5 yanlış yazılmış olmalı prensesim o 6 olacaktı değil mi yada 7bebeğim sen daha çoook yarışmalara gireceksin,baksana ne döktürdün beee
kızzz kim dedi 159 olduğumu,heryerde ulu orta sırlarımızı verme
Matmazelin son mesajı görmedin galibaAy canim pardon görmedim
Matmazelim benim yaaaa
sana kiyar tabi
Ayy görmedim ben
sendemi bürütüsbebeğim sen daha çoook yarışmalara gireceksin,baksana ne döktürdün beee
şıışşşt şike yok çekil aradanmesela canım sen nuriyeyi falan boşver gel bana gel oylamada uğra buraya ve bana gel kayısıya soğuk buz gibi tatlıya gel hem hafifte hiç birşeycik olmaz
Çocukları yatırmaya gidicem seni bekliyorum cevap yazıcan diyeTeyzem samsunda oturuyor sırf hacemat için istanbula gidiyor canim. Fatihte bi kadin yapiyo. hastanelerde de yapiliyor aslinda ben söyledim teyzeme ilk kadina yaptırdı diye başkasına gitmedi. Diyorum ya 15 sene kendime zulm etmişim diyor. hafta da 2 kere tutardi baş ağrısı,şimdi 6 aydır migren neydi unuttum ediyor. çok faydasını gördü
Ortadan çatladin,çatliycaksin nevosZirve derken
Yapabilecegimin en iyisini yaptim yamıh benden bu kadarbebeğim sen daha çoook yarışmalara gireceksin,baksana ne döktürdün beee
bitmez bu diyet ömür boyu devamYarışmacılar popüler,tariflerin hepsi çok başarılı,sunumlar on numara
Diyetiniz bitince sizide uygun bir kategoriye bekleriz
yooo basbayağı gafam gadar 5,boyum 1585 yanlış yazılmış olmalı prensesim o 6 olacaktı değil mi yada 7
şıışşşt şike yok çekil aradancryptic canııımmmm gel bak sana ne diycem,bilirsin ben en çok seni seviyorum burada
Diyetinize uygun bir kategori olur mutlakabitmez bu diyet ömür boyu devam
mesela canım sen nuriyeyi falan boşver gel bana gel oylamada uğra buraya ve bana gel kayısıya soğuk buz gibi tatlıya gel hem hafifte hiç birşeycik olmaz
şıışşşt şike yok çekil aradancryptic canııımmmm gel bak sana ne diycem,bilirsin ben en çok seni seviyorum burada
ben kaçtım kızlar karışmadan burasımesela canım sen nuriyeyi falan boşver gel bana gel oylamada uğra buraya ve bana gel kayısıya soğuk buz gibi tatlıya gel hem hafifte hiç birşeycik olmaz
Matmazelin son mesajı görmedin galiba
kaçtım diyorum
@cryptic. Nuriye çok narin bi gacıdir ilgi ister,sevgi ister hemencecik kırılır. Bakma sen bu uyaniklara nuriyemi sev
yooo basbayağı gafam gadar 5,boyum 158
ben kaçtım kızlar karışmadan burası
Ay özür dilerim beklettimÇocukları yatırmaya gidicem seni bekliyorum cevap yazıcan diyeTamam canım sağol O zaman İstanbul'a gidince ilk işim hacemat yaptırmak:)
Görüşürüz kızlar
ben diyet miyet yapamıyorum ya canım,2.gün açlıktan tatlı krizine giriyorum,neyse yarın cuma mübarek gün,cumartesi pazar resmi tatil,pazartesi başlarım ben diyetesendemi bürütüs64 se diet sayfalarında buluşalım
Hoşgeldin Pinkom