Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Günaydınlar tüm yarışmacılara başarılarr...:KK68::KK68:.
. kuğu.jpg Kuğu profiterol çok şirin olmuşş yapanın ellerine sağlık,,,,:KK23::KK23:
, karadut.jpg Karadut soslu parfe sunumda kütük parçası kullanılmış olması güzel bir ayrıntıı.. çok güzel,,ama resimler net çıkmamış,,,
triliçe.jpg Triliçeeee....:KK9::KK9::KK9:Mükemmel bir görüntü...
, tramisu.jpg Tramisuu:kk77::kk77::kk77:kahve denince akla gelen lezzett.
. imam sarığı.jpg İmam sarığıı görüntü güzel,,sunum hoş olmuş yapanın elleri dert görmesin,,, kadayıf.jpg Kadayıf tatlısı ahh ahh bilirmisiniz o pudingle o çıtır,çıtır kadayıfın dostlukları ne güzeldirr..
çilekli.JPG ÇilekliiCheesecake harika bir tad, ve görüntü ikinci favorimm ellerine sağlıkk,,,
mongalia.JPG Mongaliaaa:KK68::KK68::KK68:dergi kapaklarından fırlamışş gibii mükemmell...
kayısılı süt şöleni.jpg Kayısı şölenii.görüntü şahanee sunum çok zarif...
nuriye.jpg Sütlü nuriyeee. hani böyle canınız hafif bir ne sütlü,ne şuruplu bir tatlı çekerr yaaa. işte bu sütlü nuriyee imdadınıza yetişirr emeğinize sağlık elleriniz dert görmesinn...:KK68::KK68:
krem kramel.jpg Krem kramell sütlü tatlıların en şımarığı,,en cilvelisii..:kk77::kk77::kk77:...Veeeee:KK22::KK22::KK22:
browni.jpg

Oyumm Browni cheesecake:KK9::KK9::KK9::KK9: empati kurup tadlarını hayal ettim ve sunumlarıda dikkate aldımm..ve tad olarak hepsi birbirinden güzell,,hepsi birinci..ben sunumuda ekleyince gönlümü BROWNİDEN.....yana kullandımm....

Eklentiler

• kuğu.jpg
    kuğu.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 90
  • karadut.jpg
    karadut.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 92
.Eki Görüntüle 1502742 Kuğu profiterol çok şirin olmuşş yapanın ellerine sağlık,,,,:KK23::KK23:
,Eki Görüntüle 1502744 Karadut soslu parfe sunumda kütük parçası kullanılmış olması güzel bir ayrıntıı.. çok güzel,,ama resimler net çıkmamış,,,
Eki Görüntüle 1502762 Triliçeeee....:KK9::KK9::KK9:Mükemmel bir görüntü...
,Eki Görüntüle 1502748 Tramisuu:kk77::kk77::kk77:kahve denince akla gelen lezzett.
.Eki Görüntüle 1502750 İmam sarığıı görüntü güzel,,sunum hoş olmuş yapanın elleri dert görmesin,,,Eki Görüntüle 1502752 Kadayıf tatlısı ahh ahh bilirmisiniz o pudingle o çıtır,çıtır kadayıfın dostlukları ne güzeldirr..
Eki Görüntüle 1502753 ÇilekliiCheesecake harika bir tad, ve görüntü ikinci favorimm ellerine sağlıkk,,,
Eki Görüntüle 1502757 Mongaliaaa:KK68::KK68::KK68:dergi kapaklarından fırlamışş gibii mükemmell...
Eki Görüntüle 1502758 Kayısı şölenii.görüntü şahanee sunum çok zarif...
Eki Görüntüle 1502759 Sütlü nuriyeee. hani böyle canınız hafif bir ne sütlü,ne şuruplu bir tatlı çekerr yaaa. işte bu sütlü nuriyee imdadınıza yetişirr emeğinize sağlık elleriniz dert görmesinn...:KK68::KK68:
Eki Görüntüle 1502760 Krem kramell sütlü tatlıların en şımarığı,,en cilvelisii..:kk77::kk77::kk77:...Veeeee:KK22::KK22::KK22:
Eki Görüntüle 1502767
Oyumm Browni cheesecake:KK9::KK9::KK9::KK9: empati kurup tadlarını hayal ettim ve sunumlarıda dikkate aldımm..ve tad olarak hepsi birbirinden güzell,,hepsi birinci..ben sunumuda ekleyince gönlümü BROWNİDEN.....yana kullandımm....
Bu yaptığın yorumları tuttumm ...evet resimlerim net olmadı maleseff.:KK43:. güzelde hazırlanmıştım amaa...genel olarak giden o elektriğin kurbanı oldum...En Büyük KK......ışıldağın ışığıyla resim çekmeye çalıştım..hatta göndermicektim ama sadece katılmak için katıldımm.. Kütük parçasını sunumlarda ve görsellikte çok seviyorumm :KK68:

