• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tacize uğradım, şiddet gördüm ama babam...

Ay begenemiyorum artik camaber. Evet eve giris saatine gece eglence mekanlarina gitmeye alkole baglamaya gerek yok mevzuyu. Ne alakasi var canim. Insanin tacizcisinin arabasina binmesi mantikli bir hareket degil. Bu kadar. Bu arada uzmanimizdan baska psikologlarimiz var da konulara gelip gelip ben uzmanim demiyolar.:)

keşke kızla özel mesajla falan iletişime geçseler... üzüldüm ben gerçekten, çünkü bu kız babasının ilgisini çekmek için daha çok böyle şeylere karışacak gibi... babasının değişmeyeceğini anladığında çok geç olur herhalde.

Ben geç saatlerde 19 yasında bir kızın içkili mekanlarda eglenmesini normal bulamıyorum.

Konuyla da baglantısı var bana göre..

-gece geç vakit oluşu içkili bir mekan ve evli bir adam..

-iki genç kız

-çarpık ilişkiler

-rahatlık

ne ararsan var yani.

işte konu içkiye bağlandı, tebrikler.

baglanması gayet normal

çünkü ikisi de sarhoş resmen ve adamın dövmelerine karşılık verip yaptıkları hatanın boyutunu sorgulayamıyorlar bile..

olay çakır keyif kafasını geçmiş..

tebriklerinizi kabul ediyorum şahsım adına :37:

baglanması gayet normal

çünkü ikisi de sarhoş resmen ve adamın dövmelerine karşılık verip yaptıkları hatanın boyutunu sorgulayamıyorlar bile..

hiç de normal değil. olay sarhoş olmadan önce başlıyor zaten. en başta evli bir erkekle içkili veya içkisiz bir yere gitmemesi gerekiyor.
alkol almayan biri olduğunuzu düşünüyorum, bu kızların sarhoş olduğunu hiç zannetmiyorum, en fazla 2 bira içmişlerdir. ondan da bir şey olmaz, kafanız gayet yerinde olur. ayıkken birinin bacaklarınızı ellemesine tepki gösteriyorsanız, 2 biradan sonra da gösterirsiniz.
sarhoş olan kişi adam, büyük ihtimalle başka maddeler de kullanıyordur.
benim çevremdeki yaşıtlarımın hepsi alkol alıyor, kimse de evli adamlarla takılıp tacize uğramadı.

Flas Flas:: Konu sahibi babasindan gormedigi tepkileri bizlerden gordugu icin kacti......:-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar biraz uzun ama bahsetmeden rahatlayamayacağım. Şehir dışında üni. okuyorum ama bu dönem okula hiç gitmedim memleketimde ailemin yanındaydım canım gitmek istemedi. Bu hafta içi üni. okuduğum şehire gitmek zorunda kaldım çünkü ev arkadaşım evi kapatıyordu sene sonu olduğu için. Ev arkadaşımla 7 yıllık bi geçmişimiz var aynı zamanda en yakın dostumdur ama biraz hoppa bir kız daha doğrusu erkeklere çabuk inanıyor ve bu yüzden hayatına çok erkek girip çıktı. Birazda belayı çeken bir tip ama allah için beni kardeşi gibi sever. Ben ise onun tam tersi kendi halinde biriyim daha önce hiçbir olaya karışmışlığım bile yok. Ailem ise hep iyi oldu yani ben bugüne kadar ailemden bi tokat yediğimi bile hatırlamam tabi ki tartışmalarımız oldu ama ne olursa olsun annemi babamı hep bana destek olarak bilirdim beni rahat yetiştirdiler hiçde sıkmadılar. Ama son 1 yıldır durumlar biraz farklı eskisi gibi ilgili değiller sadece lafta yani maddi manevi pek ilgilenmiyorlar bizle pek sevgi görmüyoruz kendi sorunlarına dalmış gitmişler ve her şeyde beni ve ablamı suçlu buluyorlar(özellikle babam)

