Tahmini puanlarımız,sıralamalarımız, istediğimiz okullar olur mu olmaz mı?

Her üniversiteden birini bulucam bu gidişle :)) Çooookkk teşekkür ederimm Çanakkaleye yerleşirsem hemen mesaj atıyorum sanaa

kızlar size bir kaç sorum olacak;

-İkinci öğretim sadece eğitim fakültelerinde mi kalktı? Çünkü ben iktisatta ikinci öğretim düşünüyorum,eğer hepsinde kalktıysa işim zor

-Sizce ikinci öğretim nasıl? Dersler genel olarak kaç da başlayıp,kaç da bitiyor?

-Bir de bu yıl kesin olarak okul puanları 60 üzerinden mi verilecek? Katsayı da kalktı dendi sonra kalkmadı dendi. Okul puanları 60 üzerinden verilirse eğer üniversitelerin puanlarında ve sıralamalarında aşağıya doğru oynama olur değil mi?:44:

Evet canm eğitim fakültelerinde kalktı.60 olcak ve Evet bi düşüş olcak illa ki :)

Evet canm eğitim fakültelerinde kalktı.60 olcak ve Evet bi düşüş olcak illa ki :)

saol canımmm :) ama benim bu yıl ikinci yılım geçen sene okuldan çok iyi olmasa da 45 gelmişti.. şu an da 60 üzerinden alınırsa okul puanları benim bu 45 puanım ne kadar düşer?:26:
Allahım böyle sisteme lanet olsun ya nelerle uğraştırıyorlar bizi. önceden ikinci öğretim düşünmezdim ama artık onu bile düşünüyorum

diploma notu ve derecesi yazıyor sanırım canım onu mu 0,6 ile çarpıyorum yani?

okuldan bize iki ayrı puan mı geliyor canım yani ya aklım karıştı şimdi ? :26:

Yok canm 2 ayrı puan gelmiyor sistem değişti sadece :) Evet canm diploma notunu çarpıyorsun :)

ygs 4 puanım 306 sıralamam 190 binlerde diploma notum 3,31 5 üzerinden.40 gelecek sanırım.bana din kültürü öğretmenliği ikinci öğretim gelir mi? meraktan çatlayacam valla.

ygs 4 puanım 306 sıralamam 190 binlerde diploma notum 3,31 5 üzerinden.40 gelecek sanırım.bana din kültürü öğretmenliği ikinci öğretim gelir mi? meraktan çatlayacam valla.

Ağrı ya da hakkari gelebilir ama puanlarin biraz düşmesi lazım :26:
Okul puanı 75 lik sistemde mi 60 likya mi hesapladiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…