Benim görevim arkadaşlarımı uyarmak gözümü kapayamam.Arkadaşım biz memnunuz halimizden yeme ömrümüzü
Dumanı canım ne canım çekerdi o dumanını koklamak işte bir seneye yakın sürdü ve bitti..İçiyor muydun canım, yoksa dumani mı etkiliyordu
Bu yaptığın yorumları tuttumm ...evet resimlerim net olmadı maleseff.Günaydınlar tüm yarışmacılara başarılarr....
.Eki Görüntüle 1502742 Kuğu profiterol çok şirin olmuşş yapanın ellerine sağlık,,,,
,Eki Görüntüle 1502744 Karadut soslu parfe sunumda kütük parçası kullanılmış olması güzel bir ayrıntıı.. çok güzel,,ama resimler net çıkmamış,,,
Eki Görüntüle 1502762 Triliçeeee....Mükemmel bir görüntü...
,Eki Görüntüle 1502748 Tramisuukahve denince akla gelen lezzett.
.Eki Görüntüle 1502750 İmam sarığıı görüntü güzel,,sunum hoş olmuş yapanın elleri dert görmesin,,,Eki Görüntüle 1502752 Kadayıf tatlısı ahh ahh bilirmisiniz o pudingle o çıtır,çıtır kadayıfın dostlukları ne güzeldirr..
Eki Görüntüle 1502753 ÇilekliiCheesecake harika bir tad, ve görüntü ikinci favorimm ellerine sağlıkk,,,
Eki Görüntüle 1502757 Mongaliaaadergi kapaklarından fırlamışş gibii mükemmell...
Eki Görüntüle 1502758 Kayısı şölenii.görüntü şahanee sunum çok zarif...
Eki Görüntüle 1502759 Sütlü nuriyeee. hani böyle canınız hafif bir ne sütlü,ne şuruplu bir tatlı çekerr yaaa. işte bu sütlü nuriyee imdadınıza yetişirr emeğinize sağlık elleriniz dert görmesinn...
Eki Görüntüle 1502760 Krem kramell sütlü tatlıların en şımarığı,,en cilvelisii.....Veeeee
Eki Görüntüle 1502767
Oyumm Browni cheesecakeempati kurup tadlarını hayal ettim ve sunumlarıda dikkate aldımm..ve tad olarak hepsi birbirinden güzell,,hepsi birinci..ben sunumuda ekleyince gönlümü BROWNİDEN.....yana kullandımm....
Cok tesekkur ederımGünaydınlar tüm yarışmacılara başarılarr....
.Eki Görüntüle 1502742 Kuğu profiterol çok şirin olmuşş yapanın ellerine sağlık,,,,
,Eki Görüntüle 1502744 Karadut soslu parfe sunumda kütük parçası kullanılmış olması güzel bir ayrıntıı.. çok güzel,,ama resimler net çıkmamış,,,
Eki Görüntüle 1502762 Triliçeeee....Mükemmel bir görüntü...
,Eki Görüntüle 1502748 Tramisuukahve denince akla gelen lezzett.
.Eki Görüntüle 1502750 İmam sarığıı görüntü güzel,,sunum hoş olmuş yapanın elleri dert görmesin,,,Eki Görüntüle 1502752 Kadayıf tatlısı ahh ahh bilirmisiniz o pudingle o çıtır,çıtır kadayıfın dostlukları ne güzeldirr..
Eki Görüntüle 1502753 ÇilekliiCheesecake harika bir tad, ve görüntü ikinci favorimm ellerine sağlıkk,,,
Eki Görüntüle 1502757 Mongaliaaadergi kapaklarından fırlamışş gibii mükemmell...
Eki Görüntüle 1502758 Kayısı şölenii.görüntü şahanee sunum çok zarif...
Eki Görüntüle 1502759 Sütlü nuriyeee. hani böyle canınız hafif bir ne sütlü,ne şuruplu bir tatlı çekerr yaaa. işte bu sütlü nuriyee imdadınıza yetişirr emeğinize sağlık elleriniz dert görmesinn...
Eki Görüntüle 1502760 Krem kramell sütlü tatlıların en şımarığı,,en cilvelisii.....Veeeee
Eki Görüntüle 1502767
Oyumm Browni cheesecakeempati kurup tadlarını hayal ettim ve sunumlarıda dikkate aldımm..ve tad olarak hepsi birbirinden güzell,,hepsi birinci..ben sunumuda ekleyince gönlümü BROWNİDEN.....yana kullandımm....
Gunaydın herkeseGünaydınlarr Kızlarrr..
Hı dumanımı cekerdı ben kokusunu duyunca bes metre kacarımDumanı canım ne canım çekerdi o dumanını koklamak işte bir seneye yakın sürdü ve bitti..
Günaydınn istanbuldada soğuk teeeeee cumaya kadar..... gelmedi buralara güneşşş.. ne zaman gelecekk..Gunaydın herkesebugun 21 derece burası
Yok hayatımm sigara hiç kullanmadımm ve ben içenlere adra gibi cızzzz. içmeyin derimm ama bir senesi dumanından çok etkilenmiştimm.. neyseki o koklama isteği kısacık sürdüü..Hı dumanımı cekerdı ben kokusunu duyunca bes metre kacarım
Kızmayın kızlar adra ne guzel anlatmıs tam kamu spotu
Tesekkur ederım cnmOyumu kullandımm.. Tümm kk hatunlarının ellerine sağlıkk o kadar çok varki birinci olabilecek tatlılarr.. Gevezeyim adlı arkadaş güzel anlatmışş.. üç aşağı,, beş yukarı bende aynısını düşünüyorumm..Herkes birinci ama oyumu browniden yana kullandımm..Ellerine sağlıkk arkadaşımm bol şanslarr..
Evet gunes gelsın artıkGünaydınn istanbuldada soğuk teeeeee cumaya kadar..... gelmedi buralara güneşşş.. ne zaman gelecekk..
Neysekı uzun surmemısYok hayatımm sigara hiç kullanmadımm ve ben içenlere adra gibi cızzzz. içmeyin derimm ama bir senesi dumanından çok etkilenmiştimm.. neyseki o koklama isteği kısacık sürdüü..