Tacize uğradım, şiddet gördüm ama babam...

hangi kafadaydı acaba... sarhoş değil, adam zaten türk filimlerindeki nuri alço kılığında... ilaç bile atmış olabilir

Son düzenleme:

Evet hakediyorsun.ben haketmiyorum neden mi ? hiç evli erkekle görüşen biriyle arkadaşlık etmedim.öyle bi arkadaşım oldu çok uyardım konuştum vazgeçmedi bitirdim arkadaşlığımızı.ben böyle bişey yaşamadım neden mi ? evli erkeklerle içmeye gitmedim.bilmem anlatabildim mi
Bi de burda sokakta,otobüste tacize uğramışsın da biz de seni suçluyormuşuz gibi davranma
Ne dememizi bekliyordun?hemcinsimize destek olmuyormuşuz HEEEEEYYYY HEMCİNSİM burda çoğu kadın evli ve evli adamlarla içmeye gideni masum bulacakların sayısını merak ediyorum

niye ofluyorsun .)) sanırsın anne ben tespit s...tımcılık oynuyoruz

-ayrıca pavyon kelimesini ben kullanmadım :)

-Türk filimi replikleriyle düşünemeyecek kadar büyüdügüme kanaat getiriyorum

-elimizde alkol ölçer olmadıgı için bu tip saçma haraketlerin ayık kafayla biraz zor yapılır iyi niyetiyle düşünerekten yazıp çiziyorum

-zannetmiyorsun demişsinya yok şekerim zannetmiyorum bir önceki mesajımda sana daha önce içki tecrübem oldugunu ve yarım bardak bira ile kafayı buldugumu anlatıyorum

evet herşey gayet açık :) bu konuda katılıp ben de senin gibi uzatmıyorum

e en baştan beri böyle söyleseydiniz biz de bir şey demezdik. siz olayın en büyük nedeni alkolmüş, içkili mekanmış gibi söylediniz. dışarda görüşselerdi de elleyecekti kızı.

olayın nedeninin baba ilgisizliği olduğunu konu açıldığından beri söylüyorum, anlaşabildiğimize sevindim :) kız, babasınının ilgisini çekebilmek için bile bile evli, leş adamlarla takılıyor, başına bir şey gelsin de babası ilgilensin diye. babası umursamayınca daha da hırçınlaşmış.

hangi kafadaydı acaba... sarhoş değil, adam zaten türk filimlerindeki nuri alço kılığında... ilaç bile atmış olabilir

babasının ilgisini çekme kafasında :) ilaç atsa sevinirdi bence, daha büyük olay olurdu, belki babam umursar diye düşünürdü.

baştan sona kadar hatalısınız.
adam size taciz ediyor, öpüyor siz orada öylece oturdunuz mu?! insan bir "hoop kardeşim, ne oluyor" der, rezil etmeniz gerekirdi ama sanki bir şey yaşanmamış gibi üstüne arabasına biniyorsunuz.
ayrıca, hengamede komşularınız sesinizi duymadı mı? burası dağ başı mı!
size şiddet uygulayan birisinden acilen şikayetçi olun yoksa gerisi gelir.
arkadaşınızla da aranıza mesafe koyun, yoksa başınızı daha çok ağrıtır.
geçmiş olsun.

bu arada bilmeyenler için belirteyim yarım bardak birayla (30luk biranın yarısı) vücudunuz aldığınız alkolü pekiştirip kendisi alkol üretse bile 9:) kafa olunmaz. arkadaşın midesi kötü olmuş, kusmuş. ki Türkiye'deki biraların alkol oranı çok düşük...
bu son alkol mesajım :)

valla midem kötü olunca başım dönmüyor benim..:)) hamile de degildim,üşütüp hasta da olmamıştım

tek seferlik içtigim birşey de degil kendileri çok defa denedigim halde bir bardagı tam bitirip dengemi kaybettigimi biliyorum siz fıçıyla devirip yeri öpmüyorsanız maşallah diyelim

çok acayipmiş de fıçı nerden çıktı yahu hahahahahahahahaha nerden laf sokacağınızı şaşırmışsınız mı diyelim :) bir bardak bira içince gayet normal hayatına devam eden sıradan insanlardanım, hiç fıçıyla içmedim. neyse artık iyi günler.

Ben laf sokmam yazarım :)

fıçıdaki mesajı yazıdıgım cümlede anlamamanız benim suçum değil,size de iyi günler

üniversiteyi ankara da ailemden uzak okudum ve pub ne demek şu an öğrendim 23 yaşındayım çok mu çok cahilmişim
halbuki kültürlü olduğumu söylerlerdi hep !!!

ben de pub ı 23 yaşında londraya gelince oğrenmiştim. türkiyede de pub olarak kullanıldığını 27 ye merdiven dayamışken dün öğrendim

ona laf sokup sokmaman evli olmasını değiştirmiyor.
sen basbayağı evli biriyle içkili bir ortamda bişeyler içmişsin.
taciz etmiş,bide arabasına binmişsin.
babanın tavrından çok bunları düşünüp ders alman gerekiyor.:18:

Tabi canım.Bizi ilkel düşünceli ilan etti ya zaten konu sahibesi çünkü 4 sene aileden ayrı ünv. okuduk ama hiç pub larda eğlenmedik.evli erkeklerle görüşmedik.eğlence kültürümüz gece yarıları içmek olmadı.o yüzden de bunları yaşamak zzorunda kalmadık ama bunlar hep geri kafalılığımızdan işte

Ben de 19 yaşındayım ve inanamıyorum sana.Adama laf sokmakmış.O adam çok mu umursar senin laf sokmalarını? Karısı aldatmış adam aaa bana laf soktu utanayım mı diyecek? Bir de babana kızıyorsun yanımda olmadı diye benim akşam sekiz buçukta eve döndü diye tokat yiyen arkadaşım oldu sen neyden bahsediyorsun?
Bende tacize uğradım fakat okuldan dönerken babam haberi alıp eve geldiğinde yüzü bembeyazdı.Yani daha ağır şeyler yazarım ama yine de dur diyorum kendime.
Bu kadarla atlattığına şükret baban bir şey yapmamış en azından.
Aklını başına al o bela yuvası arkadaşından da kurtul o da ayrı leyla.
Hangi dünyada yaşıyorsunuz anlamıyorum ki.

yorumlara bittim bir arkadaş yazmış ya, kız babasından görmediği tepkiyi sizden görmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…