Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birisi kendısı için davar tabirini kullanmış tam oturdu yani davaristanlı demişti hatta pardon
Çiçek yerine de eline iki kilo süzme bal alıp gelmiş yersiniz doğal bal taaa nerden getirttim şubede arkadaşıma diyor şaka gibi:))
Onun dünyasında çiçek yerine yiyecek şeyler daha makbul çunku
Aynen dediğiniz gibi debeleniyor
Komik şekilde :)
Sadece gülüyorum gerçekten bu hale düştüğünü görmek keyif verdi neden bilmiyorum, baldan medet umarak eline alıp onu bahane edip getirmesi :) jhdhdkfkgmg :)
Hala terapist diyor bide , dedim bizden sonraki evliliğin için bende çok faydalı olacağına inanıyorum kesinlikle devam etmelisin :)
Bana diyor kş ben sizden başka kimseyi istemiyorum, AA neden ki dedim bence mutlu olursun . Bana böyle şeyler söyleme ben sizinle kalıp mutsuz olmayı tercih ederim ölüyorum ne olursun anla , dedi
Herseyde haklısın söylediğin ben 40 yaşındayım ama ergen gibi davranıyorum bırakma ne olur dedi
Bende artk hiçbirşey eskisi gibi olmaz
Devam etse bile mutsuz oluruz ben artk güvenemem sana dedim
Ayrıca ev diye kendını paraladın dedim
Hiçbirşey umrumda değil hepsini bugün gidelim notere istediğin yere vereceğim
Ne olur yakma on yılımı emeğimi dedi
Bende sen yAktın ben değil dedim
Me tayin isterim ne de sizi bırakıp gidebilirim beni boşasan bile gitmeyeceğim sizi görmeden yapamam dedi
Bende sen bilirsin orası artk beni ilgilendirmiyor dedim kızım durmadı uykum geldi diye mızırdadı o sırada kızı öptü kapıyı kapattık meşhur balı alıp :)
Böyle çırpındığını görmek çok keyifli sankı hayat suyu oldu bana :) sığır ya
Şu mesajda okuduklarım kendi diyaloglarimizi hatırlattı.
Yaptığı şeylerin hiçbiri için özür dilemeyen ama saçma sapan bahaneler, açıklamalar yapan bir insandır kendisi. Yüzde yüz hatalı olduğu durumlarda bile inatlasmayi, iletişimi keserek kendince ders vermeyi tercih ederdi.
Kardeşime de "ablanın kararı, benlik bir şey yok" demiş. Hepsi aynı rezil. Toprağın altında ne yapacaklar acaba, insan biraz düşünür

Benim öyle bir planım yok
Yine ayrılmak istiyorum diyeceğim
Psikolog için de
Benim böyle bir sorunum var yuvam yıkılmak üzere falan demiş yardım edin bana demiş adama
Eşinizin sorunu olduğunu kabul edip, terapiste başvurması,sizin fikriniz değişmese bile olumlu bir adım.Tabi devam edip,terapistin önerilerini uygulamadaki istek ve gayreti dahada önemli olacaktır.Terapistin sihirli değneği yok,sonuçta zamanla gelişme kaydedebilir.
Terapistin davetine gitmeyi reddettiğinizi söylemişsiniz.Siz bilirsiniz tabikide,ben nacizane bu konuda fikrimi şöyle bildirmek isterim.
Terapiste gidip,baştan niyetinizi dile getirebilirsiniz.Boşanma ve sonrasını doğru yönetebilmenin,çocuğunuz için iletişiminizin bir şekilde devam edeceği noktalarda,yıpratıcı şeyler yaşamak istemediğiniz için geldiğinizi söyleyebilirsiniz.Bence bunu bir düşünün.