Her neyse olaya gelecek olursak işte ev arkadaşımın yanına gittim onunda bizden 6 yaş büyük bir sevgilisi vardı adam evli çıktığı için arkadaşım ondan ayrıldı ama hala onu seviyordu o arayınca karşı koyamıyordu ve bana ev arkadaşım ve diğer tüm arkadaşlarım o adamı evli olması dışında hep melek gibi biri diye anlattı her neyse ben oraya gittim ve arkadaşım tutturdub tanışın diye birlikte bir pub a gittik bir şeyler içtik ama çok az içtik yani bu adam arkadaşıma çok samimi davranıyordu sanki hala sevgililermiş gibi ve arkadaşımda beni tembihlemişti ona biraz laf sok diye yani hem adama sinir olduğum için hemde arkadaşım dedi diye ona o gece bazı şeyler söyledim yaptığının yanlış olduğunu evli olduğunu falan filan bu bana bi gıcık oldu sonra (adam benim yanımda oturuyordu) bacaklarımı elledi sonra kulağıma bir şeyler fısıldar gibi yaparak yanağımdan öptü sonra dışarı çıkardı (bir şey konuşma bahanesiyle) tenha bir yere çekti dudağımdan öpmeye çalıştı tabi yapamadı ve ben bunları arkadaşıma söyledim sonra bu adam başladı üstüme yürümeye her neyse alkollü, sinirli dedim cevabını vermedim sonra bizi eve bıraktı biz tam apartmana girdik asansöre biniyorduk ki arkadan koşmuş asansörü tuttu oda bindi sonra kata gelince ev arkadaşımı asansörden atmaya benle başbaşa kalmaya çalıştı tabi yapamadı yapamayınca daha da sinirlendi ve biz eve girmek için kapıyı açtığımızda ayağını kapının arasına koydu zorla içeri girdi sonra biz içerde de tartıştık bu üstüme yürüdü boğazımı sıktı, kollarımı çizdi kafamı 2 kere çok sert bir şekilde duvara vurdu, tokatladı, seni keserim falan filan diye tehdit etti sonra telefonumu duvara çarptı ben deli gibi ağlıyorum tabi arkadaşımıda iktirdi o yerinden kalkamadığı için bir şey yapamadı zaten adam çok güçlüydü sonra bir ara ilgisi ev arkadaşıma kaydı ve ben o birkaç saniyelik boşlukta daireden kaçma fırsatı buldum 4 kate resmen ışık hızıyla indim ve kapıcımızın kapısını çalmaya başladım bu adamda direk arkamdan koştu ben içeri girince oda deli gibi kapıcının kapısı çaldı sonra neler oldu bilmiyorum ben krizdeydim ev arkadaşım geldi kapıcıya oda deli gibi ağlıyordu o an ki psikolojiyle ev arkadaşımı dövdüm sonra polisler geldi ifade verdik falan tabi benim kafam çok kötüydü hastaneye gittik serum yedim derken bunlar bütün bi günümüzü aldı neredeyse ama benim telefonum ortalıklarda yoktu o adam almış biz sonradan öğrendik insanlara saçma sapan mesajlar atar diye mecbur onunla buluştum(tabi biraz tehdit ettik o telefon gelmezse tekrar polise gideriz diye) sonra oturduk konuştuk özür diledi falan ama benim bu olaylar çokta umurumda değildi hatta hiç değildi çok az üzülmüştüm sadece sonra ben ertesi gün gece memleketime döndüm eve gidince uyudum ve bir rüya gördüm rüyamda çıplak kadınlara dehşet verici işkenceler yapılıyordu o kadar etkisinde kaldım ki uyandıktan sonra hep deli gibi dolaştım habire ağlıyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor sonra ben ağlama krizine girince annem olayı babama anlatmak zorunda kaldı babam da baya sinirlendi ama kızlar dedi ki 'sen hak etmişsin' dedi bana sonra annem tacize uğradığımı söyleyince babam bana bakıp 'allah belanı versin' diye bağırdı babamın bu yüzünü hayatımda ilk kez görüyorum benim yanımda olur diye düşündüm ama olmadı ve babamın bu tepkisinden sonra kendimi çok kötü hissettim sanki suçluymuşum gibi hissettim çok afedersiniz o**** gibi hissettim kendimi deli gibi ağlıyorum ve onlar içerde şuan survivor izleyip yorum yapıyorlar falan ben bunları hak edecek ne yaptım?

