel ya. darısı başımaa. o duyguyu yaşamak istiyoruum. bende kavuşayııım![]()
nasıldı,
gezdiniz mi,
ne giydin
ben uzun süre görmeyince sevgilimi nedendir bilmem sonra ilk buluşmamızda çok çekingen oluyorum(mesela yaz tatili dönüşü) çocuk elimi tutcak elimi kaçırıyorum falan
bi alışma süreci yaşıyorum bir kaç gün veya bir hafta
askerden dönünce de böyle bişey yapmam inşallah![]()
oooh mis gibi:)
çok sevindim canım. herşey çok güzel canlandı gözümde :)
maşallahdarısı başıma inşallah
![]()
tesekkur ederimm kızlarr
iyiki varsınız
dediginizi yaptım... dun iyice dusundum ve eger konusmassam herseyin mahvolacagını onu durdurcak tek kişinin ben olduguma karar verdim.. ve actım telefonu
hiç beklemedigim sekilde gayet sogukkanlıydı.. kızgın kırgın tehditkar degildi sadece.. üzgündü hemde cok ama yinede guluyordu sesini duymak beni cok mutlu etti dedi
benden neden korkuyorsun ki 6 yıldır seni ve hayatını izliyorum uzaktan, seni goruyorum, evinizin onundeki parkta bazen semtinizdeki mezarlıkta sabahlıyordum olurda pencereye sokaga cıkarsın die, sole bana hiçbirinden haberin varmıydı dedi
yine benden haberin olmayacak, senden tek istedigim benim senden haber almamı engelleme dedi... bana nasıl oldugunu neler yaptını soylesinler lutfen bırak dedi
evleniyosun biliyorum benle iki dunya biraraya gelse yine evlenemeyeceini de biliyorum sadece bigun basına kotu bişey gelirse yardımına ilk kosanın ben olacagımı bil istiyorum dedi.. ben yasadıgım surece sen mutlu olacaksın.. olurda mutsuz olursan seni yeniden mutlu etmek icin bekliyor olacagım dedi
uzaktan da olsa mutlu oldugunu gormek beni cok mutlu edecek dedi..
nasıl biri iyimi diye sordu, ve sesi titreyerek lutfen soyle sana cok iyi baksın cok mutlu etsin
oglunuz olur belki ama sakın benim adımı koyma kadersiz olmasın dedi ve guldu cok acı bir sekilde
zor bir gece gecirdim.. sabah 7 de uyudum ve kendmi hiç iyi hissetmiyorum kalbim paramparca oldu.. sozleniyorum cok mutluyum ama ardımda paramparça biri var
![]()
ayyyy minnakım gözün aydın.
Allah bi daha ayrılık vermesin tatlım![]()
Offff!! içim çok buruk yaaa...
Amiiin tatlııımm beniiimmm son ayrılıktır inşallaahhhhh
Noldu tatlım?
En son yıldönümümüzde görüştük5-6 sene oldu tık yok evlenicez sonuç belli biraz daha erkene alsak nolur kiii
![]()
canım geçmişe baktım,karıştırmayayım kimseyle diye,sevgilin açıktan okuyomuş ya onun dışında çalışıyor sanırım.
zaten açıktan okuduğu olur,seneye söz-nişan yapabilirsiniz aslında.
neden erteliyorsunuz?
çlışıyo canım şuan formasyon eğitimini tamamlıyo. Birde normal dükkanı var çalışıyo. aileler istemiyo vermezler diye korkuyo, diyo herşeyimiz tamamlansın öyler gelir isterim bir kez isterim zaten ikinciye olmaz sen gelirsin diyo haklıda birşey diyemiyorum. Bizde birikmişlerimizle kredi çekerek arsa aldık 2 sene içinde eve başlanıcak ev bitince eşyalar alınıcak sonra düğünümüz ve balayımız için para biriktirilicek.. ee askerliği var iş bulması var
Neyse allahtan 4-5 sene dediğimiz tarih dün akşam itibariyle 2 sene içinde söz nişan ev ve ev eşyalarımız olucak dedi inşallah dedim sustum şimdi dua ediyorum inşallah mutlulugum yarıda kesilmez bi 5 sene daha beklemem diye.
Sağol tatlım sonunda kavuştuk. Bakalım bundan sonra neler bekliyo bizi.. Erkekler yönlendirilmeyi bekliyo biraz tatlım konusuomusun bu konuları?