• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tacize uğradım, şiddet gördüm ama babam...

Yaş kaç ? bana 16-17 gibi geldi. Çünkü tam ergen hareketleri. Taciz eden bi adamın arabasına biniyorsunuz. Ki en baştan evli bi adamla buluşuyosunuz. Bunları hakedecek baya bi şey yapmışsınız aslında.

Arkadaşınla akılsızlığınızın bedelini ödemişsiniz.evli adamla gece çık bacağını okşasın yetmedi eve gelsin sonra telefon diye yine buluş.Kaşınmanın sözlük anlamı gibisiniz pesss.

Valla babası bana bu olayda pek bir gevşek davranmış gibi geldi.

Ya ne bileyim abi ailelerde suçlu geliyor bana senin kızının basına böyle birşey geliyor sen survivor izleyip yorum yapıyorsun :27::27:

Sabaha kadar adamın uykusu kaçar be ben nerede hata yaptım,evladım bunu niye reva gördü..

Şımarıklıgın daniskası olmuş 19 yasındaki bir kız içkili mekanlarda gecenin bir yarısına kadar eğlenebiliyor ne bileyim ben kılı kırk yaran cinstenim..

eşim benden bu konuda daha anlayışlıdır ben daha katıyım..Demek ki dogru her insan böyle kötü olaylar karsısında aynı tepkiyi vermeyebiliyor.

Birde sürekli tacizi hakettim mi ? Yok sizin gibi kadınlar oldukça daha çok böyle şeyler yaşarıza dayandırmış mevzuyu sahibemiz...Kadına şiddete karşısın ama adamın da dövmesine size bu tip çirkin davranışları yapmasına resmen davetiye çıkarmışsınız :))

Yani evet haketmişsiniz ! Niye mi ? Bu kadar saçma salak bir durumun içerisinde kendini bırakıp haysiyetini p.... bir adam karşısında ayaklar altına aldıgınız için..

Bir insan ne ederse kendine eder...Ufaksın aklınız fikriniz okumak adam olmakta olsun...

telefonu almak için dışarıda kalabalıkta buluştum 5 dklık bir şeydi ayrıca ben kafamdan hasar görene kadar dayak yedim bunları hak etmiş mi oluyorum? kusura bakmayın ama ülkemizde sizin gibi kadınlar oldukça hiç kimse kadına şiddete dur diyemez. Siz bu konularda hemcinslerinizi savunmak zorundasınız. Polis bile bana hak vermişken siz kim oluyosunuz

Polis tabi ki sana hak vericek mağdursun sen.

Ama nasıl bu kadar mağdur durumuna düştüğünü bir sorgula sende. Evet seni taciz eden arabasına binersen, suçlusun. Bunun kadına şiddetle alakası yok.

Hülya Avşar akıllı kadın şiddete uğramaz demişti olay yaratmıştı herkes. Evet katılıyorum ben de. Akıllı kadın bunu hisseder kendi önlemini alır. Tecavüze de uğrayabilirdiniz siz o evde. Seni savunmak istiyorum. Öptü bacaklarımı elledi diyince öfkeden deliye döndüm ama dahasına nasıl izin veriyorsun?

bence değil, bütün bu davranışları da babası yüzünden sergiliyor. çünkü kızını önemseyen bir babanın yapabileceği şeyler belli: döveni olur, küfür edeni olur, küsüp konuşmayanı olur, psikoloğa götüreni olur, okuldan alıp eve hapsedeni olur...
bu tepkilerden doğru olmayanlar olsa da hepsi de babanın kızla ilgilendiğini gösterir.
bu kızın babası kızının tacize uğradığını öğrendiğinde azıcık kızıp survivor izlemeye devam ediyor. zaten dikkat edilirse kızın asıl sorunu bu...

yahu zaten adamın kaygısızlıgına şaştım kaldım..şanslı derken dayak yemedigi için şanslı diyorum yoksa babayı zaten normal bulmadım

ben düşünüyorum babam benim kemiklerimi kırar elime de verirdi :)

valla baban iyi sabretmiş yani bana anlatsan senin kafanı kırar pekmezini akıtırdım..

sabırlı adammış vesselam:ssz:

Sen kalk bacagını elleyen adamla arabaya bin eve git asansöre bin valla iyi cesaretlisiniz.

birde utanmadan adama laf sokuyorlar :))

Zaten adamın mayası belli,kız arkadasının da bile bile konuştugu belli bence lafı önce bi kendinize sokun be ablam ahaha

Ahhahahahah on numara yorum budur :)))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence değil, bütün bu davranışları da babası yüzünden sergiliyor. çünkü kızını önemseyen bir babanın yapabileceği şeyler belli: döveni olur, küfür edeni olur, küsüp konuşmayanı olur, psikoloğa götüreni olur, okuldan alıp eve hapsedeni olur...
bu tepkilerden doğru olmayanlar olsa da hepsi de babanın kızla ilgilendiğini gösterir.
bu kızın babası kızının tacize uğradığını öğrendiğinde azıcık kızıp survivor izlemeye devam ediyor. zaten dikkat edilirse kızın asıl sorunu bu...

