Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Günaydınlar tüm yarışmacılara başarılarr....
. Kuğu profiterol çok şirin olmuşş yapanın ellerine sağlık,,,,
, Karadut soslu parfe sunumda kütük parçası kullanılmış olması güzel bir ayrıntıı.. çok güzel,,ama resimler net çıkmamış,,,
Triliçeeee....Mükemmel bir görüntü...
, Tramisuukahve denince akla gelen lezzett.
. İmam sarığıı görüntü güzel,,sunum hoş olmuş yapanın elleri dert görmesin,,, Kadayıf tatlısı ahh ahh bilirmisiniz o pudingle o çıtır,çıtır kadayıfın dostlukları ne güzeldirr..
ÇilekliiCheesecake harika bir tad, ve görüntü ikinci favorimm ellerine sağlıkk,,,
Mongaliaaadergi kapaklarından fırlamışş gibii mükemmell...
Kayısı şölenii.görüntü şahanee sunum çok zarif...
Sütlü nuriyeee. hani böyle canınız hafif bir ne sütlü,ne şuruplu bir tatlı çekerr yaaa. işte bu sütlü nuriyee imdadınıza yetişirr emeğinize sağlık elleriniz dert görmesinn...
Krem kramell sütlü tatlıların en şımarığı,,en cilvelisii.....Veeeee

Oyumm Browni cheesecake empati kurup tadlarını hayal ettim ve sunumlarıda dikkate aldımm..ve tad olarak hepsi birbirinden güzell,,hepsi birinci..ben sunumuda ekleyince gönlümü BROWNİDEN.....yana kullandımm....

Eklentiler

• kuğu.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 90
  • karadut.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 92
Bu yaptığın yorumları tuttumm ...evet resimlerim net olmadı maleseff.. güzelde hazırlanmıştım amaa...genel olarak giden o elektriğin kurbanı oldum.........ışıldağın ışığıyla resim çekmeye çalıştım..hatta göndermicektim ama sadece katılmak için katıldımm.. Kütük parçasını sunumlarda ve görsellikte çok seviyorumm

Cok tesekkur ederım

Oyumu kullandımm.. Tümm kk hatunlarının ellerine sağlıkk o kadar çok varki birinci olabilecek tatlılarr.. Gevezeyim adlı arkadaş güzel anlatmışş.. üç aşağı,, beş yukarı bende aynısını düşünüyorumm..Herkes birinci ama oyumu browniden yana kullandımm..Ellerine sağlıkk arkadaşımm bol şanslarr..

Hı dumanımı cekerdı ben kokusunu duyunca bes metre kacarım

Kızmayın kızlar adra ne guzel anlatmıs tam kamu spotu
Yok hayatımm sigara hiç kullanmadımm ve ben içenlere adra gibi cızzzz. içmeyin derimm ama bir senesi dumanından çok etkilenmiştimm.. neyseki o koklama isteği kısacık sürdüü..

Tesekkur ederım cnm
Bende cok kararsızım hepsı cok guzel

Günaydınn istanbuldada soğuk teeeeee cumaya kadar..... gelmedi buralara güneşşş.. ne zaman gelecekk..
Evet gunes gelsın artık buralar guzel gıdıyo bu ara

Yok hayatımm sigara hiç kullanmadımm ve ben içenlere adra gibi cızzzz. içmeyin derimm ama bir senesi dumanından çok etkilenmiştimm.. neyseki o koklama isteği kısacık sürdüü..
Neysekı uzun surmemıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…