- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
Kendimiz ile barışığızAma 1.75 olmak isterdim
Kaçırmasınlar sizi yine gelinkaçtım diyorum
Nuriye agliyo amakaçtım diyorum
Hoşbuldum nevoş ama ben sana küsümHoşgeldin Pinkom
ayyyy hahhahha şiştttttttttttt bende aynen öyledüşündüm çaktırma görmesin
Maşaallah ne güzelhaytttttttttttt yaşım büyük olabilir ama boyum 1.72
sağlıklada ilgili nevreste,yani 0 beden olmamıza gerek yok ama kilo alma kbacaklarada yük bindiriyor en basitinden..
Hahahahben diyet miyet yapamıyorum ya canım,2.gün açlıktan tatlı krizine giriyorum,neyse yarın cuma mübarek gün,cumartesi pazar resmi tatil,pazartesi başlarım ben diyete
Ay ben unuttumHoşbuldum nevoş ama ben sana küsüm
Yasin okuyacaktık peşinizde geziyorum
verirsin istersen biraz tatlıyı kesince o birkaç kilo gider..ben diyet miyet yapamıyorum ya canım,2.gün açlıktan tatlı krizine giriyorum,neyse yarın cuma mübarek gün,cumartesi pazar resmi tatil,pazartesi başlarım ben diyete
Nuriye agliyo ama
Tabi canımsağlıklada ilgili nevreste,yani 0 beden olmamıza gerek yok ama kilo alma kbacaklarada yük bindiriyor en basitinden..
Nuriyenin eli de masalidir haberin var mi matmazel hanimhem sütlü hem aglak bu nuriyeden bişey olmaz
ara kız beniHahahahberaber başlayıp,beraber bırakalım mı yamıhımm
TamamAy ben unuttumTamam okuyayım birazdan
Hoşbuldum nevoş ama ben sana küsüm
Yasin okuyacaktık peşinizde geziyorum
Haftada bir yasin okuyoruz birbirimizepinkim tatlım öyle dua falan okunacaksa kurandan yada tesbihat tarzı dualar bende okurum aklınızda olsun
hellloooo
ne yani senin arkadaşlığın varda bizim yok mu arkadaşlığımızallah gözünü doyursun koskoca ayın şefisin bi dur bide biz olalım yahu cryptic le bizim siyasetten arkadaşlığımız da var ...
bak cryptic siyasete konu açarım burdan link atıp arkadaş kazığı diye haberin ola
sen de nereden çıktın,hey dostum senin sorunun ne ha,biz matmazelle atışıyoruz
@cryptic. Nuriye çok narin bi gacıdir ilgi ister,sevgi ister hemencecik kırılır. Bakma sen bu uyaniklara nuriyemi sev
kızz matmazel,arbiiim tutun kaçmasınben kaçtım kızlar karışmadan burası
hıhııı çok kendimle barışığım,158 boy 64 kilomla.
yasını bana nıye haber etmedınız len?ara kız beni
Tamam