• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sağlıkcakla gidip sağlıkcakla geleceksiniz inşallah canım :34: çok eğlenin tamam mı özellikle benimde yerime eğlenin. Biz balayına kıbrısa gidecektik bir anda hayallerimiz patronun gazabıyla yıkıldı tabi aynı kişinin 2 farklı mağazasında çalışıyoruz ve ikimizde mağazadan çıkınca işler allak bullak oluyor. O yüzden beraber izin kullanamayacağız. Nişan alışverişini de ya pazar günleri yaparız yada o alır. Napalım artık ama sizin güzel haberlerinizi bekliyorum

inşallah canımm eglenirizz tabi eglenmezmiyiz :1: hemen gidip donucez gerci pek tadına varamıcaz ama olsun.. askım evlndikten sonra yine gideriz gonlumuzce gezeriz bunu saymayalım dedi.. malum henuz evli olmadıgımız icin gece kalmamıza izin yok, gidip donmek zorundayız, gunduzde Mevlana dan sonra askımın uyuması lazım araba kullancak cunku o yuzden pek rahat rahat heryeri gezmelere vaktimiz olmıcak darısı bi sonraki gidisimize inşallah, bakarsın balayı icin size de bi guzellik yaparlar tatlım yaa:34:

orda hepnize dua edicem kızlaaar, butun gelinciklerim mutlu mutlu yuvalar kursun diye :70:

günaydın kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler.

ece ve karbeyaz hoşgeldiniz.
minnaksultan dün akşam beni kırmayıp geldi konuşmak için.ama fena kırılmış ben bu kadarını fark edemedim.:43: :43: :58: normalde işi varken beni eve bırakmak için gitmedi.:14: :14: konuşuyoruz ama biraz soğuk. onada zaman vermem lazım geçecek inşallah. herşeye rağmen kızgın olduğunda bile beni sevdiğini görmek daha çok üzdü utandırdı beni. :14::14::14: cumartesş ye kadar gönlünü almam lazım o öle kırgınken ben istemeye gelmelerini istemiyorum.

Canım benim üzülme, en küçük bi sorunda bile hemen aşkım canım cicim olamıyo erkekler sabret biraz düzelir muhakkak, oda stresli bununda bi etkisi vardır. Seni sevmese gelmezdi başından defederdi ama kıyamamış geldii

ne guzel canımm yaa cok keyifli oluyor boyle seyler :61:

bende bu aksam askımla konya turuna gidiyorum.. mevlana ve nasreddin hoca nın turbelerini gezicez kısmetse bakalım askım o kadar uzun yolda nası kullancak araba yaa, dinlene dinlene gidip gelicez artık :44:

yaa bende çokkk özledim sevdiceğimle bi yerlere gitmeyiiii bizim yerimizede gezinin bebeğiiimmm:70:

inşallah canımm eglenirizz tabi eglenmezmiyiz :1: hemen gidip donucez gerci pek tadına varamıcaz ama olsun.. askım evlndikten sonra yine gideriz gonlumuzce gezeriz bunu saymayalım dedi.. malum henuz evli olmadıgımız icin gece kalmamıza izin yok, gidip donmek zorundayız, gunduzde Mevlana dan sonra askımın uyuması lazım araba kullancak cunku o yuzden pek rahat rahat heryeri gezmelere vaktimiz olmıcak darısı bi sonraki gidisimize inşallah, bakarsın balayı icin size de bi guzellik yaparlar tatlım yaa:34:

orda hepnize dua edicem kızlaaar, butun gelinciklerim mutlu mutlu yuvalar kursun diye :70:
oy kıyamam sana canım benim ya :) :71:

inşallah cnm çok zor :( daha 2.ayımızdayız
geçer canım zaman çabucak bi bakmışsınız bitmiş :79::79::79:

bebişleriimm pazar gününe kadr yokum yazlığa gidiyorum kız arkadaşlarımla. Hepinizi çokcana seviyorum özleyin beni:1: ben çok özlicem çünkü :77: :70::70::71::71:

gıcıkcadı ne alemdesinz dün akşam görüştnz mü umarım herşey yolundadır..
ece bak birgün bitti bileee hemencecik gçsin günler :72:
kurabiyem sizde güzelce gezin sonra anlat burada bize hepsini hepsini :)

