• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tacize uğradım, şiddet gördüm ama babam...

bence yaşam tarzıyla değil, babası ilgisizliği nedeniyle böyle bir tepki veriyor. umursamıyor pek.
evlendirmek istediği kızının başka biriyle mesajlaştığı üvey annesi tarafından ispiklenince, kızını oklavayla döve döve öldürmesie sebep olan "yaşam tarzı"ndan iyidir yine de bunu bir yaşam tarzı olarak algılıyorsanız eğer.

doğru ya da yanlış bu kesinlikle oturmuş bir yaşam tarzıdır ülkemizde çoğu baba böyle tepki verir
böyle bir olay karşısında benim kızım sadece eğlenmeye gitmiş kim benim kızıma ne hakla böyle davranır diyecek olan baba azınlıktadır
evet bu da köklü bir yaşam tarzının sonucudur

Kusura bakmayın ama çok basit bi şekilde yazmışsınız o ne demek kişi neyse karşısındakini o bilirmiş siz beni nasıl yargılıyosunuz Siz PUB a bar demişsiniz bende Pub un bir kafe tarzı olduğunu size söyledim her Pub a gitmiş olan bara gitmiş olmuyo lüks restaurantlardada Alkol var her Alkol satan yerler Bar mı oluyo bu ne cahillik

Canım alıntıladığın mesajda benim yazdığım cümleler içinde ne bar ne pub kelimesi geçiyor. 2. mesajda da anlatmaya çalıştım, önemli yok, herkez hemen herşeyi anlayamaz :))) karşımdakini de kendim gibi bilmiyorum bak :)))

Lüküs müküs restoranlar, publar, barlar, meyhaneler, pavyonlar ayrımına girmenizi gerektiren bişey yazmadığımı anlatmaya çalışıyorum. Hala anlayamadıysanız, 3. 4. 5. mesajlarda da size yardımcı olmayı deneyebilirim.

Engin içkili mekan bilginizle beni aydınlatmanız karşılığında :)))

zerhoş yanağınızdan öperim ;)

Kusura bakmayın ama çok basit bi şekilde yazmışsınız o ne demek kişi neyse karşısındakini o bilirmiş siz beni nasıl yargılıyosunuz Siz PUB a bar demişsiniz bende Pub un bir kafe tarzı olduğunu size söyledim her Pub a gitmiş olan bara gitmiş olmuyo lüks restaurantlardada Alkol var her Alkol satan yerler Bar mı oluyo bu ne cahillik

bırakın hiç uğraşmayın. işte bu kadınlar "tecavüze uğramışsa hak etmiştir." diyen kadınlar. ahlaksızlık da sanki bir tek barlarda, publarda oluyor. muhafazakar köylerinizi her gün izliyorum Müge Anlı'da... (bu dönem okulum yoktu :))
gerçekten iyi ki pub yok, olsa ne yapacaklar acaba; sinirlenmeleri bundan dolayı herhalde... alkol almadığımız halde ahlaksızlığın bini bir para, kimbilir barlarda neler dönüyor diye düşünüyorlardır.
yazık gerçekten.

Canım alıntıladığın mesajda benim yazdığım cümleler içinde ne bar ne pub kelimesi geçiyor. 2. mesajda da anlatmaya çalıştım, önemli yok, herkez hemen herşeyi anlayamaz :))) karşımdakini de kendim gibi bilmiyorum bak :)))

Lüküs müküs restoranlar, publar, barlar, meyhaneler, pavyonlar ayrımına girmenizi gerektiren bişey yazmadığımı anlatmaya çalışıyorum. Hala anlayamadıysanız, 3. 4. 5. mesajlarda da size yardımcı olmayı deneyebilirim.

Engin içkili mekan bilginizle beni aydınlatmanız karşılığında :)))

zerhoş yanağınızdan öperim ;)