Sen evli adamla görüşen arkadaşınla arkadaşlığına devam et,
Evli adamla tanışmak için bara git,
Barda adam bacağını elliyor ve seni dışarı çağırıyor git,
Dışarıda öpmeye kalkışsın ama yine de arabasına bin :20:
Aslında söylenecek çok söz vardaaaaa.Hayır kapıcının kapısını çalmış bi de.O adam kapıcıyla kavga etse de kapıcı orda ölse gitse çocukları babasız kalsa (bu olayda tek masum kapıcı olduğundan onu düşündüm) sen mutlu olacak mıydın ?
Babana gelince çok rahat bi insanmış... Ama 'sen hak etmişsin' sözüne % 100 katılıyorum.
Aferin almak için mi yazdın bunu buraya ? Belki adamın karısı da forumdadır selam yollamak ister misin :51:

baglanması gayet normal

Kiz su an ayik kafada hala hatasini sorgulamiyor ama. Alkollu olmasa da cok farkli davranacagini dusunmuyorum.

Cok ictim dibine kadar sarhis da oldum zaten azcik seyle kafam guzel olur. Hayatimda basima gelmedi bu benim. Biri o an gelip bacagimi ellese birden ayilirim ya.

bu konunun alakasız bir yere bağlanacağını daha önce de yazmıştım, forumda sürekli böyle oluyor.
Müge Anlı var şu an tv'de açın izleyin, alkol almayan Durkadın, hamile Dürdane... :)

Anlamiyorum, nasil bu kadar rahat olabildik de bu kadar umursamaz dusunen gencler yetistirebildik?
Evli adamla bir yerlere gitmeni gectim ben, senin arkadasin nasil evli biriyle beraber olabilecek zihniyette bir insan olabilir? Neden bu insana arkadasim diyorsun? Neden onunla arkadaslik yapip pisliklerine goz yumuyorsun? Hatta onu onayliyorsun? Her seyi gectim, iki kisi arasindaki ozel iliskiyi gormezden gelen, o adamin esini, belki cocuklarini dusunmeyen bir insanin senin sevgilin oldugunda da sana ayni duyarsizligi gosterebilecegini dusenemiyor musun? Senin sevgiline belki kocana da el koyabilecegini dusenemiyor musun? Bak olayi bu kadar basite ingirgedim. Kendine olan saygini gectim. Sadece saf cikarcilik yapip ayni seyi bir gun sana da yapabilecek karakterde bir insan oldugunu gorup uzak duramaz miydin o insandan? Umarim bundan sonra arkadaslarini iyi secersin de hata yapma firsati vermezsin kendine. Hak etmek kelimesini taciz icin kullanabilecegim aklima gelmezdi ama evet sen onlemsel davranmadigin icin davetiye cikarmissin bu olanlara. Adamla icmeye gitmenden oturu degil en basta oyle bir kiza arkadasim dedigin icin davetiye cikarmissin. Hatani kabul edip o insanla arkadasligini bitirmeni tavsiye ederim. Babanin ve annenin de bunu sana soylemis olmalari gerekir zaten. Insallah dogruyu, yanlisi, ahlaki, ahlaksizligi gorebilecek bir seviyeye tez zamanda ulasirsin.

Son düzenleme:
kızlar biraz uzun ama bahsetmeden rahatlayamayacağım. şehir dışında üni. Okuyorum ama bu dönem okula hiç gitmedim memleketimde ailemin yanındaydım canım gitmek istemedi. Bu hafta içi üni. Okuduğum şehire gitmek zorunda kaldım çünkü ev arkadaşım evi kapatıyordu sene sonu olduğu için. Ev arkadaşımla 7 yıllık bi geçmişimiz var aynı zamanda en yakın dostumdur ama biraz hoppa bir kız daha doğrusu erkeklere çabuk inanıyor ve bu yüzden hayatına çok erkek girip çıktı. Birazda belayı çeken bir tip ama allah için beni kardeşi gibi sever. Ben ise onun tam tersi kendi halinde biriyim daha önce hiçbir olaya karışmışlığım bile yok. Ailem ise hep iyi oldu yani ben bugüne kadar ailemden bi tokat yediğimi bile hatırlamam tabi ki tartışmalarımız oldu ama ne olursa olsun annemi babamı hep bana destek olarak bilirdim beni rahat yetiştirdiler hiçde sıkmadılar. Ama son 1 yıldır durumlar biraz farklı eskisi gibi ilgili değiller sadece lafta yani maddi manevi pek ilgilenmiyorlar bizle pek sevgi görmüyoruz kendi sorunlarına dalmış gitmişler ve her şeyde beni ve ablamı suçlu buluyorlar(özellikle babam)