Şu mesajda okuduklarım kendi diyaloglarimizi hatırlattı.
Yaptığı şeylerin hiçbiri için özür dilemeyen ama saçma sapan bahaneler, açıklamalar yapan bir insandır kendisi. Yüzde yüz hatalı olduğu durumlarda bile inatlasmayi, iletişimi keserek kendince ders vermeyi tercih ederdi.
Kardeşime de "ablanın kararı, benlik bir şey yok" demiş. Hepsi aynı rezil. Toprağın altında ne yapacaklar acaba, insan biraz düşünür
Toprağın altında onlar bizden daha az düşünecek buna eminim
Düşünmek için vicdan lazım beyin lazım cunku

Eşinizin sorunu olduğunu kabul edip, terapiste başvurması,sizin fikriniz değişmese bile olumlu bir adım.Tabi devam edip,terapistin önerilerini uygulamadaki istek ve gayreti dahada önemli olacaktır.Terapistin sihirli değneği yok,sonuçta zamanla gelişme kaydedebilir.
Terapistin davetine gitmeyi reddettiğinizi söylemişsiniz.Siz bilirsiniz tabikide,ben nacizane bu konuda fikrimi şöyle bildirmek isterim.
Terapiste gidip,baştan niyetinizi dile getirebilirsiniz.Boşanma ve sonrasını doğru yönetebilmenin,çocuğunuz için iletişiminizin bir şekilde devam edeceği noktalarda,yıpratıcı şeyler yaşamak istemediğiniz için geldiğinizi söyleyebilirsiniz.Bence bunu bir düşünün.
Kendısı için iyi olur bence de
Kendısı de üzülüyor içinde bulunduğu duruma öfkesini kontrol edememesi ve çektiği sıkıntılar sonuç olarak hayat kalitesini düşürüyor elbette
Bilemiyorum yani on sene ben uğraştım
Biraz da psikolog onunla uğraşsın

Birisi kendısı için davar tabirini kullanmış tam oturdu yani davaristanlı demişti hatta pardon
Çiçek yerine de eline iki kilo süzme bal alıp gelmiş yersiniz doğal bal taaa nerden getirttim şubede arkadaşıma diyor şaka gibi:))
Onun dünyasında çiçek yerine yiyecek şeyler daha makbul çunku
Aynen dediğiniz gibi debeleniyor
Komik şekilde :)
Sadece gülüyorum gerçekten bu hale düştüğünü görmek keyif verdi neden bilmiyorum, baldan medet umarak eline alıp onu bahane edip getirmesi :) jhdhdkfkgmg :)
Hala terapist diyor bide , dedim bizden sonraki evliliğin için bende çok faydalı olacağına inanıyorum kesinlikle devam etmelisin :)
Bana diyor kş ben sizden başka kimseyi istemiyorum, AA neden ki dedim bence mutlu olursun . Bana böyle şeyler söyleme ben sizinle kalıp mutsuz olmayı tercih ederim ölüyorum ne olursun anla , dedi
Herseyde haklısın söylediğin ben 40 yaşındayım ama ergen gibi davranıyorum bırakma ne olur dedi
Bende artk hiçbirşey eskisi gibi olmaz
Devam etse bile mutsuz oluruz ben artk güvenemem sana dedim
Ayrıca ev diye kendını paraladın dedim
Hiçbirşey umrumda değil hepsini bugün gidelim notere istediğin yere vereceğim
Ne olur yakma on yılımı emeğimi dedi
Bende sen yAktın ben değil dedim
Me tayin isterim ne de sizi bırakıp gidebilirim beni boşasan bile gitmeyeceğim sizi görmeden yapamam dedi
Bende sen bilirsin orası artk beni ilgilendirmiyor dedim kızım durmadı uykum geldi diye mızırdadı o sırada kızı öptü kapıyı kapattık meşhur balı alıp :)
Böyle çırpındığını görmek çok keyifli sankı hayat suyu oldu bana :) sığır ya
Ay böyle cirpinacagi en başından getirdiği bal gibi belliydi de, yine de apaçık görmek ayrı bir keyif veriyor 😁😁
Bol bol anlatın bu hallerini de, biz de bir oh diyelim.
Yalnız inşallah olmaz, tekrar yapmaz ama sizi kazanamayacagini gördükçe yine aynı saygısız hallerine de burunecektir.
Yada gittiği terapistten biraz fayda görürse iletişim becerisini de geliştirebilir, inşallah diyelim..
Tabi açık açık anlatırsa yaptıklarını.
Bilmiyorum ben olsam belki o terapiste gider, yaptığı ettiği ne varsa anlatır, sonra da öylece bırakırdım.
Gerçi yazınca mantıklı bir hareket gibi gelmedi bana da 😂😂
Neyse bal için afiyet şifalar olsun, bir iki deneme sonrası çiçek almaya doğru yontulacak gibi geliyor bana 😆

