• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayyyy sabah kalktım doktora tahlil sonuçlarını göstermeye gittim,sezeryanda,yarım saat sonra gelir dediler.
yarım saat sonra bir acil sezeryan daha çıkmış dediler,sinirlendim,beklemedim.
erkek arkadaşıma gittim,2 saat olmadan annem aradı misafir gelecek diye.
eve gel pasta börek yap,misafir ağırla,evi topla derken çooookk yoruldum yaaa:44:

ben de anneanne formülü yapıyordum ama bu hafta aksattım.
zaten saçım hiçbir yağlı bakımla uzamıyor,onarıcı etkisinden yararlanıyordum.
lavata kürü bana da daha iyi gibi geldi.

sen neler yapıyorsun? geri sayfalara bakıyorum,sonra kimn ne yazdığını unutuyorum da.:52:

bende bazen karıştırıorum kuşum :1: napim bende gün boyunca temizlik temizlik içim dışıma çıktı şimdide kafacımda sinameki kürüylee ter basmış bi şekilde bekliyorum saatin dolmasını :1: lavanta kürü uzatııyomuuu

bende bazen karıştırıorum kuşum :1: napim bende gün boyunca temizlik temizlik içim dışıma çıktı şimdide kafacımda sinameki kürüylee ter basmış bi şekilde bekliyorum saatin dolmasını :1: lavanta kürü uzatııyomuuu

benim saçlarım normal şartlarda ayda 1 cm uzatırken,lavantayla 1.5 cm uzadı.
sinameki denedim,sanki saçım daha da yavaş uzadı.randıman almayınca bıraktım.
ayda 2 cm doğal yolla uzasa havalara uçardım=)
saçlarım kuru ve iri kıvırcığa dönük,bu tip saçlar yavaş uzarmış:43:

benim saçlarım normal şartlarda ayda 1 cm uzatırken,lavantayla 1.5 cm uzadı.
sinameki denedim,sanki saçım daha da yavaş uzadı.randıman almayınca bıraktım.
ayda 2 cm doğal yolla uzasa havalara uçardım=)
saçlarım kuru ve iri kıvırcığa dönük,bu tip saçlar yavaş uzarmış:43:

benım normal uzardı bakım yapmadan önce ama şimdi maşallahı var askerim gelene kadar uzasaa keşkee, daha bugun gene soledı uzat saclarınıı eskisi gibi olsun diyee:1: anca kasımda olur totoşta zırt diye uzamıokiii :34:

benım normal uzardı bakım yapmadan önce ama şimdi maşallahı var askerim gelene kadar uzasaa keşkee, daha bugun gene soledı uzat saclarınıı eskisi gibi olsun diyee:1: anca kasımda olur totoşta zırt diye uzamıokiii :34:

maşallah diyelim,totoya değecekse şimdi de pek kısa değiller demek ki...
benim saç ancak omza değiyor yaaa:43::43::43::43::43::43::43:
zaten uzamadan evlenmem,benimkiyle de 1 yıllık iddiaya girdik saç kesme üzerine,bir yıl boyunca ucundan almak bile yok.

maşallah diyelim,totoya değecekse şimdi de pek kısa değiller demek ki...
benim saç ancak omza değiyor yaaa:43::43::43::43::43::43::43:
zaten uzamadan evlenmem,benimkiyle de 1 yıllık iddiaya girdik saç kesme üzerine,bir yıl boyunca ucundan almak bile yok.

belimdeler şimdi canım sinameki sağğolsun, ben bi tel kırık görsem hemen kestiriyorum cnım ya annemde kuaför kıramıyo beni bıdı bıdımdan kurtulmak için kesiyo:101: benmde kendimii tutmamm lazımmm kestire kestire bi hal oldummm:59: bende düğünümde hem doğal saç rengimle hemde saçlarım totoşumda olsun istiyorum :1:

minnakcım, bu ılık zeytinyağı nasıl yani canım bana anlatır mısın rica etsem?
benim saçlarımın da belime gelmesine 4 parmak var, uçları kötü olmuş ama biraz:43: kestirmek istemiyorum belki faydası olur bana da
çamterebentini ni duydunuz mu? onu şampuanıma karıştırdım kullanıyorum ama bi faydasını göremedim. bide menekşe yağı,aleovera yağı ve badem yağını karıştırıp haftada bir sür dediler sürüyorum ama ı ı :50:
bide dökülüyo :(

belimdeler şimdi canım sinameki sağğolsun, ben bi tel kırık görsem hemen kestiriyorum cnım ya annemde kuaför kıramıyo beni bıdı bıdımdan kurtulmak için kesiyo:101: benmde kendimii tutmamm lazımmm kestire kestire bi hal oldummm:59: bende düğünümde hem doğal saç rengimle hemde saçlarım totoşumda olsun istiyorum :1:

valla saçlarımın o kadar uzaması imkansız benim açımdan, zaten düğünde saçlarımı topuz yaptırırım. ancak ben de doğal rengine dönsün istiyorum. zaten bayrama son bir doğal rengine boyamam lazım,yazın çok açıldı,ondan sonrası da artıkın kısmet:52:

sana beğendiğim bi gelinliğin fotosunu ekleyeyim hemen:) içimden geldi.
pronovias 2012 modellerinden,bugün sordum sevgilime,o modeli bulup alırız dedi,bakalım.

