- Konu Sahibi matteroftime
-
Ben, Çanakkale 18 Mart Eğitim Fakültesinde okuyorum gelirsen haberim olsun, her konuda yardımcı olabilirim. İng öğretmenliği bölümünde okuyan tanıdıklarım var ve okuldaki eğitimden gayet memnunlar :) Her şey gönlünce olur umarım :)
kızlar size bir kaç sorum olacak;
-İkinci öğretim sadece eğitim fakültelerinde mi kalktı? Çünkü ben iktisatta ikinci öğretim düşünüyorum,eğer hepsinde kalktıysa işim zor
-Sizce ikinci öğretim nasıl? Dersler genel olarak kaç da başlayıp,kaç da bitiyor?
-Bir de bu yıl kesin olarak okul puanları 60 üzerinden mi verilecek? Katsayı da kalktı dendi sonra kalkmadı dendi. Okul puanları 60 üzerinden verilirse eğer üniversitelerin puanlarında ve sıralamalarında aşağıya doğru oynama olur değil mi?:44:
Evet canm eğitim fakültelerinde kalktı.60 olcak ve Evet bi düşüş olcak illa ki :)
Canm diploma notunu 0,6 ile çarp
Çok saol canım :) 27 oluyor
Yok canm okuldan gelen puanını değil diplomanda yazan 4 yılın puan ortalamasını çarpcaksın. 4 yılın puan ortalaması 70se onu gibi
diploma notu ve derecesi yazıyor sanırım canım onu mu 0,6 ile çarpıyorum yani?
okuldan bize iki ayrı puan mı geliyor canım yani ya aklım karıştı şimdi ? :26:
Kızlar tercih yapınca ve tutmayınca diğer sene girersem okul puanımı kaybedermiyim ?
ygs 4 puanım 306 sıralamam 190 binlerde diploma notum 3,31 5 üzerinden.40 gelecek sanırım.bana din kültürü öğretmenliği ikinci öğretim gelir mi? meraktan çatlayacam valla.
özel üniversitelerde burslu gelebilir canım
ygs 4 puanım 306 sıralamam 190 binlerde diploma notum 3,31 5 üzerinden.40 gelecek sanırım.bana din kültürü öğretmenliği ikinci öğretim gelir mi? meraktan çatlayacam valla.
herkes eşit ek puan kalktı sanırım 0.12 ile çarpılcak. diploma puanınıda 0.6 carparsan sonucu bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?