- Konu Sahibi matteroftime
kalktı mı nasıl yani eskiden kazanıp okuyanlar da mı değişçek :44:
Yok hayır okuyanlar paşalar gibi mezun olcaklar bizim gibi bu yıl ünv kayıt yaptırcaklara yokkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalktı mı nasıl yani eskiden kazanıp okuyanlar da mı değişçek :44:
2. öğretim konusunda bir sıkıntınız olacağını sanmıyorum. Ona göre her şey değişir sıralama puan. Okullar kontenjanlarını arttırırlar.
Geçen sene okuldan en çok 75 puan geliyordu bu yıl en fazla 60 puan gelicek o yüzden bi 15 puan düşüş bekleniyo genel olarak.
Ama Dil bölümünden bakınca özellikle ing öğretmenliğinde talep artıcak hem de geçen seneye göre daha kolay bi sınavdı o yüzdende bi artış bekleniyor. Bunlarda birbirini dengeliyor aslında :)) Puanda değişiklik ben pek beklemiyorum ama sıralama çok oynıcak :///
aa ilginç niye öyle yaptılar ki :44:
Hedefim benm Eskişehir anadoluydu ama yeterli puanı yapamadım olmazsa 2. öğretm yazarım diyodm olmadıı
meslek lisesiyim ben bana 80 gelmişti.. inşallah hepimizin olur peki bu sıralamaya göre nasıl bir değişiklik olur ?
Hiçbir şey belli değil. Şu an ne üzül ne sevin canım. Hayırlısıyla bir açıklansın. Çünkü çok değişti her şey.
herşeyi alt üst ettiler bee
Aobp ya da obp sıralamayı çok değiştirmez canm sadece puan değişir sıralamayı formasyon işi değiştircekk gibi ama sen zaten tercümanlık istiyosun senin için sorun olmaz
Haklısın canm heycanla bekliyorum valla yaaa. Sen Çukurovadan memnun musuuun orayı da yazıcam çünküü
herşeyi alt üst ettiler bee
Canım ben çok ve ötesi memnunum. İyi ki de gelmişim. Eğitim her şey iyi. İstediğin şeyleri sorabilirsin.
maalesef en azından belirli bir şey olsa kendimizi ona göre ayarlardık duygularımızla oynuyorlar
maşallah herşeyi de bizim üstümüzde deniyolar
Evet resmen dalga geçtiler bizimle bu yıl YGSden hemen önce LYSden hemen önce böyle kararlar alınmaz oyuncak ettiler bizi
üniversiteye bi yerleşelim de kurtuluruz diyoruz ama orda da ösymye benzeyen yök diye bişey var halimiz nolcak kim bilirmaalesef en azından belirli bir şey olsa kendimizi ona göre ayarlardık duygularımızla oynuyorlar