- Konu Sahibi matteroftime
aobp büyük ihtimal bu sene için geri geliyor![]()
gelmesin ya sözlerinde dursunlar böyle donek sistem görmedim
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aobp büyük ihtimal bu sene için geri geliyor![]()
gelmesin ya sözlerinde dursunlar böyle donek sistem görmedim![]()
Haklısın artık takmamaya çalışıyorum bendurmucakları sözü niye ortaya atıpta degiştiriyolar veya degiştirme aşamasına getiriyorlar anlamıyorum bu konunun üzerinede zaten yorum yapılmaz dedigimiz gibi sistem ve sistemin başındaki laf atıp tutanlarda dönek. hakkımızda hayırlısı
Her üniversiteden birini bulucam bu gidişle :)) Çooookkk teşekkür ederimm Çanakkaleye yerleşirsem hemen mesaj atıyorum sanaa![]()
Ağrı ya da hakkari gelebilir ama puanlarin biraz düşmesi lazım :26:
Okul puanı 75 lik sistemde mi 60 likya mi hesapladiniz
60lık sistemde hesapladım canım
Yok canm 2 ayrı puan gelmiyor sistem değişti sadece :) Evet canm diploma notunu çarpıyorsun :)
Felsefe seçsem sonrada psikolojiye geçme şansım olurmu yaa
Felsefe seçsem sonrada psikolojiye geçme şansım olurmu yaa
arkadaşlar fatih üniversitesi hemşirelik ygs2 sıralaması 547.000 benim sıralamam 315.000 gelir diploma puanımda 70 alan dışı tercih gidebilirmiyim acabaaa bilen biri söylesin ya![]()
artik katsayi kalkti yani alandisi tercih diye bir sey kalmadi artik :) bence girebilirsin :)
inşallah ama bizim rehberlik hoca siz meslek lisesiniz diye yarısı kırılıcak dedi nebileyim herkes bişey söylüyo hayırlısı olsun inşallah hepimiz gireriz ya kızlar![]()