• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bizi isteme ve nişan bi arada olmuştu ondan önce ailecek defalarca buluştuk yemeğe filan çıktık :69: çok güzel oluo yAA BAMBAŞKA Bİ HEYECAN :52::52::52:

aaaaa ben sen zanntttim cnm kusuruma bakmaa :61: bizimde 1 yılı geçti asker yolu bekliyorum

Ayy kuzum yaa Allah yardımcınız olsun en zor dönemdir asker bekleme.. İnşallah sağ salim hayrlısıyla gelir nişanlın..Allah kavuştursun :72:

cookiecim cidden bu model çok hoşmuş. Annene göster büyük ihtimalle vazgeçebilir.

Bu arada kızlar isteme günü belli oldu. Bu cumartesi istemeye geliyorlar. Ama biz küsüz :14:

Haber ver tatlım bak merak ediyoruz durumuu umarım suanda barışmışsınızdırr:69:

slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalımmm :17:
Uzun dönem yapıyor cnm

slm canım iyiiz sen nasılsınn? Şafak kaçç?:61:

karbeyaz, blogunu inceledim ne kadar guzel resimler var sende cok tatlısınnn :nazar:
en altta beraber resminin oldugu beyfendi nisanlın mı canımm :61:

günaydın kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler.

ece ve karbeyaz hoşgeldiniz.
minnaksultan dün akşam beni kırmayıp geldi konuşmak için.ama fena kırılmış ben bu kadarını fark edemedim.:43: :43: :58: normalde işi varken beni eve bırakmak için gitmedi.:14: :14: konuşuyoruz ama biraz soğuk. onada zaman vermem lazım geçecek inşallah. herşeye rağmen kızgın olduğunda bile beni sevdiğini görmek daha çok üzdü utandırdı beni. :14::14::14: cumartesş ye kadar gönlünü almam lazım o öle kırgınken ben istemeye gelmelerini istemiyorum.

Back