• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tacize uğradım, şiddet gördüm ama babam...

evet hata sizde, burda kac sayfa yorum yazilmis, butun insanlar da niye sadece bacagini ellettin, memeni de elletseydin ya, diye kiziyorlardi. tebrikler bir tek siz namusluymussunuz, yilin alkolsuz mekan gulu secildiniz :) gozlerim yasardi...

Hayır böyle kolay elin erkeğine, üstelik evli ve en yakın yollu arkadaşının sevgilisi olan erkeğe elletiyosun, sonra onla kapı önlerinde kırıştırıyosun, adam seni öpmeye çalışıyor fln.. fln.. hikayeyi bide bana yazdırma.

teveccühünüz efendim benim kadar namuslu, dini bütün arkadaşlar vardır eminim. O kadar ümidimi kesmedim canım ülkemden.

size de teessüf ederim, kız bacağını elletmiş zaten, sen de memeni elletseydin diyosan... Ayıp ayıp, o kadar çok istiyorsanız adamın numarasını versin, siz elletin, kıza kötü örnek olmayın.

şekerim, içkili ortamlarda, "kafam güzel olsun" lar peşinde koşan, orda burda erkeklerin içinde (sence PUB) larda kadeh tokuşturan ben mişim gibi davranmışsın. Kötü bişey demedim ki, PUB da karnınıda doyurabiliyormuşsun ya, PUB ingiliz meyhanesi, ben de dedim ki, "yerli malı yurdun malı, herkes bundan yararlanmalı" bizim güzelim yerli PUB larımızı da dene dedim.

Türk insanı misafirperverdir, insanı doyurur, aç bırakmazlar.

vallahi bu konuda ben artık dayanamayıp yazıcam bu konudan da banlanırsam banlanayım ya arkadaşım orayı giden herkes kötü ha pavyona gitmiş ha puba bara anlamına getirmişsin sonunda konu sahibini haklı bulmuyorum insanın güvenmediği insanla hoppa bulduğu bir kişiyle arkadaşlık kurması tam yerinde tepkiler göstermemesi kötü ama zannettiğin gibi tüm içki bulunan yerlerde böyle şeylerde yaşanmayıp sağlam bir şekilde çıkan nasıl oluyor ayrıca çok güzel bir tespitte bulunulmuş sana o müge anlıda o çok namuslu köylerde neler neler yapıldığını gösterebilmesi açısından çok güzel olmuş o çok namusluların olduğu yerlerde evli erkek için saç saça baş başa birbirine giren iki kızı da gördük evinden dışarı adımını atmayan ağzından din hak hukuk düşürmeyen kapalı kızın inşallah karısından ayrılır diye dua ettiğinde ,
senin bu bakış açısının değişik versiyonları çiçekli elbise giydi ilgimi çekti tacizi hak etti bir üst leveli de otobüste neler oluyor niye otobüse binmiştir e gider

vallahi bu konuda ben artık dayanamayıp yazıcam bu konudan da banlanırsam banlanayım ya arkadaşım orayı giden herkes kötü ha pavyona gitmiş ha puba bara anlamına getirmişsin sonunda konu sahibini haklı bulmuyorum insanın güvenmediği insanla hoppa bulduğu bir kişiyle arkadaşlık kurması tam yerinde tepkiler göstermemesi kötü ama zannettiğin gibi tüm içki bulunan yerlerde böyle şeylerde yaşanmayıp sağlam bir şekilde çıkan nasıl oluyor ayrıca çok güzel bir tespitte bulunulmuş sana o müge anlıda o çok namuslu köylerde neler neler yapıldığını gösterebilmesi açısından çok güzel olmuş o çok namusluların olduğu yerlerde evli erkek için saç saça baş başa birbirine giren iki kızı da gördük evinden dışarı adımını atmayan ağzından din hak hukuk düşürmeyen kapalı kızın inşallah karısından ayrılır diye dua ettiğinde ,
senin bu bakış açısının değişik versiyonları çiçekli elbise giydi ilgimi çekti tacizi hak etti bir üst leveli de otobüste neler oluyor niye otobüse binmiştir e gider

Kesinlikle katılıyorum Pub larla barlar meyhaneler bir tutuluyo neredeyse ne kadar yanlış bi davranış malesef aslında

Tatlım, dinimizin içkiye bakışı gayet açık, Peygamber efendimiz tarafından yasaklanmış birşeyin, adı bar/pub/restoran/meyhane olarak değişti diye içilmesine göz mü yumacağız?

Sen Müslüman değil misin? Hani nerde vicdanın? Bu doğru yoldan sapmış kardeşlerimizi, bir nebze olsun dinimize davet etmeyi, yaptıklarını eleştirerek doğru yolu göstermeyi kendine görev olarak bilmiyor musun?

Dinimiz açıkça söylemektedir ki, komşusu açken tok yatan bizden değildir. Komşusu zerhoşken, ayık yatan da kendini sorgulamadır bence..

Kesinlikle katılıyorum Pub larla barlar meyhaneler bir tutuluyo neredeyse ne kadar yanlış bi davranış malesef aslında

Maide Suresi, 90-91: Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.

Şeytan, içki ve kumarla, ancak aranıza düşmanlık ve kin sokmak; sizi Allah'ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister. Artık vazgeçiyor musunuz?