bende sınava gidiyorum :43: yaz okuluna kalınca böl oluyo antalyanın 38 derecesnde :41::41:

gıcıkcadı ne alemdesinz dün akşam görüştnz mü umarım herşey yolundadır..
ece bak birgün bitti bileee hemencecik gçsin günler :72:
kurabiyem sizde güzelce gezin sonra anlat burada bize hepsini hepsini :)

bende sınava gidiyorum :43: yaz okuluna kalınca böl oluyo antalyanın 38 derecesnde :41::41:

karbeyazım dün görüşemedik babam dışardaydı şimdi son anlarda ona yakalanmak istemedik. ben eve geçtim o eve. konuşuyoruz ama halen tam geçmiş deil siniri. biz her sabah birbirimizi uyandırırız. bu daha sevgili olmadan böleydi. ben onu sabah 7 de uyandırırım sonra uyurum. oda beni saat 8 de uyandırır dün uyandırmadı ondan önceki günde küs diye uyandırmadı. bende dün bir gözümü açtım saat 9 mesai başlamış. hemen onu aradım nie beni uyandırmadın die oda tabi bir anda mahçup oldu unuttum dedi. evdemisin dedi bende daha yeni uyandım dedim yazık canım benim ya iice mahçup oldu.:69: dün normal konuşuyorduk ama bana aşkım falan demiyor. bugün sabahta baktım saat 8 i geçiyor dedim yine uyandırmayacak lavaboya gittiim bi geldim arıyor. :21: :21: :16: aşkım ben uyandım dedim tamam dedi. :69: öle işte balım

sınavında Allah yardımcın olsun inşallah çok güzel geçer. takma kafana sıcağı falan daha önünde çok güzel yazlar ve tatilller var inşallah.

minnaksultan gııızzz sanada iyi tatiller yaw ben pişiyom burda siz gidin tatil yapın :20: şaka bir yana çok eğlenin inşallah canlarım benim. ben eylül gibi izne ayrılayım diyorum bakalım.

ecem oy kıyamam ben sana dualarımız sizinle tez zamanda kavuşacaksınız inşallah. Allah hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin.

cookiecim hayatım ah bu aileler ne sanki nişanlanınca da izin verseler ne olur. bizimkilerde aynı gece kalmak yk yaw zaten aynı yatakta yatacak halimiz yok bizde biliyoruz neyin ne zaman yaşanacağını. :20: neyse hava sıcak canım dikkatli gidin gelin hızlı kullanmasın enişte kulaklarını çekerim :47: bize edeceğin tüm duaları Rabbim 10000 katını sana versin inşallah. ay çok gevezeyim bugün yok böle bişey çenem düştü :1:

karbeyazım dün görüşemedik babam dışardaydı şimdi son anlarda ona yakalanmak istemedik. ben eve geçtim o eve. konuşuyoruz ama halen tam geçmiş deil siniri. biz her sabah birbirimizi uyandırırız. bu daha sevgili olmadan böleydi. ben onu sabah 7 de uyandırırım sonra uyurum. oda beni saat 8 de uyandırır dün uyandırmadı ondan önceki günde küs diye uyandırmadı. bende dün bir gözümü açtım saat 9 mesai başlamış. hemen onu aradım nie beni uyandırmadın die oda tabi bir anda mahçup oldu unuttum dedi. evdemisin dedi bende daha yeni uyandım dedim yazık canım benim ya iice mahçup oldu.:69: dün normal konuşuyorduk ama bana aşkım falan demiyor. bugün sabahta baktım saat 8 i geçiyor dedim yine uyandırmayacak lavaboya gittiim bi geldim arıyor. :21: :21: :16: aşkım ben uyandım dedim tamam dedi. :69: öle işte balım

sınavında Allah yardımcın olsun inşallah çok güzel geçer. takma kafana sıcağı falan daha önünde çok güzel yazlar ve tatilller var inşallah.

minnaksultan gııızzz sanada iyi tatiller yaw ben pişiyom burda siz gidin tatil yapın :20: şaka bir yana çok eğlenin inşallah canlarım benim. ben eylül gibi izne ayrılayım diyorum bakalım.

ecem oy kıyamam ben sana dualarımız sizinle tez zamanda kavuşacaksınız inşallah. Allah hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin.

