• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

merhaba tatlım..
her akşam depresyon moduna ayarlıyım ben.
gülmekten yanaklarım ağrırdı eskiden .. sürekli olur olmadık gülerdim.. şimdi gülmeyi unuttum..
aşk uzakken çok fenaymış.

merhaba tatlım..
her akşam depresyon moduna ayarlıyım ben.
gülmekten yanaklarım ağrırdı eskiden .. sürekli olur olmadık gülerdim.. şimdi gülmeyi unuttum..
aşk uzakken çok fenaymış.

canım ya..
toparlanmaya çalışsan biraz
ayrılık yeniyse olur diyecem ama bayada olmuş anladığım kadarıyla
evde zaman geçirtecek oyalayacak birşeyler yok mu ki?

canım ya..
toparlanmaya çalışsan biraz
ayrılık yeniyse olur diyecem ama bayada olmuş anladığım kadarıyla
evde zaman geçirtecek oyalayacak birşeyler yok mu ki?

ne yapsam aklımda o.
dizi izliyorum onu düşünerek
kitap okuyorum onu düşünerek
dışarı çıkıyorum onu düşünerek
yemek yiyorum onu düşünerek

:37: aslında gündüzleri daha iyiyim ama akşamları niye böyle oluyorum :43:

ne yapsam aklımda o.

Konuya dank diye dalcam ama
Sevenler gece ölür demişler canım
geceleri şarkı dinleme, yalnız oturma, erken uyu..
Keşke bi çaresi olsa :26::26:

ne yapsam aklımda o.

bende akşamları daha kötü oluyorum..
ama ben heran görüşebiliyorum tabi..
senin bence acilen onu düşündürtmeyecek birşeyler yapman gerek
çalışmıyo musun canım sen?

bende akşamları daha kötü oluyorum..
ama ben heran görüşebiliyorum tabi..
senin bence acilen onu düşündürtmeyecek birşeyler yapman gerek
çalışmıyo musun canım sen?

yok canım. haziranda mezun oldum zaten.. formasyon alıyorum eylülde açılacak okul yani.. bir de inşallah y.lisansım olursa o başlayacak eylülde. he bide stajım var eylülde :52:
aslında eylülde çok yogunum. başımı kaşımaya vaktim yok galiba. gün boyu da yorulur erkenden uyurum inşallah. bunun için dua ediyorum :52:

kızlaaar
birazdan yüksek lisans başvurumu yapmaya gidicem.. haydi bismillah :) dualarınızı bekliyorum.. mülakatta 6 eylülde..

hoşbulduk canım :16:
biz polis olacaz bakalım :82:

inşallah canım :) ne guzel meslketassınız demek

insan bazen yaşadığı stresi hissetmiyor. bi bakıyorsun vücudundan çıkmış.
kendine dikkat et canım, sen lazımsın bize daha=)

aynen oyle canım benimkide oyle oldu :( etmeye calısıyorum işte oldugu kaadar
ben dugun zamanı napcam acaba cok merak ediyorum..
kesin olarak nişandan vazgecicem gibi zaten cunku ben bu sekilde bide nişan atlatmaya calsısırsam sonum ne olur bilmiyorum

cok stresli bi bunyem var :)

canım ben kısa dönem buna dayanamıyorum uzun olsaydı napardım düşüncesi bile kötü :( allah sabır vermiş sana da.. hemen geçse de şu günler kavuşsan aşkına..
benimki hiç izin de kullanmıcak erken gelebilmek için

kimsecikler yok mu bu akşam :68: ay tutulması diye bi dizi var ya hani ben de onu izledim işte. nerde bi aşık, kavuşamayan görsem ağlıyorum bu ara :58::63:

ah canım benimmm kıyamam sana ben yaaa :5:
bende tatilde 1 hafta ayrı kaldım gel bana sor... 1 hafta gecmek bilmedi tatilimden birsey anlamadım.. benim askımında seyirleri baslar yakında napcam bilmiyorum :43:

ama bide iyi yonden bakalım... gormeden duramadıgımız, onsuz gun gecirmek istemeyecek kadar cok sevebilcegimiz birilerine sahibiz, sayılı gun gecer nasılsa kavusulur

