Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana da aileniz ogrenmis gibi geldi C cokmuzor
Ailem öğrenmedi
Ama o kadar ısrar ediyor ki bazıları inanmamakta , ilk bi dizi film havası estirecekler
Yani yok öğrenmedi
Ama çok istiyorlarsa siz öğrendi diye düşünün yoruldum yani . Hayır diyorum öyle değil diyorum , ısrarla yok öyle gibi deniliyor
Barışmadım diyorum yok illa barıştın deniliyor
Yanş ne diyeyim istediğiniz cevap neyse onu mu vereyim yoruldum

Ailem öğrenmedi
Ama o kadar ısrar ediyor ki bazıları inanmamakta , ilk bi dizi film havası estirecekler
Yani yok öğrenmedi
Ama çok istiyorlarsa siz öğrendi diye düşünün yoruldum yani . Hayır diyorum öyle değil diyorum , ısrarla yok öyle gibi deniliyor
Ama bu mesajın inanmamakla ne ilgisi var?
Yazmadığınız süre içinde öğrenmiş olabilecekleri düşünüp merak etmişler.

Ailem öğrenmedi
Yani yok öğrenmedi

Ben daha once bir kere sizin ve kizinizin nasil oldugunu sordugum bir mesaj yazdim, bir de bu alintiladiginiz mesaji yazdim. Genellikle konularda israr edip inanmayacak kadar uzun sure vakit gecirmiyorum :) O yuzden bu mesajinizi moralinizin bozuk olmasina veriyorum.

Benim en yakin arkadasimin babasi sizin esiniz gibiydi ve biz birlikte buyuduk, onun yasadiklarina, kalp kirikliklarina sahit oldum hep. O yuzden konunuzun gidisatini merak etme sebebim. Hicbir cocugun kalbi en cok guvendigi insanlar tarafindan kirilmayi hak etmiyor.

Ben daha once bir kere sizin ve kizinizin nasil oldugunu sordugum bir mesaj yazdim, bir de bu alintiladiginiz mesaji yazdim. Genellikle konularda israr edip inanmayacak kadar uzun sure vakit gecirmiyorum :) O yuzden bu mesajinizi moralinizin bozuk olmasina veriyorum.

Benim en yakin arkadasimin babasi sizin esiniz gibiydi ve biz birlikte buyuduk, onun yasadiklarina, kalp kirikliklarina sahit oldum hep. O yuzden konunuzun gidisatini merak etme sebebim. Hicbir cocugun kalbi en cok guvendigi insanlar tarafindan kirilmayi hak etmiyor.
Ne oldu peki en sonunda

Ne oldu peki en sonunda

Onlarda siddet de vardi. Ama annesi ne yaptiysa asla bosanmadi, hatta seceneklere dahil bile degildi. Arkadasim universiteye 1 sene bizim evde hazirlandi. Universiteye gittigi sene ailesi ile olan butun iletisimini kesti. Gece calisti, gunduz okudu bir sekilde hayatta kaldi. Sonraki senelerde anne cok iletisime gecmeye calisti ama sen beni hic dusunmedin, hep kocani tercih ettin diye annesiyle de gorusmeyi reddetti. Anne hala babasiyla evli bu arada.

Arkadasim ise su an kendi ailesini kurdu, cok mutlu. Iyi bir meslegi var, iyi bir evlilik yapti ve 3 aylik ikizleri var :) Tabii bu surecte psikolojik destek aldi senelerce ve hala ailesiyle gorusmeyi kesmenin kendisi icin en dogru karar oldugunu dusunuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X