$pomeloa.webp

$pomeloc.webp

minnakcım, bu ılık zeytinyağı nasıl yani canım bana anlatır mısın rica etsem?
benim saçlarımın da belime gelmesine 4 parmak var, uçları kötü olmuş ama biraz:43: kestirmek istemiyorum belki faydası olur bana da
çamterebentini ni duydunuz mu? onu şampuanıma karıştırdım kullanıyorum ama bi faydasını göremedim. bide menekşe yağı,aleovera yağı ve badem yağını karıştırıp haftada bir sür dediler sürüyorum ama ı ı :50:
bide dökülüyo :(

tatlım küçük bi tencereye su doldur içinede zeytinyağı olan cezveyı koy, bişey usulü kaynatma diyolarda aklıma gelmedi şimdi. ısındığında sacına surucen kabın ıcıne dok zeytınyagını sadece uclara yedire yedire sür streçle kafanı 2 saat kadar bekleyip yıka, yağı diplere getirme ama çok yağlandırıyo. bide hakiki sızma zeytinyağı olsun kuşum, ben çok faydasını gördüm valla hem parlatıyo hem yumuşatıyo inşallah sendede işe yarar canım

valla saçlarımın o kadar uzaması imkansız benim açımdan, zaten düğünde saçlarımı topuz yaptırırım. ancak ben de doğal rengine dönsün istiyorum. zaten bayrama son bir doğal rengine boyamam lazım,yazın çok açıldı,ondan sonrası da artıkın kısmet:52:

sana beğendiğim bi gelinliğin fotosunu ekleyeyim hemen:) içimden geldi.
pronovias 2012 modellerinden,bugün sordum sevgilime,o modeli bulup alırız dedi,bakalım.

Eki Görüntüle 228065

Eki Görüntüle 228066

Prensess gibiiiiiii olursuuuunnn çok güzell zevkinede bayıldıımm :16:

Prensess gibiiiiiii olursuuuunnn çok güzell zevkinede bayıldıımm :16:

teşekkür ederimmmmm.... şimdilerde gelinlikler hep straplez,ben de farklı olsun istedim o sebeple bu şekilde omuzlar ve dantel çok hoşuma gitti.
inşallak bir gün aldığım gelinliğimi paylaşmak nasip olur:69::69:

ben çok yorgunum kızlar,iyi geceler:61::61::61:

teşekkür ederimmmmm.... şimdilerde gelinlikler hep straplez,ben de farklı olsun istedim o sebeple bu şekilde omuzlar ve dantel çok hoşuma gitti.
inşallak bir gün aldığım gelinliğimi paylaşmak nasip olur:69::69:

ben çok yorgunum kızlar,iyi geceler:61::61::61:

çok guzel gerçekten canım bende deniz kızı şeklinde istiyorum kendım dıkıcem tasarlıcam ınsallahhh o gunler gelsın helee biii:69:

Telomeriim çamterebentini duymadımda saç dökülmesi için sarımsaklı şampuan çok iyi geliyomuş denedin mi hiç?

bende dün duydum sarımsaklı sampuanı aktarlarda satılıyomus galiba uzaması içinde işe yarıyomuş . kızın biri saçını kazıtmak zorunda kalmış sonra 4senede beline gelmiş saçı . zeytinyağını bikaç kez bende yapmıştım ama sora sıkıldığım için bıraktım simdi sadece saç maskesi yapıorum zatende cıtcıtlarım var sıkılınca uzun olmasını isteyince onları takıveriyorum :)
bu arada telomer bende 89luyum benimde nişanlım ağustosta askere gidiyo ve 2013te evlencez inşallah ne kadar cok ortak noktamız varmıs :)

bebişleriiimm çok hastayıımmmmm boğazlarım şişşşş nezlede oldum öksürmekten uyuyamadım gece:14:

günaydın kızlar nasılsınız. bu arada bende 89 luyum. dicle maşallah canım ya ne kadar güzel bir kızsın sen. nişan ve mezuniyet resimlerine hayranlıkla baktım.