Doğru diyosun ya hiç böyle düşünmedim. Zaten babasının tepki vereceğini düşünse annesine anlattırtmazdı ki olayı. Kabuslar görmüş ağlamış falan. Sonra babaya anlatmışlar. Baba ne yapacaksa ağlayıp ağlamaması neyi değiştiriyorsa..

allahım tüm gençliğimiz,e erkeğimize,kadınımıza ve tüm insanlara içinde banada hidayet nasip et...amin....

yahu zaten adamın kaygısızlıgına şaştım kaldım..şanslı derken dayak yemedigi için şanslı diyorum yoksa babayı zaten normal bulmadım

ben düşünüyorum babam benim kemiklerimi kırar elime de verirdi :)

her babanın aynı tepkiyi vermesi gerekmez ama tepki vermesi gerekir.
bir "allah belanı versin" deyip işin içinden çıkıyor. anası da bir şey yapmıyor gerçi.

Doğru diyosun ya hiç böyle düşünmedim. Zaten babasının tepki vereceğini düşünse annesine anlattırtmazdı ki olayı. Kabuslar görmüş ağlamış falan. Sonra babaya anlatmışlar. Baba ne yapacaksa ağlayıp ağlamaması neyi değiştiriyorsa..

diyorum ya keşke uzman hanım dışında gerçek bir psikolog olsa forumda... benim biraz psikoloji bilgim var ama psikolog değilim, o yüzden bunların kıza nasıl söylenmesi gerektiğini bilmiyorum. psikolog alıştıra alıştıra söylerdi, kız da bu kadar defansif olmazdı.

Biz de ailemizden uzak üniversite okuduk ama çok şükür başımıza en ufak bir şey gelmeden de bitirdik. Hem ne bekliyordun ki baban aferin benim kızıma bak ben okumaya gönderiyorum ama benim kızımın ev arkadaşının evli adamla ilişkisi var ve hatta kızımda o adamla pub lara gidiyor sonra tacize uğruyor bide yetmez gibi buna sessiz kalıyor kuzu kuzu arabasına biniyor eve bıraktırıyor peşinden de adamı eve alıp bide güzel dayak yiyor karakolluk oluyor mu :ssz:
Babana hiç bi laf etmeye hakkın yok yaşadıklarının hepsi senin seçimin çünkü..

Kusura bakmayın ama babanıza hak verdim, kızmakta çok haklı. Çok geçmiş olsun çok zor bir durum ama sizin ne işiniz var ki evli adamla pubda? Yok laf sok dedi arkadaşım bilmem ne. Arkadaşınıza deseydiniz size güle güle benim ne işim var diye. Ne işiniz var anlamadım. Üstüne adam bacaklarınızı elliyor sonra bi şey konuşucam diyor siz de çıkıyorsunuz konuşmaya? Ne alaka yahu olay çıkarırım pub değil mi bu? Sürüyle insan var korurdu birileri sizi. Dışarı çıkmışsınız öpmeye çalışmış, o kadar tacize rağmen nasıl arabasına biniyorsunuz pardon? İstediğini yapsın çığlık falan atarım binmem o arabaya. Sizi zorla bindirse anlayacağım da gayet gidip binmişsiniz, eve bıraktı bizi diyorsunuz. Ben de üniversite öğrencisiyim de hiç bu kadar atraksiyon yaşamadım, en büyük atraksiyonum terk edilmek:ssz: Bence size ders olsun, size kızmakta haklılar kızmayın babanıza da.

Konu sahibi kaçtı gerçeklerle yüzleşecek durumda değil o yediği dayağın ve tacizin etkisi altında , epeyde sürer kendine gelmesi bunlar erkekleri ne sanıyorlarsa ,pembe dizilerdeki adamlarımı arıyorlar sokaklarda
oysaki 3 sayfa haberlerini okumaları yeter onlarıda okumazlar çünkü bunlarda cahil cesareti var bana birşey olmaz hesabı yapıyorlar en azından hatasını kabul etseydide ,öyle gitseydi halen aklı karışık düzeldiğlndede bumları okur umarım tanımadığı adamla ne pub'a yani türkçesi alkol ve disco tarzı loş ışıklı bol uyuşturucu satışı yapıldığı yere gider ve de tanımadığı erkeğin arabasına biner gerçi o pub'lara gitmenin bir ayrıcalık olduğunu sanıyor gençler
batı tarzı eğlence kültürü

o kadar eğlenceye dalıyorlar ki zaten evlilik dışı ilişkileri gayet normal buluyorlar erkekten erkeğe geçiyorlar sorumluluk alamayan nesil ergenlikten çıkamayan nesil arızalı nesil , bunların çocuğu olsada evlensede
evlilik yürütemiyorlar aklı fikri pub ortamın erkeklerle haha hihi

Baban haklı.Sana kalkıp aferin kızım böyle devam et mi diyecekti? Evli barklı adamla pub'larda ne işin var? Bide eve dönerken alkollü olduğunu bildiğin halde arabasına binmişsin.Hiç buralarda isyan etme.Baban az bile demiş.

