offff yani kusura bakmayın. hadi diyelim kız bi bira içti, deli gibi sarhoş oldu hemencecşk aklını kaybetti9:), kız şu an ayık kafasıyla da yaptıklarını savunuyor zaten. şu anda da mı bilgisayar karşısında içki içiyor?
içkili mekan dediğiniz muhtemelen gençlerin takıldığı bir bar... pavyon kelimesini siz kullanmıştınız sanırım zaten, türk filmlerindeki gibi düşünürseniz olmaz.
3-4 kadeh içince insanların kendini kaybettiğini, uyuşturucu almış gibi olduklarını zannediyorsunuz herhalde.
neyse bu saçma tartışmayı uzatmayacağım, her şey gayet açık. ayıkken elletmeyen biri, sarhoşken de elletmez ki kız sarhoş da değil.
Tamam olayın detaylarını vereyim o zaman
Bakın daha öncede çok kez tacize uğradım otobüste, metroda vs ama sesimi çıkaramıyorum cidden bağıramıyorum yada belli edemiyorum ama hayatımda ilk kez tacize uğradığımda belli ettim adam beni öpmeye çalıştıktan sonra tırnaklarımla her yerini çizdim.
Evlilik konusuna gelince de evli olması umurumda bile değil onunla ilişki yaşayan ben değilim ama bu konuda arkadaşımla da çok tartıştım merak etmeyin ve adamın kendisine de aşağılayıcı laflar söyledim evli olmasıyla ilgili zaten onu bunlar sinirlendirdi. O zaman size göre tek suçum pub a gitmek oluyor. Peki haklısınız ben kafamdan hasar görmeyi, psikolojik çöküntüyü hak ediyorum...
offff yani kusura bakmayın. hadi diyelim kız bi bira içti, deli gibi sarhoş oldu hemencecşk aklını kaybetti9:), kız şu an ayık kafasıyla da yaptıklarını savunuyor zaten. şu anda da mı bilgisayar karşısında içki içiyor?
içkili mekan dediğiniz muhtemelen gençlerin takıldığı bir bar... pavyon kelimesini siz kullanmıştınız sanırım zaten, türk filmlerindeki gibi düşünürseniz olmaz.
3-4 kadeh içince insanların kendini kaybettiğini, uyuşturucu almış gibi olduklarını zannediyorsunuz herhalde.
neyse bu saçma tartışmayı uzatmayacağım, her şey gayet açık. ayıkken elletmeyen biri, sarhoşken de elletmez ki kız sarhoş da değil.
mesele hatasını sorgulamak degil aslında babasının kendisine dair tepkisinin yersizliginden yakınıyor..
biz de ona babasının haklı oldugunu hatta tepkisinin az bile oldugunu diyoruz..
Ben benim kurallarıma göre yorum yaparım başkası kendi kurallarına göre..
Ortada pekiştigimiz nokta ise evli bir adamla orada olmaması ve o arkadasından uzak durması..
Böyle zihniyette bir adamın içkili mekanda aklı bir karış havada olan iki genç kızı oturtup baba nasihatı vermeyecegini sen de biliyorsun,ben de ,cam amberde
hem de böyle bir mekanda
hangi kafadaydı acaba... sarhoş değil, adam zaten türk filimlerindeki nuri alço kılığında... ilaç bile atmış olabilir
bu arada bilmeyenler için belirteyim yarım bardak birayla (30luk biranın yarısı) vücudunuz aldığınız alkolü pekiştirip kendisi alkol üretse bile9:) kafa olunmaz. arkadaşın midesi kötü olmuş, kusmuş. ki Türkiye'deki biraların alkol oranı çok düşük...
bu son alkol mesajım :)
valla midem kötü olunca başım dönmüyor benim..:)) hamile de degildim,üşütüp hasta da olmamıştım
tek seferlik içtigim birşey de degil kendileri çok defa denedigim halde bir bardagı tam bitirip dengemi kaybettigimi biliyorum siz fıçıyla devirip yeri öpmüyorsanız maşallah diyelim
çok acayipmiş de fıçı nerden çıktı yahu hahahahahahahahahanerden laf sokacağınızı şaşırmışsınız mı diyelim :) bir bardak bira içince gayet normal hayatına devam eden sıradan insanlardanım, hiç fıçıyla içmedim. neyse artık iyi günler.
üniversiteyi ankara da ailemden uzak okudum ve pub ne demek şu an öğrendim 23 yaşındayım çok mu çok cahilmişim
halbuki kültürlü olduğumu söylerlerdi hep !!!
Ben laf sokmam yazarım :)
fıçıdaki mesajı yazıdıgım cümlede anlamamanız benim suçum değil,size de iyi günler
Ben laf sokmam yazarım :)
fıçıdaki mesajı yazıdıgım cümlede anlamamanız benim suçum değil,size de iyi günler
Konu sahibi kaçtı gerçeklerle yüzleşecek durumda değil o yediği dayağın ve tacizin etkisi altında , epeyde sürer kendine gelmesi bunlar erkekleri ne sanıyorlarsa ,pembe dizilerdeki adamlarımı arıyorlar sokaklarda
oysaki 3 sayfa haberlerini okumaları yeter onlarıda okumazlar çünkü bunlarda cahil cesareti var bana birşey olmaz hesabı yapıyorlar en azından hatasını kabul etseydide ,öyle gitseydi halen aklı karışık düzeldiğlndede bumları okur umarım tanımadığı adamla ne pub'a yani türkçesi alkol ve disco tarzı loş ışıklı bol uyuşturucu satışı yapıldığı yere gider ve de tanımadığı erkeğin arabasına biner gerçi o pub'lara gitmenin bir ayrıcalık olduğunu sanıyor gençler
batı tarzı eğlence kültürü
o kadar eğlenceye dalıyorlar ki zaten evlilik dışı ilişkileri gayet normal buluyorlar erkekten erkeğe geçiyorlar sorumluluk alamayan nesil ergenlikten çıkamayan nesil arızalı nesil , bunların çocuğu olsada evlensede
evlilik yürütemiyorlar aklı fikri pub ortamın erkeklerle haha hihi
ona laf sokup sokmaman evli olmasını değiştirmiyor.
sen basbayağı evli biriyle içkili bir ortamda bişeyler içmişsin.
taciz etmiş,bide arabasına binmişsin.
babanın tavrından çok bunları düşünüp ders alman gerekiyor.:18:
hahahahahahahahahahaha
saygıyla eğiliyorum önünüzde kontesim. hahahahahahahaha
lütfen böyle şeylere gerek yok,egilin diye söylemedim
eee koskoca kontes prenses önünde eğilmeyip napcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?