her neyse olaya gelecek olursak işte ev arkadaşımın yanına gittim onunda bizden 6 yaş büyük bir sevgilisi vardı adam evli çıktığı için arkadaşım ondan ayrıldı ama hala onu seviyordu o arayınca karşı koyamıyordu ve bana ev arkadaşım ve diğer tüm arkadaşlarım o adamı evli olması dışında hep melek gibi biri diye anlattı her neyse ben oraya gittim ve arkadaşım tutturdub tanışın diye birlikte bir pub a gittik bir şeyler içtik ama çok az içtik yani bu adam arkadaşıma çok samimi davranıyordu sanki hala sevgililermiş gibi ve arkadaşımda beni tembihlemişti ona biraz laf sok diye yani hem adama sinir olduğum için hemde arkadaşım dedi diye ona o gece bazı şeyler söyledim yaptığının yanlış olduğunu evli olduğunu falan filan bu bana bi gıcık oldu sonra (adam benim yanımda oturuyordu) bacaklarımı elledi sonra kulağıma bir şeyler fısıldar gibi yaparak yanağımdan öptü sonra dışarı çıkardı (bir şey konuşma bahanesiyle) tenha bir yere çekti dudağımdan öpmeye çalıştı tabi yapamadı ve ben bunları arkadaşıma söyledim sonra bu adam başladı üstüme yürümeye her neyse alkollü, sinirli dedim cevabını vermedim sonra bizi eve bıraktı biz tam apartmana girdik asansöre biniyorduk ki arkadan koşmuş asansörü tuttu oda bindi sonra kata gelince ev arkadaşımı asansörden atmaya benle başbaşa kalmaya çalıştı tabi yapamadı yapamayınca daha da sinirlendi ve biz eve girmek için kapıyı açtığımızda ayağını kapının arasına koydu zorla içeri girdi sonra biz içerde de tartıştık bu üstüme yürüdü boğazımı sıktı, kollarımı çizdi kafamı 2 kere çok sert bir şekilde duvara vurdu, tokatladı, seni keserim falan filan diye tehdit etti sonra telefonumu duvara çarptı ben deli gibi ağlıyorum tabi arkadaşımıda iktirdi o yerinden kalkamadığı için bir şey yapamadı zaten adam çok güçlüydü sonra bir ara ilgisi ev arkadaşıma kaydı ve ben o birkaç saniyelik boşlukta daireden kaçma fırsatı buldum 4 kate resmen ışık hızıyla indim ve kapıcımızın kapısını çalmaya başladım bu adamda direk arkamdan koştu ben içeri girince oda deli gibi kapıcının kapısı çaldı sonra neler oldu bilmiyorum ben krizdeydim ev arkadaşım geldi kapıcıya oda deli gibi ağlıyordu o an ki psikolojiyle ev arkadaşımı dövdüm sonra polisler geldi ifade verdik falan tabi benim kafam çok kötüydü hastaneye gittik serum yedim derken bunlar bütün bi günümüzü aldı neredeyse ama benim telefonum ortalıklarda yoktu o adam almış biz sonradan öğrendik insanlara saçma sapan mesajlar atar diye mecbur onunla buluştum(tabi biraz tehdit ettik o telefon gelmezse tekrar polise gideriz diye) sonra oturduk konuştuk özür diledi falan ama benim bu olaylar çokta umurumda değildi hatta hiç değildi çok az üzülmüştüm sadece sonra ben ertesi gün gece memleketime döndüm eve gidince uyudum ve bir rüya gördüm rüyamda çıplak kadınlara dehşet verici işkenceler yapılıyordu o kadar etkisinde kaldım ki uyandıktan sonra hep deli gibi dolaştım habire ağlıyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor sonra ben ağlama krizine girince annem olayı babama anlatmak zorunda kaldı babam da baya sinirlendi ama kızlar dedi ki 'sen hak etmişsin' dedi bana sonra annem tacize uğradığımı söyleyince babam bana bakıp 'allah belanı versin' diye bağırdı babamın bu yüzünü hayatımda ilk kez görüyorum benim yanımda olur diye düşündüm ama olmadı ve babamın bu tepkisinden sonra kendimi çok kötü hissettim sanki suçluymuşum gibi hissettim çok afedersiniz o**** gibi hissettim kendimi deli gibi ağlıyorum ve onlar içerde şuan survivor izleyip yorum yapıyorlar falan ben bunları hak edecek ne yaptım?
bencede haketmişsin canım kusura bakma:19:

Ben geç saatlerde 19 yasında bir kızın içkili mekanlarda eglenmesini normal bulamıyorum.

Konuyla da baglantısı var bana göre..

-gece geç vakit oluşu içkili bir mekan ve evli bir adam..

-iki genç kız

-çarpık ilişkiler

-rahatlık

ne ararsan var yani.

Şimdi isteyen istediğini desin.bu gece yatakta bitse hiç sorun olmazdı.adam o beklentisine ulaşamamış kavga çıkmış.Yani evli olduğu bilinmesine rağmen eski sevgilisi ve onun arkadaşı kendisi ile içmeye gidiyorsa adam beklenti içine girer tabi :ssz:

hiç de normal değil. olay sarhoş olmadan önce başlıyor zaten. en başta evli bir erkekle içkili veya içkisiz bir yere gitmemesi gerekiyor.
alkol almayan biri olduğunuzu düşünüyorum, bu kızların sarhoş olduğunu hiç zannetmiyorum, en fazla 2 bira içmişlerdir. ondan da bir şey olmaz, kafanız gayet yerinde olur. ayıkken birinin bacaklarınızı ellemesine tepki gösteriyorsanız, 2 biradan sonra da gösterirsiniz.
sarhoş olan kişi adam, büyük ihtimalle başka maddeler de kullanıyordur.
benim çevremdeki yaşıtlarımın hepsi alkol alıyor, kimse de evli adamlarla takılıp tacize uğramadı.

olay başta böyle başlıyor akabinde içkili bir mekanda devam ediyor ve konu sahibesinin sizce davranışları size kafası ayık gibi mi geldi ? Dayak yiyor,adam bacaklarını elliyor,bu adamı dövüyor,eve alıyorlar,tacize ugruyorlar..felan fişman

Ha eger gerçekten kafası ayıkken bu olaylarla karşılaşıyorsa içsede bir içmesede

Ama yok olayın vehametini muhakeme edemeyecek kafada ise işte orada ben bulundugu mekanı da sorgularım..

Ha ister uygun bulur ister bulmaz ben fikrimi derim,sen dersin,ayşe der,fatma der o da istedigi tarafı kendince haklı bulur konusuda kapanır gider.

Yeri geldiginde içki de içtim..Arkadaşlarımla da gezdim ama gecenin bir vakti dışarı çıktıgımız hiç olmadı hadi oldu diyelim ama en azından içkili mekanlarda bu tip adamlarla eglenmedik insan eglenecekse arkadaş çevresini ama düzgün insanlardan oluşan çevresini alır gider ne ediyorsa eder ama agzıyla içmesini bildigi müddetçe geçerli bu

2 şişe ya da 2 bardak birayı bırakın ben yarım bardak içtigimde basımın döndüğünü bilirim ve alabildigince kustugumu..

Bence bu olaylar onların basına öyle ayıkken gelecek gibi durmuyor kusura bakılmasın...