hem sonunda kavusmak varsa ayrılıkların bile tadı baskadır yeri baskadır gercek asklarda böle dusun uzme kendini kıyamam... y.lisans olaylarındada basarılar canım darısı basıma inşallah

bende askımı goremiorum kacgundur yogun yada ailecek biyere davetliler :59: dun aksam bize iftara geldi bi o zaman gordum o da işte ailenin yanında ne kadar olursa zaten mutfaga git gel servis yap falanla gecio balkonda cay icerken gorebildim azcık yanyana oturabildik, yanyana olup da dokunamamak da cok gıcık bi durum zaten
ayrıca haftasonuna kadar yine goremicem galiba.. off sözden sonrada seyirlere gider :59:

benimde işe baslamam gerek yoksa cıldırırım evde :50:

yok canım. haziranda mezun oldum zaten.. formasyon alıyorum eylülde açılacak okul yani.. bir de inşallah y.lisansım olursa o başlayacak eylülde. he bide stajım var eylülde :52:
aslında eylülde çok yogunum. başımı kaşımaya vaktim yok galiba. gün boyu da yorulur erkenden uyurum inşallah. bunun için dua ediyorum :52:

o zaman 7 gün sonra eylül oldu muydu günler su gibi akaarrr geçeeerrrr kuzum sana:66:

kızlaaar
birazdan yüksek lisans başvurumu yapmaya gidicem.. haydi bismillah :) dualarınızı bekliyorum.. mülakatta 6 eylülde..

ayyy Allah yardımcın olsun inşAllah canım:97:

inşallah canım :) ne guzel meslketassınız demek

aynen oyle canım benimkide oyle oldu :( etmeye calısıyorum işte oldugu kaadar
ben dugun zamanı napcam acaba cok merak ediyorum..
kesin olarak nişandan vazgecicem gibi zaten cunku ben bu sekilde bide nişan atlatmaya calsısırsam sonum ne olur bilmiyorum

cok stresli bi bunyem var :)

ah canım benimmm kıyamam sana ben yaaa :5:
bende tatilde 1 hafta ayrı kaldım gel bana sor... 1 hafta gecmek bilmedi tatilimden birsey anlamadım.. benim askımında seyirleri baslar yakında napcam bilmiyorum :43:

ama bide iyi yonden bakalım... gormeden duramadıgımız, onsuz gun gecirmek istemeyecek kadar cok sevebilcegimiz birilerine sahibiz, sayılı gun gecer nasılsa kavusulur

hem sonunda kavusmak varsa ayrılıkların bile tadı baskadır yeri baskadır gercek asklarda böle dusun uzme kendini kıyamam... y.lisans olaylarındada basarılar canım darısı basıma inşallah

bende askımı goremiorum kacgundur yogun yada ailecek biyere davetliler :59: dun aksam bize iftara geldi bi o zaman gordum o da işte ailenin yanında ne kadar olursa zaten mutfaga git gel servis yap falanla gecio balkonda cay icerken gorebildim azcık yanyana oturabildik, yanyana olup da dokunamamak da cok gıcık bi durum zaten
ayrıca haftasonuna kadar yine goremicem galiba.. off sözden sonrada seyirlere gider :59:

benimde işe baslamam gerek yoksa cıldırırım evde :50:

evet canım meslektaşız biz :nazar:
1 hafta diyosun,ben görmeyeli 85 gün olduuuuuuuuuuuuuuuu:5::5::59:
canım siz sözleniyosunuz galiba yakında
sözlendikten sonra mı askere gidip gelecek?

evet canım meslektaşız biz :nazar:
1 hafta diyosun,ben görmeyeli 85 gün olduuuuuuuuuuuuuuuu:5::5::59:
canım siz sözleniyosunuz galiba yakında
sözlendikten sonra mı askere gidip gelecek?

evet canımm 2 bucuk hafta sonra sözleniyoruz kısmetse...