Siz dediğinizi unutuyosunuz heralde hemen oynaşma diye damga yapıştırdınız bana yazık ya bi insan cahil olunca kaliteside düşük olur hemen lekeler karşısındakini Siz Bara gitmenin yanlış olduğunu düşünmek ilkellik değildir yazmışsınız bende ZATEN PUB BAR DEĞİL dedim cahille dalaşa girme demişler zaten iyi akşamlar

doğru ya da yanlış bu kesinlikle oturmuş bir yaşam tarzıdır ülkemizde çoğu baba böyle tepki verir
böyle bir olay karşısında benim kızım sadece eğlenmeye gitmiş kim benim kızıma ne hakla böyle davranır diyecek olan baba azınlıktadır
evet bu da köklü bir yaşam tarzının sonucudur

hayır benim demek istediğim babası yeterince kızmamış, kızını korumaya çalışmamış. ülkemizdeki çoğu baba delirir bu durum karşısında, böyle tepki vermez. bara gittim eğlendim değil ki olay... sonuçta evli adam tarafından taciz edilmiş. ben kızımı ev arkadaşından ayırırdım mesela, psikoloğa da götürürdüm.
ama adam kızacak kadar bile ilgilenmiyor, allah belanı versin diyip geçmiş. vermiş zaten Allah belasını, kızını kurtarsana.

pub un kelime anlamını bilmiyordum bir çok kez bu tip mekanlara gitmişim bilmeden ama internetten aratınca pub un bar olduğu yazıyor
bunu belirtmek isterim

Şekerim lüzumsuz bilgilerle kendini zehirleme.

Amerikalılar içkili mekanlarına bar diyor, ingilizler aynı mekanlarda tıkındıkları için pub diyor, türklerin mekanlarına kadın giremediği için meyhane diyor. Aradaki farklar etnik farklar. Türkiyede hepsi bir. Bir kısım işletmeci, "yemekten de geçireyim" diyor. Yemeğe de 40-50 lira veriyosanız PUB oluyor :)))

Bide anadolu meyhanelerini denesin çok bilgili arkadaşımız, hem orasıda bi nevi pub sayılır, bedava doyururlar merak etmesin ;)))

Son düzenleme:
bırakın hiç uğraşmayın. Işte bu kadınlar "tecavüze uğramışsa hak etmiştir." diyen kadınlar. Ahlaksızlık da sanki bir tek barlarda, publarda oluyor. Muhafazakar köylerinizi her gün izliyorum müge anlı'da... (bu dönem okulum yoktu :))
gerçekten iyi ki pub yok, olsa ne yapacaklar acaba; sinirlenmeleri bundan dolayı herhalde... Alkol almadığımız halde ahlaksızlığın bini bir para, kimbilir barlarda neler dönüyor diye düşünüyorlardır.
Yazık gerçekten.

ben sizide korumadım sizinde yaptığınız yanlışları söyledim ama bu kişi birde bana oynaşmak için diye laf söylemiş beni tanımadan etmeden yarın öbür gün sizinde çocuğunuz veya yeğenleriniz pub a gider baramı gitmiş oluyo yani dediğim gibi bahçe kısımlarında insanlar çocuklarıyla beraber yemek yiyo ama bilmeyene gelde anlat iç yüzünü dışarıdan lekelerler hemen kötü damgası vururlar

şekerim lüzumsuz bilgilerle kendini zehirleme.

Amerikalılar içkili mekanlarına bar diyor, ingilizler aynı mekanlarda tıkındıkları için pub diyor, türklerin mekanlarına kadın giremediği için meyhane diyor. Aradaki farklar etnik farklar. Türkiyede hepsi bir. Bir kısım işletmeci, "yemekten de geçireyim" diyor. Yemeğe de 40-50 lira veriyosanız pub oluyor :)))

bide anadolu meyhanelerini denesin çok bilgili arkadaşımız, hem orasıda bi nevi pub sayılır, bedava doyururlar merak etmesin ;)))

Bana laf çarpıtmayın sakın ağzınızı toplayın meyhanelere siz girseniz size daha çok yakışır çok basit bir konuşma tarzınız var ÜSTÜNDEN AKIYO DERLER ya doğru bi laf sizin içinde GEÇERLİ

Son düzenleme:
ben sizide korumadım sizinde yaptığınız yanlışları söyledim ama bu kişi birde bana oynaşmak için diye laf söylemiş beni tanımadan etmeden yarın öbür gün sizinde çocuğunuz veya yeğenleriniz pub a gider baramı gitmiş oluyo yani dediğim gibi bahçe kısımlarında insanlar çocuklarıyla beraber yemek yiyo ama bilmeyene gelde anlat iç yüzünü dışarıdan lekelerler hemen kötü damgası vururlar

konu sahibi ben değilim yahu :)

Kusura bakma da tüm suç sende
Adam seni taciz ediyor bacaklarını falan elliyor
Daha da onunla dışarı çıkıp sana bişeyler söyleyecek diye dinliyorsun
Adam da tabi seni öpmeye çalışıyor vs .onu da geçtim aynı arabayla eve gidiyorsun
Ya da gitmiyorsun takip ediyor orası o kadar da önemli değil
Pardon da şaka mı bu ya?
Sonuna kadar haketmişsin,baban az bile yapmış