en başından beri yaptıklarınızın hepsi hata babanıza haksız diyemicem.. gece yarısı evli bi adamla ne işiniz var ki gidip buluşuyosunuz sonra sizi eve bırakmasını bekliyosunuz binin bi taksiye gidin bu kadar mı zor

bana arkadasını soyle sana kım olduugnu soyleyeyım "dıye bır sözumuz var bılıyosun.eğer arkadasın gbı degılsen bu kızdan uzak dur.evlı oldugunu bıle bıle adamdan hala göruşuyo o bar benım bu bar benım dolaşıyosa senınde ayagını kaydırır yakında.baban ve ailen keısnlıkle haklı.bu kadar rahat olmamalı genç kızlarımız.ne işiniz var o adamla evlı barklı pislik herıfle.....ya sana bırşey yapsaydı????? nasıl atlatacaktın bu travmayı????
arkadasından uzak dur tek tavsıyem

olay başta böyle başlıyor akabinde içkili bir mekanda devam ediyor ve konu sahibesinin sizce davranışları size kafası ayık gibi mi geldi ? Dayak yiyor,adam bacaklarını elliyor,bu adamı dövüyor,eve alıyorlar,tacize ugruyorlar..felan fişman

Ha eger gerçekten kafası ayıkken bu olaylarla karşılaşıyorsa içsede bir içmesede

Ama yok olayın vehametini muhakeme edemeyecek kafada ise işte orada ben bulundugu mekanı da sorgularım..

Ha ister uygun bulur ister bulmaz ben fikrimi derim,sen dersin,ayşe der,fatma der o da istedigi tarafı kendince haklı bulur konusuda kapanır gider.

Yeri geldiginde içki de içtim..Arkadaşlarımla da gezdim ama gecenin bir vakti dışarı çıktıgımız hiç olmadı hadi oldu diyelim ama en azından içkili mekanlarda bu tip adamlarla eglenmedik insan eglenecekse arkadaş çevresini ama düzgün insanlardan oluşan çevresini alır gider ne ediyorsa eder ama agzıyla içmesini bildigi müddetçe geçerli bu

2 şişe ya da 2 bardak birayı bırakın ben yarım bardak içtigimde basımın döndüğünü bilirim ve alabildigince kustugumu..

Bence bu olaylar onların basına öyle ayıkken gelecek gibi durmuyor kusura bakılmasın...

offff yani kusura bakmayın. hadi diyelim kız bi bira içti, deli gibi sarhoş oldu hemencecşk aklını kaybetti (:9:), kız şu an ayık kafasıyla da yaptıklarını savunuyor zaten. şu anda da mı bilgisayar karşısında içki içiyor?
içkili mekan dediğiniz muhtemelen gençlerin takıldığı bir bar... pavyon kelimesini siz kullanmıştınız sanırım zaten, türk filmlerindeki gibi düşünürseniz olmaz.
3-4 kadeh içince insanların kendini kaybettiğini, uyuşturucu almış gibi olduklarını zannediyorsunuz herhalde.
neyse bu saçma tartışmayı uzatmayacağım, her şey gayet açık. ayıkken elletmeyen biri, sarhoşken de elletmez ki kız sarhoş da değil.

aslında konunun ilk başından beri hata var. evli olan bi adamla birlikte dostunuz var. bu arkadaşınıza uyan siz varsınız...

gecenin bi körü nedüğü belirsiz bi adamla iki kız giderseniz olacağı bu. iyiki adam ıssız bi yere götürmemiş. sonrası zaten 3. sayfa haberleri....

dayak tabiki sizede yakışmıyor. sadece bununla bittiği için şanslısınız. çünkü başından beri hatalısınız... kendinizi sorgulayın....

Kiz su an ayik kafada hala hatasini sorgulamiyor ama. Alkollu olmasa da cok farkli davranacagini dusunmuyorum.

Cok ictim dibine kadar sarhis da oldum zaten azcik seyle kafam guzel olur. Hayatimda basima gelmedi bu benim. Biri o an gelip bacagimi ellese birden ayilirim ya.

mesele hatasını sorgulamak degil aslında babasının kendisine dair tepkisinin yersizliginden yakınıyor..

biz de ona babasının haklı oldugunu hatta tepkisinin az bile oldugunu diyoruz..

Ben benim kurallarıma göre yorum yaparım başkası kendi kurallarına göre..

Ortada pekiştigimiz nokta ise evli bir adamla orada olmaması ve o arkadasından uzak durması..

Böyle zihniyette bir adamın içkili mekanda aklı bir karış havada olan iki genç kızı oturtup baba nasihatı vermeyecegini sen de biliyorsun,ben de ,cam amberde :34:

hem de böyle bir mekanda

Back