karbeyazım dün görüşemedik babam dışardaydı şimdi son anlarda ona yakalanmak istemedik. ben eve geçtim o eve. konuşuyoruz ama halen tam geçmiş deil siniri. biz her sabah birbirimizi uyandırırız. bu daha sevgili olmadan böleydi. ben onu sabah 7 de uyandırırım sonra uyurum. oda beni saat 8 de uyandırır dün uyandırmadı ondan önceki günde küs diye uyandırmadı. bende dün bir gözümü açtım saat 9 mesai başlamış. hemen onu aradım nie beni uyandırmadın die oda tabi bir anda mahçup oldu unuttum dedi. evdemisin dedi bende daha yeni uyandım dedim yazık canım benim ya iice mahçup oldu.

dün normal konuşuyorduk ama bana aşkım falan demiyor. bugün sabahta baktım saat 8 i geçiyor dedim yine uyandırmayacak lavaboya gittiim bi geldim arıyor.

aşkım ben uyandım dedim tamam dedi.

öle işte balım
sınavında Allah yardımcın olsun inşallah çok güzel geçer. takma kafana sıcağı falan daha önünde çok güzel yazlar ve tatilller var inşallah.
minnaksultan gııızzz sanada iyi tatiller yaw ben pişiyom burda siz gidin tatil yapın

şaka bir yana çok eğlenin inşallah canlarım benim. ben eylül gibi izne ayrılayım diyorum bakalım.
ecem oy kıyamam ben sana dualarımız sizinle tez zamanda kavuşacaksınız inşallah. Allah hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin.
cookiecim hayatım ah bu aileler ne sanki nişanlanınca da izin verseler ne olur. bizimkilerde aynı gece kalmak yk yaw zaten aynı yatakta yatacak halimiz yok bizde biliyoruz neyin ne zaman yaşanacağını.

neyse hava sıcak canım dikkatli gidin gelin hızlı kullanmasın enişte kulaklarını çekerim

bize edeceğin tüm duaları Rabbim 10000 katını sana versin inşallah. ay çok gevezeyim bugün yok böle bişey çenem düştü