'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım dur bakalım Allah büyük sakin ol olacağına varır herşey..6 seneden sonra kazansın oda yaa artık inşallah Allah gönlünüze göre verir.. Ne deyimki..:44:

inşallah atanır canım benim hep beraber dua ederiz rabbim elbet en hayırlısını verir. sizinkilerin tepkisini şuan düşünüp kendini üzme bitanem bu işler beli olmaz biliyorsun. dua edelim sabredelim

inşallah kızlar her şey güzel olsun. zaten biz doğuluyuz,burda puanlar daha düşük,olacağına inanıyoruz ikimiz de.
inşallah hayırlı haberler paylaşmayı nasip etsin Allah'ım...
Yanımda olduğunuz için çoook mutluyum,iyi ki varsınız kızçelerimmmm

kızlllaar okudum yazılanları maşallah ben yokkene muhabbet gırlaa gitmiş yoruldu minnakınız okurkeenn :101:

sürekli girip sizle muhabbet etmeyi özledimm Sözde tatile geldim ama tatillik bi durumum yok bebişler annanem hasta onunla ilgileniyorum dua edin benim minnak kraliçeme iyileşsin bian evvel. Ölürüm ben onun içiiiinnn...

Orchideam dualarım seninle, cokiiiieemm yüzüklerinizi yerim karbeyazımın dediğii gibii kızlarr yüzükleri gösteriyorlar bizim nie yüzüğümüüzz yoookk diyoorum :101: Gıcıkcadım ben göremedim resimleri
sevdiceğimin gelmesine son 25 gün kaldı kızlar çifte bayram olucak bana şeker bayramı

benden özür esas alınacağını bilemedim öyle güldürme amaçlı yazdım kırdıysam özür
bebeğim hayır ya ne özürü

canım nerde yaşıyosunuz yani bi sakıncası yoksa tabi

minnakcım allah acil şifalar versin tatlım. askerine de çok sevindim ooh darısı başıma

canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin resimleri sildim kuzu ya. Bilgisayardanda sildim evdenkinden alınca eklerim canım.. Gözün aydın bu arada hayırlısı olsun. Sağlıkcakla kavuşun inşallah

azıcık zaman kaldı desene büyük buluşmaya
Allah başka ayrılık vermesin

mutlulukla huzurla takın inşallah..
tesekkurler canımmm sizde :)

evet canım taslı alyansı ozel gunlerde takıcam, duz alyansı hep, dedigin gibi taslı yuzuk cok kullanıssız, ben tektasımı sadece dısarı cıktıgımda takıorum alısamadım pek tası dusucekmıs gibi geliyo nedense :44: garantisi var ama onada pek guvenemiyorum... kullanıcı hatası diyebilirler neticede ole olunca direk garanti dısı kalmıs oluyo

daha guzelleri senin olur inş. tatlımmm, ananecine de cok gecmiş olsunnn

yarın aksam kayınvalidem de olucam cok stresliyimm

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız. ben biraz yorgunum dün hem aşkım hem babam hastaydı. stresli bir akşamdı allah a şükür atlattık.
yarın aksam kayınvalidem de olucam cok stresliyimm

hayırdır canım nie gidiyorsun ki. stres yapmamaya çalış. kadın önyargılı belli ki sende kendini kasarsan soğukluk olur iyicene aranızda:44: karakteri öyleymiş kadının annenlerde bildiğine göre bence sen bu kadını normale döndürürsün yada öle bırak mutluluğunu gölgelemesine izin verme

25 gün çabucak geçer inşallahhh

gecmiş olsun tatlımmm sukur atlatmıssınız..
yemege cagırdı bizi bu aksam ailecek, ramazandan once cagırıyım da bidaha gerek kalmasın hesaplarında işte zaten fena uyusuk tembel bi kadın kendiside soledi ben hastayım soleyim boleyim bilmem ne diye...

