- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Aynenn hepsi güzell ama birinin birinci çıkması lazımm Tad olarak hepsi BİRİNCİİ..çünkü ben benim tatlımdan biliyorumm..yumuşak ve lezzetli bir pudingten oluşuyorr.. ben birazda görselliğide ekleyince oyumu kullandımm.Tesekkur ederım cnm
Bende cok kararsızımhepsı cok guzel
Sürmedi canımm ama baya ,,baya komşumun yanımda içmesini isterdimm oda deliii derr içerdi vallaa..yoksa hiç sevmemm ..Evet gunes gelsın artıkburalar guzel gıdıyo bu ara
Gelsin canım yaa balkonda oturup çay içmeyi özledimm...
Neysekı uzun surmemıs
Kızzz bana vermişsinn teşekkür ederimm.. ayyy şımardımm....ahh bacımm ahh şu genel giden elektriğin kurbanı olmasaydımm resimler daha net çıkıcaktı.. ama olsun bir dahi sefere ..katıl tabii burası çok eğlencelidir canımm..Kızlar ne marifetlisiniz. Hepsi birbirinden güzel ve lezzetli görünüyor. Sunum ne kadar önemli değil mi? bİr daha ki yarışmada ben de katılacağım
Oy bana vermişsin canımm teşekkür ederimm ..
Fenaaa sen nasilsin canimmNasılsınız canım
Oy bana vermişsin canımm teşekkür ederimm ..
Gözüküyor canım incelediğinde..sağol manisa kebabı içinde birincilik önemli değil herkesin tatlısı harikuladee.Kimin yaptığı da gözüküyor mu ki? Valla ben tatlıyı çok beğendim ama sizin yaptığınızı bilmiyordumGeçen sefer oyalanırken Manisa Kebabı'na oy verememiştim. Çok üzüldüm içimde kalmıştı.
vavvv oylama da harika gidiyorum,birincilikten sonra tepetaklak düşüş derler buna,klasım sarsıldıne güzel prenses prenses geziniyordum şurada,1 hafta sonra tekrar külkedisine dönüşücem
Gözüküyor canım incelediğinde..sağol manisa kebabı içinde birincilik önemli değil herkesin tatlısı harikuladee.
Ayy evet canımm o kebabı hazırlarken bayağı uğraşmıştımm.. ama çok lezzetli bir kebap tavuklusuda güzel oluyor geçtiğimiz cumartesi misafirime yaptım tavuklusunu ve bide şehriye pilavı yaptım hiç artmadı desemm.. Karadutlu olan her tatlıyı bende seviyorumm canımm tarifim hem kolayy hem lezzetlii..puding giren her tatlı güzel oluyor canımm ..denemek istersen dene canım korkma tarifim birebir tutuyorr..Evet ben zaten birincilik için demedim. Hazırlanması çok zor bir yemekti bence. Şu anda inan ki kimin yaptığını görmeden verdim oyumu. Şansınıza sizmişsiniz.Karadutu çok severim de ben
Albümlerimde benim yemeklerimde resimleri var canım yakında tam detaylı tariflerinide yazacağım eğer istersen bakmakk..Evet ben zaten birincilik için demedim. Hazırlanması çok zor bir yemekti bence. Şu anda inan ki kimin yaptığını görmeden verdim oyumu. Şansınıza sizmişsiniz.Karadutu çok severim de ben
Ayy evet canımm o kebabı hazırlarken bayağı uğraşmıştımm.. ama çok lezzetli bir kebap tavuklusuda güzel oluyor geçtiğimiz cumartesi misafirime yaptım tavuklusunu ve bide şehriye pilavı yaptım hiç artmadı desemm.. Karadutlu olan her tatlıyı bende seviyorumm canımm tarifim hem kolayy hem lezzetlii..puding giren her tatlı güzel oluyor canımm ..denemek istersen dene canım korkma tarifim birebir tutuyorr..
Yazamııı Allah seni netmeyee..Umarım denerimBen biraz sıkıntılı bir kızım. Öyle çok zamanımı alacak beni uğraştıracak şeyleri sevmiyorum. Onun için hayatta örgü filan örmem mesela. Öremediğim için değil örmüyorum. Bir atkı ördüydüm hediye de neredeyse yaza yetişecekti.