Burada da hep 23 Nisan`da kutlanır.Sizin okul tatili heba etmemek için mi öyle yapıyor acaba?Okul içinde yapılacak olan kullamadan bahsediyorum23 Nisan'da hep tatil oluyor
Eskidik artık Vuslat.İyilik canımYok bende heyecan kalmadı artık
Canım Milli Eğitim onayı olmadan yapılamıyor zatenBurada da hep 23 Nisan`da kutlanır.Sizin okul tatili heba etmemek için mi öyle yapıyor acaba?
Sizin ile torpil geçmiş Milli Eğitim.Canım Milli Eğitim onayı olmadan yapılamıyor zatenTüm ilde hep o gün kutlanıyor.
Sabah, ikindi bir de akşam yemeğinden sonra içiyorum:)) Ne yapayım canım bırakamıyorumNee üç demlik mi?Çok be Vuslat.Tabi yanında sigara iyi gidiyor dimi. Senin gibi bilinçli bir annenin içmesi şaşılacak birşey.
AynenEskidik artık Vuslat.
Evde veya çevrende içen olunca bırakmak zor olurSabah, ikindi bir de akşam yemeğinden sonra içiyorum:)) Ne yapayım canım bırakamıyorumAslında hamileyken ve emzirme döneminde içmiyorum sonrasında yine başlıyorum: ( Eşim içtiği için yine istiyor canım:)
Bırakan bırakıyor valla.Kafada bitirmek önemli.Sağlığından olmak için para veriyorsun birde.Sabah, ikindi bir de akşam yemeğinden sonra içiyorum:)) Ne yapayım canım bırakamıyorumAslında hamileyken ve emzirme döneminde içmiyorum sonrasında yine başlıyorum: ( Eşim içtiği için yine istiyor canım:)
İşte ben de kafada bitirmek istemiyorumBırakan bırakıyor valla.Kafada bitirmek önemli.Sağlığından olmak için para veriyorsun birde.Kamu spotu reklamlar bitti.
Böyle iyiyim diyorsunİşte ben de kafada bitirmek istemiyorum
Afiyet olsun bende çok içiyorum
He Valla öyle NevoşumBöyle iyiyim diyorsun
İstanbuldada ayni kutlamalar 22 sinde. Çarşamba günü saat11de oglusumun eğlencesi varrCanım Milli Eğitim onayı olmadan yapılamıyor zatenTüm ilde hep o gün kutlanıyor.
Sağol canımAfiyet olsun bende çok içiyorum
Çok haklısın desem olur muHe Valla öyle Nevoşum
Kimsem yok buralarda tek dostum
Bende her yerde öyle diye biliyorumİstanbuldada ayni kutlamalar 22 sinde. Çarşamba günü saat11de oglusumun eğlencesi varr
İç iç Vuslat.İşte ben de kafada bitirmek istemiyorum
Canımı çay istettin.
İyi olmaz mı Vuslat'cımSağol canımÇay iyidir:))