askım da yavas yavas aramızdaki gerginligi hissetmeye basladı bakalım sonumuz hayrolsun

olsada 2013 olsa bunada razıyım

neden olmasın ki :44:

kendini pek akıllı zannediyor ama biraz saçma düşünmüş. ramazanda çağırsaydı sizi hem normal daveti yapmış olacak hemde ramazan davetini yapmış olacaktı. ikisi bir arada çıkacaktı. hem ramazanda davet daha kolay geceler kısa zaten hemen vakit geçerdi. kızkardeşi de vardı oda yardım eder. sizde hizmette yardım edersiniz zaten zorlanacağı pek bişey olmazdı. boşver bitanem çok takma düğün olduktan sonra hiç görüşmeyebilirsin zaten. aşkına da hissettirme durumu çok fazla hani mesafeli olduğunu bilsin ama gerginlik hissetmesin bu defa sizin aranız bozulabilir. bir topikte okumuştum bir arkadaş çok güzel tavsiyeler veriyor. eşlerinize/nişanlılarınıza kaynana taktiği uygulayın diyor. hani senin annesiyle ilgili yapmak istemediğin bişeyi annesinin iyiliğini sağlığını düşündüğün için yapmıyormuşsun gibi göstermeliymişsin böylece hem sevdiğin insanla aranızda sorun olmuyormuş hemde annesiyle alakalı sorun yaşamamış oluyormuşsun. ben çok sinirleniyorum kendisi yüzünden oğluyla gelininin arası bozulan kaynanalara. yani madem oğlunu çok seviyorsun o zaman onun huzurlu olması sağla dimi ama nerde... şükür benim kayınvalide şuan çok iyi inşallah böyle devam eder. kendisi de diyor zaten eğer bir yerde oturmak istiyorsan minderini kendin hazırlayacan diye yani ben gelinlerimle iyi olmalıyım ki ileride yaşlılığımda hastalanırsam falan onlarda bana iyi olsunlar. cidden de böyle o bana karşı hep böyle olursa yaşlılığında hastanırsa(Allah herkesten ve ondan uzak etsin) ben elimden geleni yaparım. diğerleri bakmasa bile ben bakarım önce Allah rızası için sonrada bana karşı düşüncelerinden hareketlerinden dolayı. inşallah seninki de aklını başına toplar herşeyden önce kendi iyiliği için. ay çok konuştum ya

cok tesekkur ederim canım tavsiyelerin icinn seninde kayınvalidenle aran hiç bozulmasın inşallah

ramazanda sekeri mi cıkıomus ne bişey oluomus hanfendiye misafir agırlayamıyomus, kardeşide tatilde bayram da bizim soz olayı icin doncek o yuzden aklı sıra ugrasmıcak işte sanki biz bayılıoduk ona valla zorla gidioruz ailecek, dune kadar da kesin bişey demedik bi bahane cıkar da gitmeyiz diye ama cıkmadı demek gitmemiz gerekiomus dedik, zaten cok durmıcaz annem babamı tembihlio simdiden işimiz var de erkenden kacalım diye
yani o cagırsada zaten biz gitmeyiz, annemde ramazanda cagırmayı dusunuodu ama kadının o tavırlarından sonra vazgecti, belki sadece askımı cagırırız, ayıp olursada olsun umrumda bile degil

ne ayıp olacak canım ya onun yaptıkları ayıp olmuyorda boşver Hakedene hakettiği gibi davranılmalı ne fazla ne eksik en güzeli bu

Son düzenleme:
ov yeee ben geldim :) Antalya 47 derece klima 27de çalışıyor düşünün artık yanıyoruzzz gece gece enginim ve dostlarımla denize girip çıktık..serinledik biraz

ov yeee ben geldim :) Antalya 47 derece klima 27de çalışıyor düşünün artık yanıyoruzzz gece gece enginim ve dostlarımla denize girip çıktık..serinledik biraz

ohhhh miss gibi,iyi yapmışsınız o sıcağa can mı dayanır zaten.
yazın kavurucu sıcaklara hiç gelemiyorum,hep memleketteyim o yüzden,tatile bile gidesim gelmiyor.

oo masallah topıkte hareketlılık var yıne. gecmıs olsun canım umarım ıılesır ananen. bızde dun agvaya gezmeye gıttık cok guseldı nehırde tekne turu falan yaptık cok eglendık. yandık da tabı gunes fecıı.
kayınvalıde olaylarını takmamaya calıs cookicim. ben de de var bılıosun. dun aradı dısarda oldugumuzu bıle bıle kı yanımızda arkadaslarımızda vardı. tutturdu bana da ugrayın. ugrayamayız dıyınce sevgılıme sıtem ettı onun da yuzu dustu bende kıyamadım ugrayalım madem dedım çekecegım var bu kayınvalıdeden dıe sımdıden dusunuorum .. hakkımızda hayırlısı. kotuluk dusunen kotuluk bulsun dıorum baska bıse de demıorum ..
bende alısamadım canım tektasıma bende dısarı cıkınca takıorum sadece. duz alyans alcam gunluk bi de pırlanta tamtur alcam ozel gunler ıcın aynı fıkırdeyız hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…