keşke canım ama insanları anlamak ne mumkun
amin canımmm.. kayınvalidenle problemlerniz mi var tatlımm
sen yine karsı tarafdan cekiniosun ben direk kendi insanlarımdan kendi öz teyzemden ve yengelerimden cekiniyorum çok acı
Bedduada iki uçludur derler ya, aman bizden uzak olsunlar ben küçük ailemle çok mutluyumm baba tarafından bi tek halamla sürekli görüşüyorum gerisi umrumda bile değil
keşşkee canım yaa millet iyiyi çekemez olmuş birisi mutlu olunca üzülen insanlar var
amiin hepimizi korusun Allah'ım. Kaynanan kötü birimi canım neden şüpeleniosun ondan?
Kızlar k.validem gibisini Allah düşmanıma bile vermesin o kadar yaniAllahtan farklı şehirlerde olacağız evlendiğimizde ama oraya bile kolu uzanacak potansiyele sahip
kızlar merabaa... nasılsınız?? büyüler kötü kalpli insanlar derken baya derin mevzulardasınız okuduum kadarıyla ben de bi selam vereyim dedimbugünü geçiremiyorum yaaa sesini duyamadım daha askerimin evin içinde deli gibi dolanıyorum.. bi işe kalkıyorum oyalanayım die zaman geçmek bilmiyo...
hadiii yaa cadı kaynanalardan yaniii sen nişanlımıydın canım? oğlunu mu kıskanıo sendenn
kızlar merabaa... nasılsınız?? büyüler kötü kalpli insanlar derken baya derin mevzulardasınız okuduum kadarıyla ben de bi selam vereyim dedimbugünü geçiremiyorum yaaa sesini duyamadım daha askerimin evin içinde deli gibi dolanıyorum.. bi işe kalkıyorum oyalanayım die zaman geçmek bilmiyo...
hoşgeldin canım benim ya banada zaman geçmiyo öğlen bi aradım askerimi az bişi konuştuk, komutandan bugun baya azar işiticek galba bekliyodu komutanın gelmesinidün dişçiden randevu almıştı biraz fazla uyuşturmuş sol yanım felçli gibiydi beynime kadar uyuştum diyo , komutandanda izin almış 4e kadar dinlen demiş ama bizimki bi yatmış kalktığında saat 8mişş inş çok azar işitmez yaaa akşama öğrenicem artık ne oldu ne bitti
Kızlar sizinkiler askerde mi yoksa askeri personel mi?
Sözlüyüm canım ben,aile arasında hem isteme hem söz oldu bizim.Nişan düğün bir arada olacak.Hem de nasıl kıskanıyor,paylaşamıyor hiçbir şekilde.Herkese sürekli gelin almadım oğlan verdim ben diyor.Daha neler neler bu söz en basiti,yaptıkları da cabası
Sözlüyüm canım ben,aile arasında hem isteme hem söz oldu bizim.Nişan düğün bir arada olacak.Hem de nasıl kıskanıyor,paylaşamıyor hiçbir şekilde.Herkese sürekli gelin almadım oğlan verdim ben diyor.Daha neler neler bu söz en basiti,yaptıkları da cabası
Kızlar sizinkiler askerde mi yoksa askeri personel mi?
selamlar kızlar... kaynana büyü derken baya derin mevzulara dalmışsınız... bende bugün ehliyetimi almak için gittm bankaya para yatırdım. o arada sevdiceğim işten izin aldı yarım saat onuda gördüm o arada. geldm eve şimdi kpss kitaplarına vurmayı düşünüyorum. ayrıca diyebilceğim tek şey kaynanalarınızın kıymetini bilin. benmki çılgın kaynanabide tek çocuğu var düşünün....
hoşgeldin canım benim ya banada zaman geçmiyo öğlen bi aradım askerimi az bişi konuştuk, komutandan bugun baya azar işiticek galba bekliyodu komutanın gelmesinidün dişçiden randevu almıştı biraz fazla uyuşturmuş sol yanım felçli gibiydi beynime kadar uyuştum diyo , komutandanda izin almış 4e kadar dinlen demiş ama bizimki bi yatmış kalktığında saat 8mişş inş çok azar işitmez yaaa akşama öğrenicem artık ne oldu ne bitti
allah sabır versin kızlar beklemek ne zor yaaa dua edin sizinki sayılı gun benimki emekli olana kadar asker, bide denizci, somaliye falan gidicek gemiyle 3-4 ay yok, benim evliligim hep öle gecicek ama göze aldık artık :44:
bnm kaynanamın tavrı nası olcak acaba suan etliye sutluye karısmıo gibi ama
selamlar kızlar... kaynana büyü derken baya derin mevzulara dalmışsınız... bende bugün ehliyetimi almak için gittm bankaya para yatırdım. o arada sevdiceğim işten izin aldı yarım saat onuda gördüm o arada. geldm eve şimdi kpss kitaplarına vurmayı düşünüyorum. ayrıca diyebilceğim tek şey kaynanalarınızın kıymetini bilin. benmki çılgın kaynanabide tek çocuğu var düşünün....
herkesin zorlandıı sıkıntı çekeceği bi nokta mutlaka var canım.. tamamen toz pembe bi evlilik yok ki.. kimisi annesinden kimisi şusundan busundan kimisi iş zorluundan derken.. önemli olan anlaşabilmek uyumlu olmak..geriye kalan şeyler hoşgörüyle aşılır.. eşi her daim yanında olup da dırdırı bitmeyen bi evliliiktense senin gibi 2-3 ay uzak kalarak sürecek bi evlilik daha çok mutluluk verir bence
canım yeni asker değil ki.. merak etme çok bi sıkıntı olmaz inş.. bu tür konularda yenilerin baya üstüne gidiyolarmış taviz vermemek göz dağı vermek için.. tezkereye ne kalmş ki şurda, disiplin verecek değil ya 1 ayı kalmş adama..
minnakcım hiç korkma bişey olmaz bu zamana kadar olmadıysa...
benimkinin yakın arkadaslarından birinin sorumlulugunda oldugu askerlerden biri bigun mermi gibi bişey calmıs, ki bu hem sorumlu komutan hemde o asker icin askeriyede felaket demek.. cok dua etmiştik allahtan ne o askere nede bizimkinin arkadasına bisey olmadı..
bu anlattıgım yanında senin soledigin hiçbişey degil yani insanlık hali olur ole seyler
ay kaynanaya bak senn yaa çok şükür benim kayınannişim bal gibi ama oda cok cekmıs kaynanasından, askerde canım sevdiceklerimiz
ehliyetini eline alda kutlama yapalım burda elifimay ben öpüp başıma koyarım kayınannişimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?