cookiecim hayatım ah bu aileler ne sanki nişanlanınca da izin verseler ne olur. bizimkilerde aynı gece kalmak yk yaw zaten aynı yatakta yatacak halimiz yok bizde biliyoruz neyin ne zaman yaşanacağını. :20: neyse hava sıcak canım dikkatli gidin gelin hızlı kullanmasın enişte kulaklarını çekerim :47: bize edeceğin tüm duaları Rabbim 10000 katını sana versin inşallah. ay çok gevezeyim bugün yok böle bişey çenem düştü :1:

çok sevndm cnm benm ya boşuna üzüldn okadar erir o buzlar iice büyük gün yaklaşıyo ayyyy cumartesiiiiiiiii anam heyecan doruktaaaa :52::52::52:

ooooo düzelmişsiniz siz. :34:
bugun aldıklarım kızlar. çeyize tam gaz devam :27:
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...sim-paylasalim-yorum-yok-19.html#post20092774

kuzenım evlenıomus bugun haberını aldım ekımde kısmetse dugunune gıtcem bakalım nası oluomus neler oluomus :61:

güle güle kullan cnm :68::nazar:

ooooo düzelmişsiniz siz. :34:
bugun aldıklarım kızlar. çeyize tam gaz devam :27:
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...sim-paylasalim-yorum-yok-19.html#post20092774

kuzenım evlenıomus bugun haberını aldım ekımde kısmetse dugunune gıtcem bakalım nası oluomus neler oluomus :61:

GÜLE GÜLE KULLAN KUZUM... :nazar: :nazar: ÇOK GÜZELLER.. BEN DAHA ÇEYİZE BAŞLAMADIM.. DAHA DOĞRUSU SADECE DANTELLERİMİ YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ÇÜNKÜ BİZİM AİLE ÇOK KALABALIK. ÇEYİZ GÖRMEYE GELİNCE BİR ÇOK EŞYA TAMAMLANIYOR BEN ÖLE GÖZÜME HOŞ GELEN FİYATI UYGUN OLANLARI ALACAM İNŞALLAH. ÇEYİZİMDE EKSİK OLANLARI DA DÜĞÜNDEN ÖNCE HALLEDERİM İNŞALLAH. GİT DÜĞÜNE DE BİZİM İÇİNDE BİŞEYLER KAP GETİR GÜZELİM :71:

Kızlar isteme de saten bal rengi önden fırfırlı bir gömleğim var onu giyeyim diyorum. Altına da saten siyah ceket-pantolon takımım var ama sıcak olduğu için ceketi giyinmem. Siyah topuklu ayakkabıyla hoş olur die düşündüm. Sizinde fikrinizi alayım.
$journey-is-kiyafeti.webp

kombin bu şekilde olacak ama gömlek bal renginde olacak. GÖMLEĞİN MODELİ RESİMDEKİYLE AYNI PANTOLON DEDİĞİM GİBİ SATEN YANİ DAHA PARLAK, AYAKKABIDA KAPALI BURUN

Kızlar isteme de saten bal rengi önden fırfırlı bir gömleğim var onu giyeyim diyorum. Altına da saten siyah ceket-pantolon takımım var ama sıcak olduğu için ceketi giyinmem. Siyah topuklu ayakkabıyla hoş olur die düşündüm. Sizinde fikrinizi alayım.
Eki Görüntüle 225152

kombin bu şekilde olacak ama gömlek bal renginde olacak. GÖMLEĞİN MODELİ RESİMDEKİYLE AYNI PANTOLON DEDİĞİM GİBİ SATEN YANİ DAHA PARLAK, AYAKKABIDA KAPALI BURUN

peki peki peki saçlarrrr ? :35::35:

peki peki peki saçlarrrr ? :35::35:

saçlarım uzun belime kadar bakım yaptırıp düz fön çektireyim diyom önleride toplu yaptırırım. Zaten erkekler sanırım beni göremeyecek. Dedemlerin yanında falan utanırım zaten aşkımda gelmeyecek. Kahve ikramı da yapılmayacakmış dedem " kalabalık oluruz herkese yetiştiremez çay ikram ederiz " demiş anneme. Bende o zaman kadınlara yaparım dedim. Annemden ses çıkmadı bakalım nasıl olacak. :31:

Back