- Konu Sahibi matteroftime
evet ingilizceden girdim
30 netle hesaplarsak 253 gibi bir puanın oluyo canm geçen sene 201le almış en son gelir bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ingilizceden girdim
Merha kızlaarrr
Bende dilden girdimm 71 doğru 7 yanlış yaptım Ygs kötü 300 puandı ama telafi ettim şüükür. Dilde ygs lys oranlaması %35 %65 Okuldan 49,5 puanım geliyor ve yaklaşık olarak 440 puanım olcak.
Bursa Uludağ
Antalya Akdeniz
Kocaeli
Çanakkale 18 Mart
Samsun 19 Mayıs
Balıkesir
İngilizce öğretmenliklerini tercih edicem
Umarım hepimiz istediğimiz yerlere gideriiizz
30 netle hesaplarsak 253 gibi bir puanın oluyo canm geçen sene 201le almış en son gelir bence
noluuur kazanıyımmm sende inşallah kazanırsın hepimiz kazanalım inşallah kızlaaaar çünkü biliyorum arkadaşların üniversiteye gidince bi burukluk oluyo geçen yıl yaşadım bunu..30 net olmasa bile 20 net bile yeter mii??:18::44:
O bölüme sadece fransızcadan girenleri almıyordur umarım. Bir bak canım.
İyi ki yazdn canm ben unutmuşum bide Adana var tabi yazcaklarm arasındaa. Senin tercihlerin neydi kii hangi yıl bide geçen seneye göre yetiyo aslında Uludağ falannBen 445 almıştım çukurova gelmişti. Bizim zamanımızda Uludağ ikinci öğretim gelmişti arkadaşa daha düşük puanla. Gelebilir sana canım ama şimdi ne oldu sıralamalar bilmiyoum.
İyi ki yazdn canm ben unutmuşum bide Adana var tabi yazcaklarm arasındaa. Senin tercihlerin neydi kii hangi yıl bide geçen seneye göre yetiyo aslında Uludağ falann
haklısın ayyy sonuçlar için sabırsızlanıyorum ve ne zaman tercihler biliyo musun?İnşallah canmm
10 net demek 62,5 puan demek canm ama puana takılma sonuçlar gelince sıralama daha net olurr
yalnız puanlara fazla takılmayın sıralama daha önemli sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz :26:
2010 girişliyim ben ilk senemde kazandım canım. İlk tercihim Çü Nö. 2. Çü İÖ di. Burayı istediğim için yazdım. 2. tercihim geldi. Sıralama çok değişmiş geçen sene girenlerde.
haklısın ayyy sonuçlar için sabırsızlanıyorum ve ne zaman tercihler biliyo musun?
yalnız puanlara fazla takılmayın sıralama daha önemli sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz :26:
Evet yaa 2010 ve 2011 arasında uçurum var özellikle puan konusunda bi 30 puan falan düştü :/ sıralamalarda şaştı haliyle birazz.
Bi de bu yıl formasyon kalktı ing öğr talep çok olcak sanırım endişeliyim o yüzdenn bakalmm hayırlısıı:44:
Temmuz 20 civarlarında açıklanır diye bekliyoruz bende sabırsızlanıyorumm :)
Haklısın zaten sonuçlar bi gelsin puanın yüzüne bile bakmamm:)))
Bi de 2. öğretimler kalktı galiba değil mi?? O da bir hayli değiştirir öyleyse.
Haklısın zaten sonuçlar bi gelsin puanın yüzüne bile bakmamm:)))
bi puanlar yükselir diyolar bi düşer diyolar kafam çok karıştı bi de şu aobp lere kafam bi yatmadı gitti :44::44::44:
kalktı mı nasıl yani eskiden kazanıp okuyanlar da mı değişçek :44:
Bi de 2. öğretimler kalktı galiba değil mi?? O da bir hayli değiştirir öyleyse.