ov yeee ben geldim :) Antalya 47 dereceklima 27de çalışıyor düşünün artık yanıyoruzzz gece gece enginim ve dostlarımla denize girip çıktık..serinledik biraz
oo masallah topıkte hareketlılık var yıne. gecmıs olsun canım umarım ıılesır ananen. bızde dun agvaya gezmeye gıttık cok guseldı nehırde tekne turu falan yaptık cok eglendık. yandık da tabı gunes fecıı.
kayınvalıde olaylarını takmamaya calıs cookicim. ben de de var bılıosun. dun aradı dısarda oldugumuzu bıle bıle kı yanımızda arkadaslarımızda vardı. tutturdu bana da ugrayın. ugrayamayız dıyınce sevgılıme sıtem ettı onun da yuzu dustu bende kıyamadım ugrayalım madem dedımçekecegım var bu kayınvalıdeden dıe sımdıden dusunuorum .. hakkımızda hayırlısı. kotuluk dusunen kotuluk bulsun dıorum baska bıse de demıorum ..
bende alısamadım canım tektasıma bende dısarı cıkınca takıorum sadece. duz alyans alcam gunluk bi de pırlanta tamtur alcam ozel gunler ıcınaynı fıkırdeyız hep
ne ayıp olacak canım ya onun yaptıkları ayıp olmuyorda boşverHakedene hakettiği gibi davranılmalı ne fazla ne eksik en güzeli bu
merhaba tatlımmmm
nasılsınnn
ohhhh miss gibi,iyi yapmışsınız o sıcağa can mı dayanır zaten.
yazın kavurucu sıcaklara hiç gelemiyorum,hep memleketteyim o yüzden,tatile bile gidesim gelmiyor.
ohh yerimizede serinleee..
merhaba kızlar
Kızlarrrrrr yarın bizim nişanımızın birinci yılıdaha nice yıllara inşallah
hayırlı ramazanlar güzel gelin adayları
karbeyazcım yıl dönümünüz kutlu olsun, var mı özel bi programınız bugüne
benimde sevgilim şu an askerlik bürosunda. sınava gitti. bugün başladı askerliği ama 12 sinde teslim olacak daha yeride belli değil.. hayırlısı olsun tüm askerlerimiz için.
Hoşgeldin canım sen nasılsın?
Hayırlı olsun canım bizimkisi de kasımda gidicek te askere daha yeni geçen hafta mezun oldu. Bu sınav kısa dönem ya da uzun döenm olmasını belirleyen sınav mı acaba?
hadi hayırlısı nişanlılık döneminin çok uzamaması mantıklı elde imkan olunca biraz beklemek daha güzel bence de.. ama nişanlılığında tadı bir başkamerhaba kızlar :)
bende 2013 gelini olucam inşallah :)
sevgilimin okulu askerliği bitti işide var o hazır beni sıkıştırıyor:))
ama benimde okulum var neyse ki son senem seneye 2012de mezun olucam bide şehir dışında okuyorum 2012de mezun olur olmaz evlenmek istemiyorum.bütün düğün hazırlıklarını kendim yapmak uğraşmak kendim koşturmak istiyorum ben başka şehirdeyken çok zor olur mezun olup dönünce 1 yılda rahat rahat hazırlanır ev düzeriz diye düşündüm ben
ailelerde tanıştı ama istemeyi yarıyıl tatilinde ocak gibi düşünüyoruz sevgilimde sürekli ileri atıyosun babamda gidelim isteyelim diye sıkıştırıyor diyor nişanlılık süresi uzayınca sorunlar çıkıyor tatsızlık olmasın diye erteliyorum ben yoksa onlara kalsa şimdi sözlü nişanlıydım 2 yılda nişanlı kalmak kötü olurdu kavga gürültü çıkardı kesin:26:
hayırlısı canım benim... şimdiden Allah kavuştursun diyeyim inşallah her iki şehirde iyi yerler olur. ramazan iyi gidiyorda bu sıcakta benim ateşim var donuyom. üzerimde hırka var şuan..içim titriyor manyak bir haldeyim.evet canım o sınav. gerçi kısa dönem mi uzun dönem mi istediğini sormuşlardı başta. kısa dönem diye işaretlemişti benimki :) ama bu sınava girmek zorundaymış herkes.. . 9 ağustosta belli olacak nereye çıkacağı.
sizinde hayırlısı olsun.
ece hoşgeldin canım
ramazanın ilk günü nasıl geçti? kimsecikler yok ama
nişanlı nice yıllar değil,evli nice yıllara inşallah....
son nişan yıldönümünüz olsun
gunaydın kızlaar :)
nısanlılık yıldonumunuz kutlu olsun seker. tez zamanda kavusursunuz ıns.
hayırlı ramazanlar güzel gelin adayları
karbeyazcım yıl dönümünüz kutlu olsun, var mı özel bi programınız bugüne
ben hep evdeyim canım.iyi gidiyo şimdilik. sana da çok geçmiş olsun tatlımhadi hayırlısı nişanlılık döneminin çok uzamaması mantıklı elde imkan olunca biraz beklemek daha güzel bence de.. ama nişanlılığında tadı bir başka
hayırlısı canım benim... şimdiden Allah kavuştursun diyeyim inşallah her iki şehirde iyi yerler olur. ramazan iyi gidiyorda bu sıcakta benim ateşim var donuyom. üzerimde hırka var şuan..içim titriyor manyak bir haldeyim.sende nasıl
canım allah yardımcınız olsun. gönlünüze göre olur inşallah. atanmayı bekleyene kadar özel sektöre başvursa? spor klüplerine falan?kızlar çooook kötüyümmmmm
genel alım 11.554 olacakmış,bunun içinden bize düşen kontenjan ne olabilir ki?
atanma ümidi kalmadı gibi.
şubatta belki ek alım olur ama ek alıma kadar ne yapmalı?
bir yıl daha?
Garantisi yok,biz 19-20 yaşındaki çocuklar değiliz ki beklemek böylesine doğal olsun
offf offfff
Şu mübarek ramazan ayında Allah bizi de görsün...
Ne olur dualarına beni de alın
üzülme tatlım ya hayırlısı bir bakarsın atanmış belli mi olur nasip bu işler. Sıkma canını dua edelim rabbim hayırlı kapılar açsın inşallahkızlar çooook kötüyümmmmm
Genel alım 11.554 olacakmış,bunun içinden bize düşen kontenjan ne olabilir ki?
Atanma ümidi kalmadı gibi.
şubatta belki ek alım olur ama ek alıma kadar ne yapmalı?
Bir yıl daha?
Garantisi yok,biz 19-20 yaşındaki çocuklar değiliz ki beklemek böylesine doğal olsun
offf offfff
şu mübarek ramazan ayında allah bizi de görsün...
Ne olur dualarına beni de alın
uzulme canım ya hersey nasıp kısmet.
Bende bu haftasonu kpss ıcın kursa yazılıyorum kızlar.
Umarım guzel çalışıp guzel bı puan alabılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?