Maşaallah gayet iyimaaşallah nevreste,evet ben senin bölüme fazla yanaşmıyorum zaten 56 olmuştum vericem inşallah boyum uzun olmadığında kilo alınca fazla duruyoda
Ben birşey yapmadım Matmazel'cim bana yapacaklarınıda Harbiye yapabilirsin
Bana kıyarsın o zamanay ben o harbiye kıyarmıyım yahu
saol canım,ama bu yarışma çok zorlu geçicek..çok iyi yarışmacılar varMaşaallah gayet iyi
Çok sık olmasada ara ara bekliyoruz
Pek karışık olmuş ben anlamadım hangimizi tutuyorsun
zaten 56 mı olmuştunmaaşallah nevreste,evet ben senin bölüme fazla yanaşmıyorum zaten 56 olmuştum vericem inşallah boyum uzun olmadığında kilo alınca fazla duruyoda
Zirvede birakicam ben şekerim,yoksa bin kilo olcambence devam etmelisin..
Bana kıyarsın o zaman
Haklısınız tariflerin hepsi birbirinden güzel oylama çok zor olacaksaol canım,ama bu yarışma çok zorlu geçicek..çok iyi yarışmacılar var
Anladım tamamalttan altan göz kırptım ya nevrestemçak manzarayı diye
Harbiii mesajıma cevap
kızkardeşimde bu kış 64 olmuş..onunda boyu 159 ikimizinde aynı..zaten 56 mı olmuştunvay anaaam nerelere gidem beeennnn ya ben ne yapayım 64 le.
Zirve derkenZirvede birakicam ben şekerim,yoksa bin kilo olcam
çok popüler isimler varHaklısınız tariflerin hepsi birbirinden güzel oylama çok zor olacak
Çekişmeli bir yarış olur umarım
Ben gerçekten casper oldum görmüyor beniharbi vuslatı niye bağırtıyorsun kadına bir ses ver kız
Teyzem samsunda oturuyor sırf hacemat için istanbula gidiyor canim. Fatihte bi kadin yapiyo. hastanelerde de yapiliyor aslinda ben söyledim teyzeme ilk kadina yaptırdı diye başkasına gitmedi. Diyorum ya 15 sene kendime zulm etmişim diyor. hafta da 2 kere tutardi baş ağrısı,şimdi 6 aydır migren neydi unuttum ediyor. çok faydasını gördüEvet canım biliyorum, Peygamber Efendimiz(s.a.v)de yaptırıyormuş. Arkadaşla yeni konuştun bugün yine söyledi, yaza İstanbul'a gidince yaptırayım bari:) Teyzen nerede yaptırdı canım, faydası oldu mu
Yarışmacılar popüler,tariflerin hepsi çok başarılı,sunumlar on numaraçok popüler isimler var
çok popüler isimler var
bebeğim sen daha çoook yarışmalara gireceksin,baksana ne döktürdün beeeBen gaza geldim yaptimilk ve sondu
kızzz kim dedi 159 olduğumu,heryerde ulu orta sırlarımızı vermekızkardeşimde bu kış 64 olmuş..onunda boyu 159 ikimizinde aynı..
Ay canim pardon görmedimHarbiii mesajıma cevap
Matmazelim benim yaaaaay ben o harbiye kıyarmıyım yahu
sana kiyar tabiBana kıyarsın o zaman
Anladım tamamKıyamayız harbiye
Ayy görmedim benharbi vuslatı niye bağırtıyorsun kadına bir ses ver kız