Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Teyzem samsunda oturuyor sırf hacemat için istanbula gidiyor canim. Fatihte bi kadin yapiyo. hastanelerde de yapiliyor aslinda ben söyledim teyzeme ilk kadina yaptırdı diye başkasına gitmedi. Diyorum ya 15 sene kendime zulm etmişim diyor. hafta da 2 kere tutardi baş ağrısı,şimdi 6 aydır migren neydi unuttum ediyor. çok faydasını gördü
Çocukları yatırmaya gidicem seni bekliyorum cevap yazıcan diye:KK45: Tamam canım sağol:KK36: O zaman İstanbul'a gidince ilk işim hacemat yaptırmak:):KK60:

Görüşürüz kızlar:KK55::KK36:

şıışşşt şike yok çekil aradan:63:cryptic canııımmmm gel bak sana ne diycem,bilirsin ben en çok seni seviyorum burada:KK70:

allah gözünü doyursun koskoca ayın şefisin bi dur bide biz olalım yahu cryptic le bizim siyasetten arkadaşlığımız da var ...

bak cryptic siyasete konu açarım burdan link atıp arkadaş kazığı diye haberin ola:KK62::KK62:

:rolleyes::rolleyes:

mesela canım sen nuriyeyi falan boşver gel bana gel oylamada uğra buraya ve bana gel kayısıya soğuk buz gibi tatlıya gel hem hafifte hiç birşeycik olmaz:KK53::KK53::KK52:

:KK70::KK70:

şıışşşt şike yok çekil aradan:63:cryptic canııımmmm gel bak sana ne diycem,bilirsin ben en çok seni seviyorum burada:KK70:

:110::110::110:

@cryptic. Nuriye çok narin bi gacıdir ilgi ister,sevgi ister hemencecik kırılır. Bakma sen bu uyaniklara nuriyemi sev:KK70:

X