Valla babası bana bu olayda pek bir gevşek davranmış gibi geldi.

Ya ne bileyim abi ailelerde suçlu geliyor bana senin kızının basına böyle birşey geliyor sen survivor izleyip yorum yapıyorsun :27::27:

Sabaha kadar adamın uykusu kaçar be ben nerede hata yaptım,evladım bunu niye reva gördü..

Şımarıklıgın daniskası olmuş 19 yasındaki bir kız içkili mekanlarda gecenin bir yarısına kadar eğlenebiliyor ne bileyim ben kılı kırk yaran cinstenim..

eşim benden bu konuda daha anlayışlıdır ben daha katıyım..Demek ki dogru her insan böyle kötü olaylar karsısında aynı tepkiyi vermeyebiliyor.

Birde sürekli tacizi hakettim mi ? Yok sizin gibi kadınlar oldukça daha çok böyle şeyler yaşarıza dayandırmış mevzuyu sahibemiz...Kadına şiddete karşısın ama adamın da dövmesine size bu tip çirkin davranışları yapmasına resmen davetiye çıkarmışsınız :))

Yani evet haketmişsiniz ! Niye mi ? Bu kadar saçma salak bir durumun içerisinde kendini bırakıp haysiyetini p.... bir adam karşısında ayaklar altına aldıgınız için..

Bir insan ne ederse kendine eder...Ufaksın aklınız fikriniz okumak adam olmakta olsun...

Ben 23 yaşında üniversite öğrencisiyim ve eve en geç giriş saatim 22.30. Bi de bunu sürekli yapamam yani, haftada bir anca. Benimkilere gideyim de çemkireyim bi 19 yaşındaki kızlar istediğini yapıyor diye:27:

Ben 23 yaşında üniversite öğrencisiyim ve eve en geç giriş saatim 22.30. Bi de bunu sürekli yapamam yani, haftada bir anca. Benimkilere gideyim de çemkireyim bi 19 yaşındaki kızlar istediğini yapıyor diye:27:

ya cowgirll olay eve giriş saati değil. ben de 23 yaşındayım 15 yaşından beri gayet geceleri çıkarım arkadaşlarımla eğlenirim. hiç de tacize uğramadım çünkü evli adamlarla elleşip eve bıraktırmadım kendimi.
şimdi konuyu eve giriş saatine getirip de en sonunda bu topiğe "garılar da irken ivi dönsün ne işi vardı????!!!!" diyenleri çekmeye gerek yok.

ya cowgirll olay eve giriş saati değil. ben de 23 yaşındayım 15 yaşından beri gayet geceleri çıkarım arkadaşlarımla eğlenirim. hiç de tacize uğramadım çünkü evli adamlarla elleşip eve bıraktırmadım kendimi.
şimdi konuyu eve giriş saatine getirip de en sonunda bu topiğe "garılar da irken ivi dönsün ne işi vardı????!!!!" diyenleri çekmeye gerek yok.

Onu kastetmedim ki zaten? Ben çok serbestimdir misal, erkek arkadaşım varken evime de gelirdi falan. Bizimkiler giriş saati konusunda hassastır. Yoksa arkadaşımmda kalacaksam fallan gece ben de çıkarım, henüz başıma bir şey geldiğği de olmadı. Dediğin gibi evli erkeklerle içmeye gitmediğimden olsa gerek.

üniversiteyi ankara da ailemden uzak okudum ve pub ne demek şu an öğrendim 23 yaşındayım çok mu çok cahilmişim
halbuki kültürlü olduğumu söylerlerdi hep !!!

Ay begenemiyorum artik camaber. Evet eve giris saatine gece eglence mekanlarina gitmeye alkole baglamaya gerek yok mevzuyu. Ne alakasi var canim. Insanin tacizcisinin arabasina binmesi mantikli bir hareket degil. Bu kadar. Bu arada uzmanimizdan baska psikologlarimiz var da konulara gelip gelip ben uzmanim demiyolar.:)

Onu kastetmedim ki zaten? Ben çok serbestimdir misal, erkek arkadaşım varken evime de gelirdi falan. Bizimkiler giriş saati konusunda hassastır. Yoksa arkadaşımmda kalacaksam fallan gece ben de çıkarım, henüz başıma bir şey geldiğği de olmadı. Dediğin gibi evli erkeklerle içmeye gitmediğimden olsa gerek.

senin onu kastetmediğini biliyorum canım zaten... ama konu eve giriş saatine çekilmiş gibi olmuş, bu da hemcinslerine düşman olan kadınları buraya çekip "hiiii ne işi var zaten bir gadının dışarda piiii namıssızzz" olayına dönmesin diye yazdım.

Back