minnakcım sende ballısın kuşum annen kuaförmüş. sen modelist oh ne ala inşallah herşeyin istediğinden güzel olur. evden taşınmamanıza sevindim en azında komşunuzda düzelirse düzeniniz bozulmadan devam edersiniz. çok zor oluyor hele bu isteme işi falan olunca daha bir zor yeni ev yeni düzen birde misafir ağırla ooooooooooooyy ooooyyy birde çalıştığım için benim aklım hep evde oluyor benim elim değmeyince sanki bişeyler eksik diye hissediyorum. evimde olmayı özledim gerçekten. ay sabah sabah ne çok konuştum. öyle yorgunum ki kızlar gece heyecandan uyuyamıyorum sabahta erken kalkıyorum. artık gözlerim ağrıyor. :58::59::59::59: Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ben heyecan ve stresi alacak bir icat keşfedecem kararlıyım ben yanıyom diğer kardeşlerim yanmasın :62::62::62::62::62::62:

bebişleriiimm çok hastayıımmmmm boğazlarım şişşşş nezlede oldum öksürmekten uyuyamadım gece:14:

ah ben sana kıyamam kuşum ya çok geçmiş olsun. bende birkaç hafta önce böyle hastalanmıştım ve serum takılmadan geçmemişti. vücutta kalma süresi 1 hafta imiş ama şiddeti hergün aynı oluyor hemen doktara git bence canım ya. öksürük bir haftadan daha uzun sürüyor hemencecik icabına bak boğazın şiş olduğu için çok zorlanırsın canın acır hadi hayatım doğru doktora :10:

geçmiş olsun ilaç filan aldınmı?

ya kusum benim böbreklerimde sorun var kum döküyorum ve böbreklermde çalışma bozuklugu var o yüzden kafama göre ilaç alamıyorum:14:

ayyy çoook geçmiş olsun minnakcım. ılık bir banyo yapıp,limonlu çay iç,bol bol dinlen.
yaz hastalığı da zordur,bilirim.

hemde ne zor yaa sıcaktan zaten cok gec yatıyodum bıde bu olunca yatamaz oldum:14:

günaydın kızlar nasılsınız. bu arada bende 89 luyum. dicle maşallah canım ya ne kadar güzel bir kızsın sen. nişan ve mezuniyet resimlerine hayranlıkla baktım.

minnakcım sende ballısın kuşum annen kuaförmüş. sen modelist oh ne ala inşallah herşeyin istediğinden güzel olur. evden taşınmamanıza sevindim en azında komşunuzda düzelirse düzeniniz bozulmadan devam edersiniz. çok zor oluyor hele bu isteme işi falan olunca daha bir zor yeni ev yeni düzen birde misafir ağırla ooooooooooooyy ooooyyy birde çalıştığım için benim aklım hep evde oluyor benim elim değmeyince sanki bişeyler eksik diye hissediyorum. evimde olmayı özledim gerçekten. ay sabah sabah ne çok konuştum. öyle yorgunum ki kızlar gece heyecandan uyuyamıyorum sabahta erken kalkıyorum. artık gözlerim ağrıyor. :58::59::59::59: Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ben heyecan ve stresi alacak bir icat keşfedecem kararlıyım ben yanıyom diğer kardeşlerim yanmasın :62::62::62::62::62::62:

ah ben sana kıyamam kuşum ya çok geçmiş olsun. bende birkaç hafta önce böyle hastalanmıştım ve serum takılmadan geçmemişti. vücutta kalma süresi 1 hafta imiş ama şiddeti hergün aynı oluyor hemen doktara git bence canım ya. öksürük bir haftadan daha uzun sürüyor hemencecik icabına bak boğazın şiş olduğu için çok zorlanırsın canın acır hadi hayatım doğru doktora :10:

evet kusum ballıyım cidden o konuda, tasınmak cok zor iş ya eve alış cevreye alış insanlara alış yukarkı artık sorun cıkartamaz sanırım bu sefer bınayı yakar giderim :61: bu hastalık yaygınmı cadım ya mahvoldum bi anda oldum yaa ve yavas yavas degıl bırden agırlastıı:59:

istanbuldan döndüüüümmm :52::52::52::52::52::52:

hoşgeldin canım :71::71:

ya kusum benim böbreklerimde sorun var kum döküyorum ve böbreklermde çalışma bozuklugu var o yüzden kafama göre ilaç alamıyorum:14:

hemde ne zor yaa sıcaktan zaten cok gec yatıyodum bıde bu olunca yatamaz oldum:14:

evet kusum ballıyım cidden o konuda, tasınmak cok zor iş ya eve alış cevreye alış insanlara alış yukarkı artık sorun cıkartamaz sanırım bu sefer bınayı yakar giderim :61: bu hastalık yaygınmı cadım ya mahvoldum bi anda oldum yaa ve yavas yavas degıl bırden agırlastıı:59:
valla buralarda şuan 2 çeşiti yaygın. hava sıcak klima vantilatör derken farketmeden hastalanıyor insan. bizim burda birde geceler çok serin gündüz yanıyon gece donuyon :20: baş üstü doktora git canım ya valla ilaçsız o ağırlık gitmiyor. :18:

Back