- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Cayy candir cann ama sigara yok bende hic sevemedim o meretiSağol canımÇay iyidir:))
Evet canım her yerde öyle..Bende her yerde öyle diye biliyorum
Bizimde 9-10 gibi başlar
Yeşilaycı Adraİç iç Vuslat.Kafanı vurma da sonra hastalıklar çıkmaya başladığında.
Canımı çay istettin.
Çayla iyi gidiyor amaCayy candir cann ama sigara yok bende hic sevemedim o mereti
Amin canımKızlar vuslat.. Pinko adra oruclariniz kabul ve makbul olsun...
Nereye ya daha erken değil mi gece yeni başlıyor NevoşumBen çıkıyorum Hanımlar İyi geceler
Doğrudur canım bir keresinde alt komşuma gel ne olur benim yanımda iç derdim 1seneye yakin surdu o kokuyu hissetmek isteği..sonra geçti..Yeşilaycı Adra
Mesafe 2 saat gel beraber içelim:)
Çayla iyi gidiyor ama
İyi geceler canım bende ciktimmBen çıkıyorum Hanımlar İyi geceler
İçiyor muydun canım, yoksa dumani mı etkiliyorduDoğrudur canım bir keresinde alt komşuma gel ne olur benim yanımda iç derdim 1seneye yakin surdu o kokuyu hissetmek isteği..sonra geçti..
Sigaraya katlanamıyorum.Yeşilaycı Adra
Mesafe 2 saat gel beraber içelim:)
Çayla iyi gidiyor ama
Sağol canım.Kızlar vuslat.. Pinko adra oruclariniz kabul ve makbul olsun...
İyi geceler Nevoş.Ben çıkıyorum Hanımlar İyi geceler
Ben de çocuklarımın yanında içilmesine asla müsade etmem.Sigaraya katlanamıyorum.Çalıştığım zaman müşteriyi dışarı çıkartıyordum sigarayla girerse.Üstüne bir de azarlıyordum.Burada klima yanıyor ben şimdi burayı açacağım ısı kaybolacak diye.
Benim yerime de iç sağol canım.
Sigara içenleri rahat bırakSigaraya katlanamıyorum.Çalıştığım zaman müşteriyi dışarı çıkartıyordum sigarayla girerse.Üstüne bir de azarlıyordum.Burada klima yanıyor ben şimdi burayı açacağım ısı kaybolacak diye.
Benim yerime de iç sağol canım.
Beni susturamazsın.Sigara içenleri rahat bırak
Ben ağzım bantlıyken de konuşurum.Seni kaçırır ağzını bantlarım