- 28 Haziran 2011
- 60.177
- 151.493
Aynen hemsosuu,ben yoruldum. Allah yardim etsin inşBüyük cesaret ,diğeri de küçük çünkü, Allah kolaylık versin ,istiyorsa hele daha da kolay gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hemsosuu,ben yoruldum. Allah yardim etsin inşBüyük cesaret ,diğeri de küçük çünkü, Allah kolaylık versin ,istiyorsa hele daha da kolay gelir
Amin hemşom, her isteyene nasip etsin ,verdiğine kolaylık versinAynen hemsosuu,ben yoruldum. Allah yardim etsin inş
Ona bile razı olmakSadece altını mı
Amiinnnnnnnnnnn hemsosuuAmin hemşom, her isteyene nasip etsin ,verdiğine kolaylık versin
Nevos bu ay fırına atmalık bir tarif yapalım, kirli tencere tava çıkmasın bir sürüSadece altını mı
Sende çok akıllısın Kategoriyi tam söylemeyip sinyal veriyorsunNevos bu ay fırına atmalık bir tarif yapalım, kirli tencere tava çıkmasın bir sürü
Üç taş oynuyoruz. Herkes kendi köşesine geçsin
Ahahahahah, anlayana kadar beklersekÜç taş oynuyoruz. Herkes kendi köşesine geçsin
Beni mi çağırdın Canom?Üç taş oynuyoruz. Herkes kendi köşesine geçsin
He Yasom pattisi kap gelBeni mi çağırdın Canom?
Aaa, taş diye çağırdın sandım.He Yasom pattisi kap gel
Taş gibisin doğru ama bu başka taşAaa, taş diye çağırdın sandım.
Taş gibi Yasmin ,pattisini alsın gelsin dedik cancağızımAaa, taş diye çağırdın sandım.
Taş gibisin doğru ama bu başka taş
Bilmem müsait değildir belkiTaş deyince _CaNanSu_ nerede?
Pattis bitti evde cancağzım, az evvel yarınki market siparişime ekledim.Taş gibi Yasmin ,pattisini alsın gelsin dedik cancağızım
Aman geç kalma erken gelYarın çorbayı sağdan sola,soldan sağa, aşağıdan yukarı donatayım da görün siz