• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahmini puanlarımız,sıralamalarımız, istediğimiz okullar olur mu olmaz mı?

aynen. puan hesaplarken artık 3 yolu kullanıyorum eski aobp yeni aobp ve odp hangisinin gelceği de belli değil. kaderimizi bekliyoruz :50:[/QUOTE]

kurbanlık koyun misali :27:

Son düzenleme:
Bazen keşke geçen sene mezun olsaydm şifre iddaları vs onlarla uğraşsaydm bu kadar kafamı kurcalayan şey olmazdıdiyorum:52:

ya o değil de biz bi şekilde liseyi sınavı falan atlattık da bizden sonrakilere yazık değil mi kim bilir onlara ne olcak :26:

ya o değil de biz bi şekilde liseyi sınavı falan atlattık da bizden sonrakilere yazık değil mi kim bilir onlara ne olcak :26:

Onlar zaten kesin Obp olcakk bide diyorlar yok 4 sınav olcak hangisinden daha iyi puan alırlarsa o geçerli olcakk. Yok artık titre ve kendine gel ÖSYM :35:

kızlar bırde benım meseleme fıkırlerınızı almak ıstıyorum benımygs 333 sıralama 89 bın kocaelide evlı oldugum ıcın sadece kocaeli tercıh edıcem hemsırelık gelır mı sızce dıp.notum 4.27 okul puanı eklenınce gerıye gıdermıyım nasıl olur sızce

kızlar bırde benım meseleme fıkırlerınızı almak ıstıyorum benımygs 333 sıralama 89 bın kocaelide evlı oldugum ıcın sadece kocaeli tercıh edıcem hemsırelık gelır mı sızce dıp.notum 4.27 okul puanı eklenınce gerıye gıdermıyım nasıl olur sızce

hemşirelik için ygs 2 puanı çnemli ygs 2 puanınız 333 se olur bence .ama diploma notu artık 100 üzerinden okul başarısı olayı da karışık ama ben geçen seneye göre 75 üzeinden 55 puan alabileceğinizi düşünüyorum :) bence olur :8:

geçen seneki puanlara ve sıralamaya göre girebilirsiniz alan dışı 90bin alan içi 103 binle girmişler sizin diploma puanınızda eklenirse girme ihtimaliniz var. bu linkte gecen seneki puanlar ve sıralamalar var kendinizde bakabilirsiniz ve evli bir hanım olarak o sıralamayı yapmanız gercekten gurur verıcı birşey olsa gerek tebrik ediyorum :) http://www.osym.gov.tr/dosya/1-57952/h/2011tablo4-2172011.pdf

geçen seneki puanlara ve sıralamaya göre girebilirsiniz alan dışı 90bin alan içi 103 binle girmişler sizin diploma puanınızda eklenirse girme ihtimaliniz var. bu linkte gecen seneki puanlar ve sıralamalar var kendinizde bakabilirsiniz ve evli bir hanım olarak o sıralamayı yapmanız gercekten gurur verıcı birşey olsa gerek tebrik ediyorum :) http://www.osym.gov.tr/dosya/1-57952/h/2011tablo4-2172011.pdf

tesekkur edeım cevapların ıcın kardesıme cok sey borçluyum ınsallah hayırlısıyla yerlesırım 1 sene bıtmeden tukenmeden ılgılendı benımle ve yerlesırsem hayatım boyunca mınnettar kalıcam sanırım

Merha kızlaarrr

Bende dilden girdimm 71 doğru 7 yanlış yaptım Ygs kötü 300 puandı ama telafi ettim şüükür. Dilde ygs lys oranlaması %35 %65 Okuldan 49,5 puanım geliyor ve yaklaşık olarak 440 puanım olcak.

Bursa Uludağ
Antalya Akdeniz
Kocaeli
Çanakkale 18 Mart
Samsun 19 Mayıs
Balıkesir

İngilizce öğretmenliklerini tercih edicem

Umarım hepimiz istediğimiz yerlere gideriiizz:16:

Ben, Çanakkale 18 Mart Eğitim Fakültesinde okuyorum gelirsen haberim olsun, her konuda yardımcı olabilirim. İng öğretmenliği bölümünde okuyan tanıdıklarım var ve okuldaki eğitimden gayet memnunlar :) Her şey gönlünce olur umarım :)

Son düzenleme:
Back