canım dur bakalım Allah büyük sakin ol olacağına varır herşey..6 seneden sonra kazansın oda yaa artıkinşallah Allah gönlünüze göre verir.. Ne deyimki..:44:
inşallah atanır canım benim hep beraber dua ederiz rabbim elbet en hayırlısını verir. sizinkilerin tepkisini şuan düşünüp kendini üzme bitanem bu işler beli olmaz biliyorsun. dua edelim sabredelim
canım calısıyorsa daha onceden de o zaman sorun yok bence. herkes garantılı ıste calısmıyor. calısmanın garantısı olmaz bence. elbettekı devlette calısmayı herkes ıster. ama calısmayana da farklı bakılması hos deıl bence. ınsallah gusel haberlerını duyarıs.
bebeğim hayır ya ne özürübenden özür esas alınacağını bilemedim öyle güldürme amaçlı yazdımkırdıysam özür
canım nerde yaşıyosunuz yani bi sakıncası yoksa tabiinşallah kızlar her şey güzel olsun. zaten biz doğuluyuz,burda puanlar daha düşük,olacağına inanıyoruz ikimiz de.
inşallah hayırlı haberler paylaşmayı nasip etsin Allah'ım...
Yanımda olduğunuz için çoook mutluyum,iyi ki varsınız kızçelerimmmm
minnakcım allah acil şifalar versin tatlım. askerine de çok sevindim ooh darısı başımakızlllaar okudum yazılanları maşallah ben yokkene muhabbet gırlaa gitmiş yoruldu minnakınız okurkeenn :101:
sürekli girip sizle muhabbet etmeyi özledimmSözde tatile geldim ama tatillik bi durumum yok bebişler annanem hasta onunla ilgileniyorum dua edin benim minnak kraliçeme iyileşsin bian evvel. Ölürüm ben onun içiiiinnn...
Orchideam dualarım seninle, cokiiiieemm yüzüklerinizi yerim karbeyazımın dediğii gibii kızlarr yüzükleri gösteriyorlar bizim nie yüzüğümüüzz yoookk diyoorum :101: Gıcıkcadım ben göremedim resimleri
sevdiceğimin gelmesine son 25 gün kaldı kızlar çifte bayram olucak bana şeker bayramı
telomer;20285099[COLOR="#FF0000" .!.:canım nerde yaşıyosunuz yani bi sakıncası yoksa tabi [/COLOR]
kızlllaar okudum yazılanları maşallah ben yokkene muhabbet gırlaa gitmiş yoruldu minnakınız okurkeenn :101:
Sürekli girip sizle muhabbet etmeyi özledimmSözde tatile geldim ama tatillik bi durumum yok bebişler annanem hasta onunla ilgileniyorum dua edin benim minnak kraliçeme iyileşsin bian evvel. ölürüm ben onun içiiiinnn...
Orchideam dualarım seninle, cokiiiieemm yüzüklerinizi yerim karbeyazımın dediğii gibii kızlarr yüzükleri gösteriyorlar bizim nie yüzüğümüüzz yoookk diyoorum :101: Gıcıkcadım ben göremedim resimleri
Sevdiceğimin gelmesine son 25 gün kaldı kızlar çifte bayram olucak bana şeker bayramı
kızlllaar okudum yazılanları maşallah ben yokkene muhabbet gırlaa gitmiş yoruldu minnakınız okurkeenn :101:
sürekli girip sizle muhabbet etmeyi özledimmSözde tatile geldim ama tatillik bi durumum yok bebişler annanem hasta onunla ilgileniyorum dua edin benim minnak kraliçeme iyileşsin bian evvel. Ölürüm ben onun içiiiinnn...
sevdiceğimin gelmesine son 25 gün kaldı kızlar çifte bayram olucak bana şeker bayramı
tesekkurler canımmm sizde :)mutlulukla huzurla takın inşallah..
beğenmenıze sevındım canlarım.
ewet cookicim cogu seyımız benzıyor. yuzugunu normalde kullanmayacaksın sanırım. pırlantanın tası duserse yazık tekrar taktırmak ıcın sureklı para vermen gerekır. onemlı gunlerde takmak ıcın alıosun sanırım ? normalde ne takmayı dusunuyorsun. ? ben suan tektasımı takıorum. valla kıyamıorum. 2800 e almıs askım. valla dıkkat etmekten canım cıkıo ..
ben mı fazla pınpırıklıyım. o yuzden ben alyansımı sade almaya karar verdım. ama tamtur da alacagım bende o nu nısan da alacagım. ozel gunler de takmak ıcın tektasımla beraber.
