• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

telomer;20329928[COLOR="#FF0000" .!.:
canım allah yardımcınız olsun. gönlünüze göre olur inşallah. atanmayı bekleyene kadar özel sektöre başvursa? spor klüplerine falan?[/COLOR]

üzülme tatlım ya hayırlısı bir bakarsın atanmış belli mi olur nasip bu işler. Sıkma canını dua edelim rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah :54:

yine de içimde az da olsa ümit var gibi.
zaten şimdi yanımda da değil,bu kötü haberlerle başbaşa kaldı,artık kaderine isyan ediyor.
yıllardır hep sınır puanlarla atanamamış olması da iyice ümitsiz yaptı.
Eğer atanamazsa yine sınırda kalacak.
Ek alım 30.000 ana alım 11.000 Allah'tan reva mıdır?

Bu arada bi projede çalışmaya başlayacak önümüzdeki yıl ancak hangi ay başlayacak henüz belli değil.

veeee minnakınız yuvayaa döneeerrr:101: Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler canlarım annaneciim dha iyi çok şükürr. hepinizii özleediiimm nasısınızz??

iiyiz, hoşgeldin canım ..
bu ramazan zorluyor beni kızlar yaa.. allah sabır dayanma gucu versın.

Hoşbulduuumm canıııımmm:70: amiiin bol sabır versin tatlıııımmm ben malesef ilk gün oruçluyken malum günlere girdim bikaç gün tutamıcam:50: bu arada kızlar kime sorduysam bozman lazım dedi ama ben bozmadım bekledim iftarı bozmalımı oruçken regl olursak:26:

minnak hoş geldin canım.
ben bozulmalı diye biliyorum..
çok sıcaaakkk allah gerçekten sabır versin :( su :(

selam kızlar nasılsınız????

valla yıllardır susuzluk beni mahvederdi ama bu yıl nedense açlıktan gözlerim kararıyor.
Allah sabırlar versin

selam kızlar nasılsınız????

valla yıllardır susuzluk beni mahvederdi ama bu yıl nedense açlıktan gözlerim kararıyor.
Allah sabırlar versin

Beni ilk gün için zorlayan su oldu ya normalindede çok fazla su içtiğim için tek aradığım su oldu hoş son 4 saat ağrıdan sancıdan yemek su düşüncek durumda değildim, bu sıcaklarda herkese zor ama çalışana dahada zordur Allah hepinize sabırlar versiinn

Beni ilk gün için zorlayan su oldu ya normalindede çok fazla su içtiğim için tek aradığım su oldu hoş son 4 saat ağrıdan sancıdan yemek su düşüncek durumda değildim, bu sıcaklarda herkese zor ama çalışana dahada zordur Allah hepinize sabırlar versiinn

düşünüyorum şu kadar sürelik oruç beni ne hallere düşürdü.
Afrika sıcağında aç ve susuz insanalr,çocuklar,yaşlılar aç ve susuz 500 km yol yürüyüp yardım kamplarına ulaşmaya çalışıyorlar,yarısı yollarda ölüyor.
Rabbim yardım etsin onlara,ve vicdan versin dünyanın geri kalanına:59::59::59::59:

düşünüyorum şu kadar sürelik oruç beni ne hallere düşürdü.
Afrika sıcağında aç ve susuz insanalr,çocuklar,yaşlılar aç ve susuz 500 km yol yürüyüp yardım kamplarına ulaşmaya çalışıyorlar,yarısı yollarda ölüyor.
Rabbim yardım etsin onlara,ve vicdan versin dünyanın geri kalanına:59::59::59::59:

ahh canım ahhhh vicdan versiiiinn gerçekten, ramazanın en gerçek tarafı bu fakirlerin hallerini birazda olsa anlamamızı sağlamak bizim için 1 ay ama onlar için 1 ömür bu şekilde malesef..

Kursa gdiyorum şimdi akşam konuşuruz canlrım öptüm hepiiniziiii :70:

yaa kızlar son bir haftada 3 arkadaşım nişanlandı,2 si evlendi.
üniversiteden iki arkadaşım da sevgili olmuşlar....
amanın kanlar kaynamış hep...

slm kızlar çok yoğunum he banka hem oruç..cumrtesi izmir gitcem aşkımla pazarda ordayız pazartesi ve salı sınavım var :52::52::52::52: çok yoğunum blog sayfama bile bakamıyorum en son istanbl gezimi yazdm :( müzik bile dinleyemiyorum nete giremiyorum şu an sahurdayım anca vakt buldm..hepinizi özlediğimi bilin gelincikler..öptümm :71::71::71:

ayy canlarım yaaa allah yardımcımız olsun hem iş hem oruç. ben ustune bı de ders calısmaya calısıorum tam pestılım çıkıo :((

selam kızlar naber havalar berbat sıcak ve oruçken nete girmek istemiyor canım. sizler neler yapıyorsunuz bakalım topic durgunlaşmış :31:

Back
X