- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi matteroftime
-
üniversiteye bi yerleşelim de kurtuluruz diyoruz ama orda da ösymye benzeyen yök diye bişey var halimiz nolcak kim bilir
ya o değil de biz bi şekilde liseyi sınavı falan atlattık da bizden sonrakilere yazık değil mi kim bilir onlara ne olcak :26:
Bazen keşke geçen sene mezun olsaydm şifre iddaları vs onlarla uğraşsaydm bu kadar kafamı kurcalayan şey olmazdıdiyorum
biz kendimizi kurtaralım da
ya o değil de biz bi şekilde liseyi sınavı falan atlattık da bizden sonrakilere yazık değil mi kim bilir onlara ne olcak :26:
Ayy çok sevindimmşehir nasıl canm insanların öğrencilere yaklaşımı falann :))
Dmi yaa kaç kere hedefm şaştı:44:
o da doğrubiz kendimizi kurtaralım da
o da doğrubizden öncekiler bizi düşündü mü? tabi ki hayır
Kendi halindelerZaten yurt kampusün içinde olduğundan sorun yok. Kampus de güzel
o da doğrubizden öncekiler bizi düşündü mü? tabi ki hayır
Oooh ne güzelmişşş :))) Teşekkür ederim canmm aklıma geleni sorarım sanaa
Haha onlar paçayı iyi yırttık diye düşünmüşlerdir anca
kızlar bırde benım meseleme fıkırlerınızı almak ıstıyorum benımygs 333 sıralama 89 bın kocaelide evlı oldugum ıcın sadece kocaeli tercıh edıcem hemsırelık gelır mı sızce dıp.notum 4.27 okul puanı eklenınce gerıye gıdermıyım nasıl olur sızce
kızlar bırde benım meseleme fıkırlerınızı almak ıstıyorum benımygs 333 sıralama 89 bın kocaelide evlı oldugum ıcın sadece kocaeli tercıh edıcem hemsırelık gelır mı sızce dıp.notum 4.27 okul puanı eklenınce gerıye gıdermıyım nasıl olur sızce
geçen seneki puanlara ve sıralamaya göre girebilirsiniz alan dışı 90bin alan içi 103 binle girmişler sizin diploma puanınızda eklenirse girme ihtimaliniz var. bu linkte gecen seneki puanlar ve sıralamalar var kendinizde bakabilirsiniz ve evli bir hanım olarak o sıralamayı yapmanız gercekten gurur verıcı birşey olsa gerek tebrik ediyorum :) http://www.osym.gov.tr/dosya/1-57952/h/2011tablo4-2172011.pdf
Merha kızlaarrr
Bende dilden girdimm 71 doğru 7 yanlış yaptım Ygs kötü 300 puandı ama telafi ettim şüükür. Dilde ygs lys oranlaması %35 %65 Okuldan 49,5 puanım geliyor ve yaklaşık olarak 440 puanım olcak.
Bursa Uludağ
Antalya Akdeniz
Kocaeli
Çanakkale 18 Mart
Samsun 19 Mayıs
Balıkesir
İngilizce öğretmenliklerini tercih edicem
Umarım hepimiz istediğimiz yerlere gideriiizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?