• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahmini puanlarımız,sıralamalarımız, istediğimiz okullar olur mu olmaz mı?

2. öğretim konusunda bir sıkıntınız olacağını sanmıyorum. Ona göre her şey değişir sıralama puan. Okullar kontenjanlarını arttırırlar.

2. öğretim konusunda bir sıkıntınız olacağını sanmıyorum. Ona göre her şey değişir sıralama puan. Okullar kontenjanlarını arttırırlar.

Hedefim benm Eskişehir anadoluydu ama yeterli puanı yapamadım olmazsa 2. öğretm yazarım diyodm olmadıı:50:

Geçen sene okuldan en çok 75 puan geliyordu bu yıl en fazla 60 puan gelicek o yüzden bi 15 puan düşüş bekleniyo genel olarak.

Ama Dil bölümünden bakınca özellikle ing öğretmenliğinde talep artıcak hem de geçen seneye göre daha kolay bi sınavdı o yüzdende bi artış bekleniyor. Bunlarda birbirini dengeliyor aslında :)) Puanda değişiklik ben pek beklemiyorum ama sıralama çok oynıcak :///

meslek lisesiyim ben bana 80 gelmişti.. inşallah hepimizin olur peki bu sıralamaya göre nasıl bir değişiklik olur ?

meslek lisesiyim ben bana 80 gelmişti.. inşallah hepimizin olur peki bu sıralamaya göre nasıl bir değişiklik olur ?

Aobp ya da obp sıralamayı çok değiştirmez canm sadece puan değişir sıralamayı formasyon işi değiştircekk gibi ama sen zaten tercümanlık istiyosun senin için sorun olmaz:34:

Aobp ya da obp sıralamayı çok değiştirmez canm sadece puan değişir sıralamayı formasyon işi değiştircekk gibi ama sen zaten tercümanlık istiyosun senin için sorun olmaz:34:

80 lik puan gitti yerine 47.22 geldi off yaa :50: sonuçlar gelince görücez bakalım :18:

Canım ben çok ve ötesi memnunum. İyi ki de gelmişim. Eğitim her şey iyi. İstediğin şeyleri sorabilirsin.

Ayy çok sevindimm:46: şehir nasıl canm insanların öğrencilere yaklaşımı falann :))

maalesef :( en azından belirli bir şey olsa kendimizi ona göre ayarlardık duygularımızla oynuyorlar :5:

Dmi yaa kaç kere hedefm şaştı:44:

Dmi yaa kaç kere hedefm şaştı:44:[/QUOTE]

aynen. puan hesaplarken artık 3 yolu kullanıyorum eski aobp yeni aobp ve odp hangisinin gelceği de belli değil. kaderimizi bekliyoruz :50:

Nolcak halimiz bilemedimm sonuçlarımız açıklansın hepimiz yerleşelim inşallahh ünvdede yök başımızı yemeden kurtulalımm:16:

Back