bizde o sekilde askerlik derdi yok... benim sevgilim deniz subayı tatlım.. emekli olana kadar asker yani zaten

gemide calıstıkları icin seyirleri, seferleri oluyo.. bende o zamanlar bekliyorum işte

daha hiç uzun sureli seferi olmadı ama yakında baslayacakmış, kac hafta, kac ay gidecek mechul, işte ben evlensemde hep boyle ara ara ayrı dusucez biz... :43:

bizde o sekilde askerlik derdi yok... benim sevgilim deniz subayı tatlım.. emekli olana kadar asker yani zaten

gemide calıstıkları icin seyirleri, seferleri oluyo.. bende o zamanlar bekliyorum işte

daha hiç uzun sureli seferi olmadı ama yakında baslayacakmış, kac hafta, kac ay gidecek mechul, işte ben evlensemde hep boyle ara ara ayrı dusucez biz... :43:

kız bilmiyordum deniz subayı olduğunu sevgilinin.
benm arkadaşımın babası da uzun yol kaptanı.
3 ay seferde,3 ay evde,hatta arkadaşım doğduğunda da seferdeymiş.
ama hala eşiyle birbirlerine çok aşıklar,hep arada hasret olunca:16::16::16::16:

aaahhh aahhhh herkes mi dönem dönem ayrı kalıyo Allahım yaa:5::5:
valla ne diyeyim zor.. çok zor..:59:
ama özlemekte işe bi tutku katıyo,bi sevgi katıyo..
özlemekte güzel yani :69:
en azından özleyebileceğimiz birileri var:69:
kız herkes denizci sevgilisi olamaz derler haaa,kıymetini bil bak:69::1:

kız bilmiyordum deniz subayı olduğunu sevgilinin.
benm arkadaşımın babası da uzun yol kaptanı.
3 ay seferde,3 ay evde,hatta arkadaşım doğduğunda da seferdeymiş.
ama hala eşiyle birbirlerine çok aşıklar,hep arada hasret olunca:16::16::16::16:

aah ahh malesef mi diyim iyikimi diyim de oyle işte canım :)

bizde oyle dioruz.. ozledikçe katlanır askımız diye
darısı benimde basıma oyle bir ask inşallah uzun upuzun omurluu

aaahhh aahhhh herkes mi dönem dönem ayrı kalıyo Allahım yaa:5::5:
valla ne diyeyim zor.. çok zor..:59:
ama özlemekte işe bi tutku katıyo,bi sevgi katıyo..
özlemekte güzel yani :69:
en azından özleyebileceğimiz birileri var:69:
kız herkes denizci sevgilisi olamaz derler haaa,kıymetini bil bak:69::1:

cookie_dough sana merak ettiğim birşeyleri sorabilir miyim? :78:

oyle canım özlemekde guzel askımı :43:

oylemi diyolarmıs :) super hiç duymamıstım :1:

sor tabi canımm elbette

güzel gelinciklerim teşekkür ederim. yaptım başvurumu.. inşallah olur hayırlısıyla. çok istiyorum bunu.. cookiem canım darısı başına inşallah.
gaydirigubbakcım :) benim annem babamda polis :) emekli oldular gerçi.. onlarda okulda tanışmış, aşk evliliğinin çocuğuyum ben de :1:
ben de istedim polis olmak ama gözlerim malesef 3 derece miyop_astigmat :(((

miyop bendede var
1.25
gozluk kullanmıyorum daha almadım ama alıcam gozluksuz zor oluyo

bikeresinde uzaktan adamın birini askım sanıp el sallamıstım falan oyle uzaktaki kısıleri tanıyamıyosun komik oluyo :1:

miyop bendede var
1.25
gozluk kullanmıyorum daha almadım ama alıcam gozluksuz zor oluyo

bikeresinde uzaktan adamın birini askım sanıp el sallamıstım falan oyle uzaktaki kısıleri tanıyamıyosun komik oluyo :1:

hiç sorma canım. kimseyi tanıyamıyorum.
lazer olucam ama şubatı bekliyorum. havalar serin ve güneşsiz olsun diye..

bende lazer dusunuyorum canım ama ilerde...
simdilik gozlukle idare edebilirim o kadar zorlamıyor beni bende öss ye hazırlandıgım yıllardan beri var miyop alıstım artık boyle yasamaya :D

inşallah memnun kalırsın sende tatlımm :34:

Back
X