.Eki Görüntüle 1502742 Kuğu profiterol çok şirin olmuşş yapanın ellerine sağlık,,,,:KK23::KK23:
,Eki Görüntüle 1502744 Karadut soslu parfe sunumda kütük parçası kullanılmış olması güzel bir ayrıntıı.. çok güzel,,ama resimler net çıkmamış,,,
Eki Görüntüle 1502762 Triliçeeee....:KK9::KK9::KK9:Mükemmel bir görüntü...
,Eki Görüntüle 1502748 Tramisuu:kk77::kk77::kk77:kahve denince akla gelen lezzett.
.Eki Görüntüle 1502750 İmam sarığıı görüntü güzel,,sunum hoş olmuş yapanın elleri dert görmesin,,,Eki Görüntüle 1502752 Kadayıf tatlısı ahh ahh bilirmisiniz o pudingle o çıtır,çıtır kadayıfın dostlukları ne güzeldirr..
Eki Görüntüle 1502753 ÇilekliiCheesecake harika bir tad, ve görüntü ikinci favorimm ellerine sağlıkk,,,
Eki Görüntüle 1502757 Mongaliaaa:KK68::KK68::KK68:dergi kapaklarından fırlamışş gibii mükemmell...
Eki Görüntüle 1502758 Kayısı şölenii.görüntü şahanee sunum çok zarif...
Eki Görüntüle 1502759 Sütlü nuriyeee. hani böyle canınız hafif bir ne sütlü,ne şuruplu bir tatlı çekerr yaaa. işte bu sütlü nuriyee imdadınıza yetişirr emeğinize sağlık elleriniz dert görmesinn...:KK68::KK68:
Eki Görüntüle 1502760 Krem kramell sütlü tatlıların en şımarığı,,en cilvelisii..:kk77::kk77::kk77:...Veeeee:KK22::KK22::KK22:
Eki Görüntüle 1502767
Cok tesekkur ederım:KK52::KK68::KK68:

Oyumu kullandımm.. Tümm kk hatunlarının ellerine sağlıkk o kadar çok varki birinci olabilecek tatlılarr.. Gevezeyim adlı arkadaş güzel anlatmışş.. üç aşağı,, beş yukarı bende aynısını düşünüyorumm..Herkes birinci ama oyumu browniden yana kullandımm..Ellerine sağlıkk arkadaşımm bol şanslarr.. :KK68::KK68::KK68::KK68:

Hı dumanımı cekerdı ben kokusunu duyunca bes metre kacarım:KK48:

Kızmayın kızlar adra ne guzel anlatmıs tam kamu spotu:KK28:
Yok hayatımm sigara hiç kullanmadımm ve ben içenlere adra gibi cızzzz. içmeyin derimm ama bir senesi dumanından çok etkilenmiştimm.. neyseki o koklama isteği kısacık sürdüü..

Oyumu kullandımm.. Tümm kk hatunlarının ellerine sağlıkk o kadar çok varki birinci olabilecek tatlılarr.. Gevezeyim adlı arkadaş güzel anlatmışş.. üç aşağı,, beş yukarı bende aynısını düşünüyorumm..Herkes birinci ama oyumu browniden yana kullandımm..Ellerine sağlıkk arkadaşımm bol şanslarr.. :KK68::KK68::KK68::KK68:
Tesekkur ederım cnm:KK52::KK60:
Bende cok kararsızım :KK17: hepsı cok guzel:KK36::KK36:

Günaydınn istanbuldada soğuk teeeeee cumaya kadar..... gelmedi buralara güneşşş.. ne zaman gelecekk..:cry::cry:
Evet gunes gelsın artık:KK49: buralar guzel gıdıyo bu ara:KK36:

Yok hayatımm sigara hiç kullanmadımm ve ben içenlere adra gibi cızzzz. içmeyin derimm ama bir senesi dumanından çok etkilenmiştimm.. neyseki o koklama isteği kısacık sürdüü..
Neysekı uzun surmemıs :KK37:

X