Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Çocukları yatırmaya gidicem seni bekliyorum cevap yazıcan diye Tamam canım sağol O zaman İstanbul'a gidince ilk işim hacemat yaptırmak:)

Görüşürüz kızlar

şıışşşt şike yok çekil aradancryptic canııımmmm gel bak sana ne diycem,bilirsin ben en çok seni seviyorum burada

allah gözünü doyursun koskoca ayın şefisin bi dur bide biz olalım yahu cryptic le bizim siyasetten arkadaşlığımız da var ...

bak cryptic siyasete konu açarım burdan link atıp arkadaş kazığı diye haberin ola

mesela canım sen nuriyeyi falan boşver gel bana gel oylamada uğra buraya ve bana gel kayısıya soğuk buz gibi tatlıya gel hem hafifte hiç birşeycik olmaz

şıışşşt şike yok çekil aradancryptic canııımmmm gel bak sana ne diycem,bilirsin ben en çok seni seviyorum burada

@cryptic. Nuriye çok narin bi gacıdir ilgi ister,sevgi ister hemencecik kırılır. Bakma sen bu uyaniklara nuriyemi sev

Çocukları yatırmaya gidicem seni bekliyorum cevap yazıcan diye Tamam canım sağol O zaman İstanbul'a gidince ilk işim hacemat yaptırmak:)

Görüşürüz kızlar
Ay özür dilerim beklettim bulundugun şehirde de yapan vardır canim ıstanbul şart degil iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…