Hayır böyle kolay elin erkeğine, üstelik evli ve en yakın yollu arkadaşının sevgilisi olan erkeğe elletiyosun, sonra onla kapı önlerinde kırıştırıyosun, adam seni öpmeye çalışıyor fln.. fln.. hikayeyi bide bana yazdırma.

teveccühünüz efendim benim kadar namuslu, dini bütün arkadaşlar vardır eminim. O kadar ümidimi kesmedim canım ülkemden.

size de teessüf ederim, kız bacağını elletmiş zaten, sen de memeni elletseydin diyosan... Ayıp ayıp, o kadar çok istiyorsanız adamın numarasını versin, siz elletin, kıza kötü örnek olmayın.

sevgili forumdasim, yukarida saka yapmistim, umarim siz de bunu anlamamis gibi yaparak saka yapiyorsunuzdur.
demek istedigimi soyle aciklayayim: burda yuz kisi kizin yaptiklarini elestirdi zaten, siz de kizin yaptiklarini elestiren ilk kisiymissiniz gibi davranmissiniz, garip duruyor.
ben de sirf icki iciyor diye namussuz damgasi yapistirmayacak insanlar icin umitliyim. evli adamla gezmek namussuzluktur, icki icmek degil. bu ulkede agzina icki koymayip kac tane adamla dusup kalkan var, biraz muge anli izlerseniz gorursunuz. icki icen butun insanlari namussuz diye yaftalamak dogru degil.

Maide Suresi, 90-91: Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.

Şeytan, içki ve kumarla, ancak aranıza düşmanlık ve kin sokmak; sizi Allah'ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister. Artık vazgeçiyor musunuz?

Ya allah aşkına bırakın HACI HOCA geçinip neler yapan insanları görüyoruz Kumar oynamak günah evet ona lafım yok AYRICA DIŞARIDAN SEN ÇOK KÖTÜ GÖRÜRSÜN BİRİNİ ASLINDA ONUN İÇİ SENDEN DAHA TEMİZDİR BUNU BİLEMEZSİN

Son düzenleme:
Tatlım, dinimizin içkiye bakışı gayet açık, Peygamber efendimiz tarafından yasaklanmış birşeyin, adı bar/pub/restoran/meyhane olarak değişti diye içilmesine göz mü yumacağız?

Sen Müslüman değil misin? Hani nerde vicdanın? Bu doğru yoldan sapmış kardeşlerimizi, bir nebze olsun dinimize davet etmeyi, yaptıklarını eleştirerek doğru yolu göstermeyi kendine görev olarak bilmiyor musun?

Dinimiz açıkça söylemektedir ki, komşusu açken tok yatan bizden değildir. Komşusu zerhoşken, ayık yatan da kendini sorgulamadır bence..

lütfen dinimi sorgulamayın hanım efendi ben hiç kimseninki ni sorgulamıyorum herkesin vicdanı kendinedir. ha bunları yazmışım kendim ağzıma içki sürmüş insan değilim zaten konu sahibine kızdığım noktada o güvenmediğin adamla arkadaşınla tek başına dönemeyeceğin yere niye gidiyorsun ama sen burdada bunu yazıp birde tacizi hak etmişlere getiriyorsun olayı farkında mısın hayır tacizi kimse hak etmez bu arkadaş da bir yanlış yapmış olabilir ama kimsede kızın yaşadıklarını hak etmez

ben degilim mesela. ama senin dinin diyor ki "benim dinim bana, senin dinin sana."
yani dininizin kurallari geregi diger insanlarin dini nasil yasadiklarini yargilayamazsiniz. kaldi ki turkiye bir islam ulkesi degil, seriatla yonetilmiyor. isteyen herkes islam ulkelerine tasinmakta ozgur.

ayrica bu konunun alakasiz yerlere baglanacagi belliydi, tek bir kisi geldi ve gorevini basariyla gerceklestirdi.
biri Mune'ye haber versin, mobilden mesaj atamiyorum.

Ya allah aşkına bırakın HACI HOCA geçinip neler yapan insanları görüyoruz Kumar oynamak günah evet ona lafım yok AYRICA DIŞARIDAN SEN ÇOK KÖTÜ GÖRÜRSÜN BİRİNİ ASLINDA ONUN İÇİ SENDEN DAHA TEMİZDİR BUNU BİLEMEZSİN

Bırak sen şimdi HACI HOCA geçinen üçkağıtçıları, hırsızları, din bezirganlarını.

İşte biraz üste kopyaladım, yüce Rabbimin ağzından Kuran-ı Kerim'den direk. İçkinin yasak olduğuna yönelik.

Şimdi sen içini dışını bırak. Yüce Rabbimin ne dediği gayet açık, net. Hala işine geldiği gibi algılayıp, yok kimse benim dinimi sorgulayamaz fln mı diyeceksin...

Kusura bakmayin madem fikrimizi sordunuz soyleyim,
Hicbir insan tacizi tabikide hak etmiyor AMA adam evli ve sizin arkadasinizla evli, sizin bacaginizi oksayip dudaginizi opmeye calisiyor ve siz arabasina biniyorsunuz? Hak etmissiniz bence...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

19. Sayfadaki yorumunda konu sahibesi de uğradığı hakaretlerden rahatsızlığını dile getirmiş, herzamanki gibi yine bir topik daha dine bağlanmış, tüm kapatma kriterleri oluşturulduğuna göre ne yapıyoruz?
Kapatıyoruz, hayırlı geceler, kavgasız, hakaretsiz forumlar dilerim, bir bildirim kadar yakınım:34:

Back