TatlımSelam Efser.
23 Nisan ı unutuyorum hep ya :)Çarşamba gösterimiz varya canım yağmur yağmaz umarım o kadar hazırlandı çocuklar
Çarşamba gösterimiz varya canım yağmur yağmaz umarım o kadar hazırlandı çocuklar
Burası soğuktu bugün.Balkonun kapısı açık oturuyoruz :)) gündüz Güneş vardı zaten. Orası nasıl?
Bütün gün benim ki Çay kahve içti, ben içemedim şimdi Acısını çıkarıyorum ama kesmiyo
Vuslat sen de çaycısın galiba.Ben bir posta içtim, şimdi 2. demleniyor kanamadım çaya
Hoşbuldum canım, iyidirSenden
İyilik canım sen nasılsınSelam EfserNehaber
Ben de hiç acıkmıyorum sadece çay ve sigara arıyorum:) İftar açıncaya kadar fena değildim de yedikten sonra başım ağrımaya başladı biraz, ilk günler böyle olutor hep:)Sigara fena bastırdı, geldim de konuşacak takatim yoktu
Acıkmadım hiç, ezana kadar susamadım da, bi uyandığımda Çay sigara krizi geçiriyorum. Senin nasıl geçti?
İyidir canım senden naber?Adracım nehaber
Çok şükür bende Ağrı olmadı ama halsizlik oluyo ya, yarına alışmış oluruzBurası ssoğuktu bugün.
Oruçtun dimi.Ben de tuttum baş ağrısı yaptı biraz.Yemeği de fazla yedim çaya yer kalmadı.
Vuslat sen de çaycısın galiba.Ben iki en fazla üç bardak içerim.Hele şekersizse bir bardak çok bile.
Kıyafetler yarın gelecek,bugün shakira kemeri aradık ve aldık23 Nisan ı unutuyorum hep ya :)
Hazırlar mı kızlar?
22 Nisan'da olacak kutlama23 nisan perşembe ama.
Zor olanı halletmişsin canımAlışveriş bitti ama valiz daha hazır değil
Evet canım, günde 3 demlik çay içerim mutlakaBurası ssoğuktu bugün.
Oruçtun dimi.Ben de tuttum baş ağrısı yaptı biraz.Yemeği de fazla yedim çaya yer kalmadı.
Vuslat sen de çaycısın galiba.Ben iki en fazla üç bardak içerim.Hele şekersizse bir bardak çok bile.
İyilik canım sağolİyilik canım sen nasılsın
Öyle canım gerisi kolayZor olanı halletmişsin canım
Evet canım, günde 3 demlik çay içerim mutlakaAllah kabul etsin canım
Yolculuk ne zamanİyilik canım sağol
Evet ilk gün diye oldu.Gün uzun ama alışılıyor.Çok şükür bende Ağrı olmadı ama halsizlik oluyo ya, yarına alışmış oluruz
İyilik canımİyidir canım senden naber?Oylama başladı.Heyecan var mı?
Kıyafetler yarın gelecek,bugün shakira kemeri aradık ve aldıkDansları hazır zaten
22 Nisan'da olacak kutlamaHer yıl o gün kutlama yapılıyor
Çarşamba Malatya'ya,Perşembe Antalya canımYolculuk ne zaman
Okul içinde yapılacak olan kullamadan bahsediyorumciddi misiniz? burda öyle değil.
Okul içinde yapılacak olan kullamadan bahsediyorum23 Nisan'da hep tatil oluyor
Nee üç demlik mi?Zor olanı halletmişsin canım
Evet canım, günde 3 demlik çay içerim mutlakaAllah kabul etsin canım