Bana laf çarpıtmayın sakın ağzınızı toplayın meyhanelere siz girseniz size daha çok yakışır çok basit bir konuşma tarzınız var ÜSTÜNDEN AKIYO DERLER ya doğru bi laf sizin içinde GEÇERLİ

şekerim, içkili ortamlarda, "kafam güzel olsun" lar peşinde koşan, orda burda erkeklerin içinde (sence PUB) larda kadeh tokuşturan ben mişim gibi davranmışsın. Kötü bişey demedim ki, PUB da karnınıda doyurabiliyormuşsun ya, PUB ingiliz meyhanesi, ben de dedim ki, "yerli malı yurdun malı, herkes bundan yararlanmalı" bizim güzelim yerli PUB larımızı da dene dedim.

Türk insanı misafirperverdir, insanı doyurur, aç bırakmazlar.

Kusura bakma da tüm suç sende
Adam seni taciz ediyor bacaklarını falan elliyor
Daha da onunla dışarı çıkıp sana bişeyler söyleyecek diye dinliyorsun
Adam da tabi seni öpmeye çalışıyor vs .onu da geçtim aynı arabayla eve gidiyorsun
Ya da gitmiyorsun takip ediyor orası o kadar da önemli değil
Pardon da şaka mı bu ya?
Sonuna kadar haketmişsin,baban az bile yapmış

Birilerinin benimle aynı fikirde olduğunu görmek güzel :) Hayır hata ben de mi diye düşünmeye başlayacaktım. Yolda biri ellese beni, evin nerde gidelim mi demek gerekiyor diye düşünecektim :))

Sağol şekerim çok açık söylemişsin.

şekerim, içkili ortamlarda, "kafam güzel olsun" lar peşinde koşan, orda burda erkeklerin içinde (sence PUB) larda kadeh tokuşturan ben mişim gibi davranmışsın. Kötü bişey demedim ki, PUB da karnınıda doyurabiliyormuşsun ya, PUB ingiliz meyhanesi, ben de dedim ki, "yerli malı yurdun malı, herkes bundan yararlanmalı" bizim güzelim yerli PUB larımızı da dene dedim.

Türk insanı misafirperverdir, insanı doyurur, aç bırakmazlar.

Dediğim gibi ben Sadece Pub un aslında kötü yer olmadığını belirttim daha da bişey diyemem konu dışına çıkmak istemiyorum

Birilerinin benimle aynı fikirde olduğunu görmek güzel :) Hayır hata ben de mi diye düşünmeye başlayacaktım. Yolda biri ellese beni, evin nerde gidelim mi demek gerekiyor diye düşünecektim :))

Bende bazen okudukça dünyanın çivisi çıktı diyesim geliyor
Ne kadar hoş karşılanıyor bazı şeyler
Ama kusura bakmasın konu sahibesi adama resmen davetiye çıkarıp sonra beni taciz etti
Sen içkili ortama giriyorsun elin evli barklı herifiyle
Arkadaşının zaten hoppa olduğunu belirten kendisi
Eee madem öyle sen niye onun peşine düştün gittin
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi insana ?:37:

Bende bazen okudukça dünyanın çivisi çıktı diyesim geliyor
Ne kadar hoş karşılanıyor bazı şeyler
Ama kusura bakmasın konu sahibesi adama resmen davetiye çıkarıp sonra beni taciz etti
Sen içkili ortama giriyorsun elin evli barklı herifiyle
Arkadaşının zaten hoppa olduğunu belirten kendisi
Eee madem öyle sen niye onun peşine düştün gittin
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi insana ?:37:

Derler!!! Derler'de insan babasına üzülüyor, yazık adamcağıza, kızı yoldan çıkmış... Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kiz cocugum var fazla laf etmiycem ama dogru olani cok iyi biliyorum. O sekilde yetistiricem cocuklarimi sonrasinda " haketmissin" dedirtmemek icin..

evet hata sizde, burda kac sayfa yorum yazilmis, butun insanlar da niye sadece bacagini ellettin, memeni de elletseydin ya, diye kiziyorlardi. tebrikler bir tek siz namusluymussunuz, yilin alkolsuz mekan gulu secildiniz :) gozlerim yasardi...

Back