- 29 Ağustos 2014
- 4.838
- 16.913
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailem gelse ne olacak kiAklımız sende, lütfen kendini iyi hissedeceğin şeyler yapmaya onun yokluğunun huzurunu yaşamaya çalış. Ailen mi geldi, neden kötüsün
Toparlanmaya çalışıyorumKonu sahibi bizi gelismelerden ve nasil oldugundan haberdar et
Allah yardımcın olsunAilem gelse ne olacak ki
İçkisi kumarı yok diye yüzüme söyledi babam
İşte o yüzden merak etmiştim, işlerin iyice karışmasına sebep olacaklar diyeAilem gelse ne olacak ki
Evlatlık alsın da kessin o sesini.Ailem gelse ne olacak ki
Toparlanmaya çalışıyorum
Canım sıkkın biraz
Sonraki dava ne zamanToparlanmaya çalışıyorum
Canım sıkkın biraz
Ailem öğrenmedi
Ama bu mesajın inanmamakla ne ilgisi var?Ailem öğrenmedi
Ama o kadar ısrar ediyor ki bazıları inanmamakta , ilk bi dizi film havası estirecekler
Yani yok öğrenmedi
Ama çok istiyorlarsa siz öğrendi diye düşünün yoruldum yani . Hayır diyorum öyle değil diyorum , ısrarla yok öyle gibi deniliyor
Barışmadım diyorum yok illa barıştın deniliyor
Yanş ne diyeyim istediğiniz cevap neyse onu mu vereyim yoruldum
Ailem öğrenmedi
Ama o kadar ısrar ediyor ki bazıları inanmamakta , ilk bi dizi film havası estirecekler
Yani yok öğrenmedi
Ama çok istiyorlarsa siz öğrendi diye düşünün yoruldum yani . Hayır diyorum öyle değil diyorum , ısrarla yok öyle gibi deniliyor
Barışmadım diyorum yok illa barıştın deniliyor
Yanş ne diyeyim istediğiniz cevap neyse onu mu vereyim yoruldum
Ne oldu peki en sonundaBen daha once bir kere sizin ve kizinizin nasil oldugunu sordugum bir mesaj yazdim, bir de bu alintiladiginiz mesaji yazdim. Genellikle konularda israr edip inanmayacak kadar uzun sure vakit gecirmiyorum :) O yuzden bu mesajinizi moralinizin bozuk olmasina veriyorum.
Benim en yakin arkadasimin babasi sizin esiniz gibiydi ve biz birlikte buyuduk, onun yasadiklarina, kalp kirikliklarina sahit oldum hep. O yuzden konunuzun gidisatini merak etme sebebim. Hicbir cocugun kalbi en cok guvendigi insanlar tarafindan kirilmayi hak etmiyor.
Ne oldu peki en sonunda