Evet canım biliyorum, Peygamber Efendimiz(s.a.v)de yaptırıyormuş. Arkadaşla yeni konuştun bugün yine söyledi, yaza İstanbul'a gidince yaptırayım bari:) Teyzen nerede yaptırdı canım, faydası oldu muO kadar kötü bişey değil inan hacemat,dene bencehem sünnet biliyosundur
Bana özelden yazdı en çok benim yanımdaymış
kız bakınca bizde özenip yapıyoruz dimiBakınca bile kilo aliyosan fenaymis canim
Iyı geceler matmazelimm
İyi geceler Matmazel'cim
hoşbuldum canım
süper hepsi
benim gözüm var kocamın yediklerindevalla bizde sadece yapıyoruz ama kocalarımız yiyor
Tatlılara bakamıyorsanız sizide bu topiğe sohbete beklerizhoşbuldum canım
süper hepsi
Ben birşey yapmadım Matmazel'cim bana yapacaklarınıda Harbiye yapabilirsinbak bak ikisine de bakın hele ne gıcıksınız siz be o gördüğünüz tatlılara sizi sos yaparım ha içimdeki canavarı gece gece uyandırmayın
aynen gel arada sende hem sohbte hem yarışmaya
Aynen canım, bitmiyorBaş ağrısı çok fena canım hele migrenBizim işimizde bitmiyor
Yorma kendini yaparsın
Yamıhımmm gönlümünn sultaniii
vayyy hain,bikere ben en çoook ama ennn çokkk harbiimi tutuyorum,inanma harbim ona aramızı bozmaya çalışıyor,hem ben senden yanayım
Sen boşver Harbi'yi prensesimiftiraaaa
nevresteeeeeeeee
maaşallah nevreste,evet ben senin bölüme fazla yanaşmıyorum zaten 56 olmuştum vericem inşallah boyum uzun olmadığında kilo alınca fazla duruyodaCanım 1.5 aydır bende diyetteyim yaklaşık 6 kilo verdim
Siz uzaktan takip ediyorsunuz ben hergün tatlılarla bu topicte duruyorum
Umarım istediğiniz kiloları verirsiniz
tamam işte sadece bakmakla yetin o zaman ama yap ta,sen de yarışmaya katılmayı düşünmezmisin arkadaşımbenim gözüm var kocamın yediklerinde
Ben gaza geldim yaptimkız bakınca bizde özenip yapıyoruz dimi
Pek karışık olmuş ben anlamadım hangimizi tutuyorsun
vayyy hain,bikere ben en çoook ama ennn çokkk harbiimi tutuyorum,inanma harbim ona aramızı bozmaya çalışıyor,hem ben senden yanayım
sizn kadar hamarat değilim canım..ama çok güzel hepsi ellerinize sağlıktamam işte sadece bakmakla yetin o zaman ama yap ta,sen de yarışmaya katılmayı düşünmezmisin arkadaşım
bence devam etmelisin..Ben gaza geldim yaptimilk ve sondu
çok fenasın çoookkkSen boşver Harbi'yi prensesim