Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Selamlar.oyumu kullandim bende.ilk gordugum andan beri sanirim oyum belli dedim zaten.gerek yapilis asamalari gerek sunumu bence gayet guzeldi.bir kez daha ellerine saglik canim.

Kızlar ne marifetlisiniz. Hepsi birbirinden güzel ve lezzetli görünüyor. Sunum ne kadar önemli değil mi? bİr daha ki yarışmada ben de katılacağım
Kızzz bana vermişsinn teşekkür ederimm.. ayyy şımardımm....ahh bacımm ahh şu genel giden elektriğin kurbanı olmasaydımm resimler daha net çıkıcaktı.. ama olsun bir dahi sefere ..katıl tabii burası çok eğlencelidir canımm..

Oy bana vermişsin canımm teşekkür ederimm ..

Kimin yaptığı da gözüküyor mu ki? Valla ben tatlıyı çok beğendim ama sizin yaptığınızı bilmiyordum Geçen sefer oyalanırken Manisa Kebabı'na oy verememiştim. Çok üzüldüm içimde kalmıştı.

Gözüküyor canım incelediğinde..sağol manisa kebabı içinde birincilik önemli değil herkesin tatlısı harikuladee.

Gözüküyor canım incelediğinde..sağol manisa kebabı içinde birincilik önemli değil herkesin tatlısı harikuladee.

Evet ben zaten birincilik için demedim. Hazırlanması çok zor bir yemekti bence. Şu anda inan ki kimin yaptığını görmeden verdim oyumu. Şansınıza sizmişsiniz. Karadutu çok severim de ben

Evet ben zaten birincilik için demedim. Hazırlanması çok zor bir yemekti bence. Şu anda inan ki kimin yaptığını görmeden verdim oyumu. Şansınıza sizmişsiniz. Karadutu çok severim de ben
Ayy evet canımm o kebabı hazırlarken bayağı uğraşmıştımm.. ama çok lezzetli bir kebap tavuklusuda güzel oluyor geçtiğimiz cumartesi misafirime yaptım tavuklusunu ve bide şehriye pilavı yaptım hiç artmadı desemm.. Karadutlu olan her tatlıyı bende seviyorumm canımm tarifim hem kolayy hem lezzetlii..puding giren her tatlı güzel oluyor canımm ..denemek istersen dene canım korkma tarifim birebir tutuyorr..

Albümlerimde benim yemeklerimde resimleri var canım yakında tam detaylı tariflerinide yazacağım eğer istersen bakmakk..

Umarım denerim Ben biraz sıkıntılı bir kızım. Öyle çok zamanımı alacak beni uğraştıracak şeyleri sevmiyorum. Onun için hayatta örgü filan örmem mesela. Öremediğim için değil örmüyorum. Bir atkı ördüydüm hediye de neredeyse yaza yetişecekti.

Yazamııı Allah seni netmeyee..ben uğraşıyorumm mutfağı sevdiğim içinn.. değişik tarifler yapmayı sevdiğim içinn..mutfak için geçerli bu tabii.. yoksa bende örgüymüş dantelmiş hiç uğraşamamm.. sıkılırımm ama bana ver badana yapayım evinii,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…