- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
vay vay vay cryptic kimleri görüyorum,sen buralara gelirmiydin,canım nasılsın,aaa çok sevindimnevreste,biz diet derdindeyiz yaz geliyor diye siz tatlı derdindesiniz of of
İşte aynen böyle oluyor canım, gözümü tülbentle bağlayıp öyle yattım 3 gün, kalkıyorum gözümü açıp ışığı görünce zonklama başlıyor yineBenm teyzem yaptiriyor. Diyor ki ben 15 sene kendime işkence etmişim boş yere. Onunki 1. Tip hemde. Işıkta bile duramiyor,karanlik odada 3-4 gün atak geçene kadar yatiyor
Canım 1.5 aydır bende diyetteyim yaklaşık 6 kilo verdimnevreste,biz diet derdindeyiz yaz geliyor diye siz tatlı derdindesiniz of of
yok vallaha,ben ikinizi de sefiyorum,aşk aşk aşkYalanççııı
gelemiyorumki canlarım,kilo alırım diye bakamıyorum bile fazlavay vay vay cryptic kimleri görüyorum,sen buralara gelirmiydin,canım nasılsın,aaa çok sevindim
O kadar kötü bişey değil inan hacemat,dene benceİşte aynen böyle oluyor canım, gözümü tülbentle bağlayıp öyle yattım 3 gün, kalkıyorum gözümü açıp ışığı görünce zonklama başlıyor yine
Baş ağrısı çok fena canım hele migrenSağol canımİnşaAllah, gerçekten fena ağrıyor tuttumu, günlük aktiviteyi donduruyor, hiçbirşey yapamıyorum
Tamam canım
kızlar yeni pc ye geçtim ben gidiyorum yatıcam yok kocam yok bebem yok dedem diyeni vururum
nevreste,biz diet derdindeyiz yaz geliyor diye siz tatlı derdindesiniz of of
Bakınca bile kilo aliyosan fenaymis canimgelemiyorumki canlarım,kilo alırım diye bakamıyorum bile fazla
Iyı geceler matmazelimmkızlar yeni pc ye geçtim ben gidiyorum yatıcam yok kocam yok bebem yok dedem diyeni vururum
valla bizde sadece yapıyoruz ama kocalarımız yiyorgelemiyorumki canlarım,kilo alırım diye bakamıyorum bile fazla
hoşbuldum canımhoş geldin siyasi arkadaşım...
tatlılarda öyle böyle değil ama
İyi geceler Matmazel'cimkızlar yeni pc ye geçtim ben gidiyorum yatıcam yok kocam yok bebem yok dedem diyeni vururum
YamııhhhhhhBana özelden yazdı en çok benim yanımdaymış
Ev ahalisi bayram yapıyor biz izlemek ile yetiniyoruzvalla bizde sadece yapıyoruz ama kocalarımız yiyor