olay başta böyle başlıyor akabinde içkili bir mekanda devam ediyor ve konu sahibesinin sizce davranışları size kafası ayık gibi mi geldi ? Dayak yiyor,adam bacaklarını elliyor,bu adamı dövüyor,eve alıyorlar,tacize ugruyorlar..felan fişman
Ha eger gerçekten kafası ayıkken bu olaylarla karşılaşıyorsa içsede bir içmesede
Ama yok olayın vehametini muhakeme edemeyecek kafada ise işte orada ben bulundugu mekanı da sorgularım..
Ha ister uygun bulur ister bulmaz ben fikrimi derim,sen dersin,ayşe der,fatma der o da istedigi tarafı kendince haklı bulur konusuda kapanır gider.
Yeri geldiginde içki de içtim..Arkadaşlarımla da gezdim ama gecenin bir vakti dışarı çıktıgımız hiç olmadı hadi oldu diyelim ama en azından içkili mekanlarda bu tip adamlarla eglenmedik insan eglenecekse arkadaş çevresini ama düzgün insanlardan oluşan çevresini alır gider ne ediyorsa eder ama agzıyla içmesini bildigi müddetçe geçerli bu
2 şişe ya da 2 bardak birayı bırakın ben yarım bardak içtigimde basımın döndüğünü bilirim ve alabildigince kustugumu..
Bence bu olaylar onların basına öyle ayıkken gelecek gibi durmuyor kusura bakılmasın...