'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

selam kızlar naber havalar berbat sıcak ve oruçken nete girmek istemiyor canım. sizler neler yapıyorsunuz bakalım topic durgunlaşmış

ayyy bende de tam tersi,internette daha çok vakit geçirir oldum,zaman geçsin diye.
bizim memleket bile böyle sıcaksa,ötesini düşünemiyorum

selam kızlaaaar
bi tatile gittim geldim hayalet topice donmus burası yahu nerelerdesiniz
minnakcım cizelgene takıldı gozum simdi iyice azalttın sende safagı masallah az kaldı

selam kızlaaaar
bi tatile gittim geldim hayalet topice donmus burası yahu nerelerdesiniz
minnakcım cizelgene takıldı gozum simdi iyice azalttın sende safagı masallah az kaldı

balım hoşgellldiiinnn nası geçti tatillll? sorma çok durgunlaştık ya nazarlandıkk kesiiinnn bol maşallah diyeliimm

Çizelgemde bikaç gün fazldan var aslında şafak "16 Bursa" ama zaman hiç geçmiyo kuşum

Son düzenleme:

hosbuldumm canımmmm
askımı cok ozledim ama onu haricinde gayet guzeldi
ooo çok iyiymiş tatlımmmm yaaa cok sevindim adınaaa gecer gecer 16 guncuk kalmısss cok yakında askınlasın hep inşallah

Son düzenleme:
hosbuldumm canımmmm
askımı cok ozledim ama onu haricinde gayet guzeldi
ooo çok iyiymiş tatlımmmm yaaa cok sevindim adınaaa gecer gecer 16 guncuk kalmısss cok yakında askınlasın hep inşallah

evet kusumm cok sukur bitirdik askerliği artık. Hoş şu 30 gün kaldıktan sonra sanki 460 gün daha beklemiş gibiyim zaman hiç geçmiyo

gelinciklerim merhabalar izmir gezimden döndüm bu sabah :) Aşkımla gezdik resm çekildik blogda yazıcam yakında çok güzeldi..Sizler napıosunuz hiç bişe yok topicte yaz sıcağı herkes uyuyo mu paso

hoşgeldiniz kızlar...

minnakcım azıcık kalmış hadi darısı diğer gelinlerimizin başına dün aşkımlara iftara davetliydik. abisinin eşi hamile rahatsızlandı onu hastaneye götürdük şükür bişey çıkmamış ama hastane beni mahvetti
çoooooooooooookkkkkkkkkk yorgunum

gelinciklerim merhabalar izmir gezimden döndüm bu sabah :) Aşkımla gezdik resm çekildik blogda yazıcam yakında çok güzeldi..Sizler napıosunuz hiç bişe yok topicte yaz sıcağı herkes uyuyo mu paso

hoşgeldiin canımmm napalım gün saymaya devam günler geçmek bilmiyoo Aşkerim gelsiin artık onla tatile gitmeyii özledim

amiin canımmm darısı tüm bekleyenlerin ve beklicek olanların başınaaa. Çok geçmiş olsun canımmm yengeyede

gelinciklerim
askerimin yeri belli oldu,
kısa dönem jandarma er
acemi birliği de usta birliği de : ANKARA.

gelinciklerim
askerimin yeri belli oldu,
kısa dönem jandarma er
acemi birliği de usta birliği de : ANKARA.

benım sevgilimde Ankara'da canımm. Allah gittiği gibi gelmeyi nasip etsin. Askerliğin uzunu kısası yok işte hepsi aynı acı.. Atlatıcaksınız aşkınızla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…