yarın aksam kayınvalidem de olucam cok stresliyimm
olsada 2013 olsa bunada razıyım
yok canım ne sakıncası olacak Van'da yaşıyoruz.
günaydın kızlarnasılsınız. ben biraz yorgunum dün hem aşkım hem babam hastaydı. stresli bir akşamdı allah a şükür atlattık.
hayırdır canım nie gidiyorsun ki. stres yapmamaya çalış. kadın önyargılı belli ki sende kendini kasarsan soğukluk olur iyicene aranızda:44: karakteri öyleymiş kadının annenlerde bildiğine göre bence sen bu kadını normale döndürürsün yada öle bırak mutluluğunu gölgelemesine izin verme
olsada 2013 olsa bunada razıyım
gecmiş olsun tatlımmm sukur atlatmıssınız..
yemege cagırdı bizi bu aksam ailecek, ramazandan once cagırıyım da bidaha gerek kalmasın hesaplarında iştezaten fena uyusuk tembel bi kadın kendiside soledi ben hastayım soleyim boleyim bilmem ne diye...
askım da yavas yavas aramızdaki gerginligi hissetmeye basladı bakalım sonumuz hayrolsun
kendini pek akıllı zannediyor ama biraz saçma düşünmüş. ramazanda çağırsaydı sizi hem normal daveti yapmış olacak hemde ramazan davetini yapmış olacaktı. ikisi bir arada çıkacaktı. hem ramazanda davet daha kolay geceler kısa zaten hemen vakit geçerdi. kızkardeşi de vardı oda yardım eder. sizde hizmette yardım edersiniz zaten zorlanacağı pek bişey olmazdı. boşver bitanem çok takma düğün olduktan sonra hiç görüşmeyebilirsin zaten. aşkına da hissettirme durumu çok fazla hani mesafeli olduğunu bilsin ama gerginlik hissetmesin bu defa sizin aranız bozulabilir. bir topikte okumuştum bir arkadaş çok güzel tavsiyeler veriyor. eşlerinize/nişanlılarınıza kaynana taktiği uygulayın diyor. hani senin annesiyle ilgili yapmak istemediğin bişeyi annesinin iyiliğini sağlığını düşündüğün için yapmıyormuşsun gibi göstermeliymişsin böylece hem sevdiğin insanla aranızda sorun olmuyormuş hemde annesiyle alakalı sorun yaşamamış oluyormuşsun. ben çok sinirleniyorum kendisi yüzünden oğluyla gelininin arası bozulan kaynanalara. yani madem oğlunu çok seviyorsun o zaman onun huzurlu olması sağla dimi ama nerde... şükür benim kayınvalide şuan çok iyi inşallah böyle devam eder. kendisi de diyor zaten eğer bir yerde oturmak istiyorsan minderini kendin hazırlayacan diye yani ben gelinlerimle iyi olmalıyım ki ileride yaşlılığımda hastalanırsam falan onlarda bana iyi olsunlar. cidden de böyle o bana karşı hep böyle olursa yaşlılığında hastanırsa(Allah herkesten ve ondan uzak etsin) ben elimden geleni yaparım. diğerleri bakmasa bile ben bakarım önce Allah rızası için sonrada bana karşı düşüncelerinden hareketlerinden dolayı. inşallah seninki de aklını başına toplar herşeyden önce kendi iyiliği için. ay çok konuştum ya
cok tesekkur ederim canım tavsiyelerin icinnSeninde kayınvalidenle aran hiç bozulmasın inşallah
Ramazanda sekeri mi cıkıomus ne bişey oluomus hanfendiye misafir agırlayamıyomus, kardeşide tatilde bayram da bizim soz olayı icin doncek o yuzden aklı sıra ugrasmıcak işte sanki biz bayılıoduk ona valla zorla gidioruz ailecek, dune kadar da kesin bişey demedik bi bahane cıkar da gitmeyiz diye ama cıkmadı demek gitmemiz gerekiomus dedik, zaten cok durmıcaz annem babamı tembihlio simdiden işimiz var de erkenden kacalım diye
yani o cagırsada zaten biz gitmeyiz, annemde ramazanda cagırmayı dusunuodu ama kadının o tavırlarından sonra vazgecti, belki sadece askımı cagırırız, ayıp olursada olsun umrumda bile degil
ov yeee ben geldim :) Antalya 47 dereceklima 27de çalışıyor düşünün artık yanıyoruzzz gece gece enginim ve dostlarımla denize girip çıktık..serinledik biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?