Toprağın altında onlar bizden daha az düşünecek buna eminim
Düşünmek için vicdan lazım beyin lazım cunku
Hep söylediğim bir sözü hatırlattınız bana, vicdani olmayanın vicdani hep rahattır.
Bu tür insanlar kendi kafalarında kendilerini çok güzel aklayip, başkasını da çok güzel karalarlar.
Çünkü vicdanlar, beyinler tertemiz, pırıl pırıl.
Sıfır kilometre 😄

Bugün akşam otobüsle memlekete gidecektim çocuğumla . Sabah işe gittim beldim kaç gündür eşime canım balık çekti demiştim . Neyse , iftara diye gittik ama bir öf Pöf durumunda sürekli . En sonumda dedi ki senin kafan da nereden çektiyse şu balığı.. yani on yıldır ilk defa neredeyse bişey istedim . Normalde o kırmızı et sever ve hep onun istediği yere gidilir . Bu defa neden bilmem zoruma gitt sürekli öf pöf. İstemiyorum dedim balık . Tuttu kebapçı nın önünde durdu gel beraber yiyelim sensiz yiyemem falan dedi çok ısrar etti ama , ben gelmeyeceğim dedim . Arabayı Al eve git dedi kendisi yemeğe gitti . Bende kızımı alıp yan taraf balıkçıya gittim . Neyse biz oradayken mesaj atmış , bir daha eve geri donme diye , arabayı evin önüne park edip taksiyle otogara geçtim . şimdi otobüsteyim . Kızım kucağımda uyuyor . O kadar masum ki . Bazen onun için çok üzülüyorum. Aramadı sormadı bile , hep böyle kaba saba dengesiz hareketleri var ve suçlu Bile olsa gelme vs der. Benim orada bir işim evim ve çocuğumun eşyaları var , nasıl gelmeyebilirim ? Kendımi geçtim kızımı bile aramadı yolcu etmedi , çocuk ta babam merede diye soruyor , çok pişmanım ..
Son durum
Dün akşam 7 den ber ne aradı ne sordu bizi uzun yol herşet olabilir ama umrunda değiliz Şimdi mesaj yazdım
Senin gibi baba koca olmaz olsun
Kızım senin gibi bir babayı hak etmiyor zaten varken de yoksun
Tüm eşyanı al defol o evden
Geldiğimde çöpün kalmasın
Davayı da aç , açmazsan ben açacağım
Herkes kendı hayatına bakacak yazdım
Acaba abisini de arasam anlatsam bitsin
Kimseyi aramadım iki gün boyunca

Son durum
Eşim mesaj atmış
Boşanma davasını aç , çocuk kimden DNA testi yaptıracağım diye
Artk söyleyecek hiçbir şeyim kalmadı ..
cevap bile veremedim..

Son durum
miyorum
Eşya almaya gelmiş kavga ettik
Kızıma baba uzak işe gidiyor gelecek demiş
Kız bana söyledi bende dedim ki babam bir daha gelmeyecek bu eve
O sıra duymuş bana diyor ki sen bazı soruların cevaplarını vermeden diye konuşmaya başladı bende kesip ne sorusu ne cevabı bir daha benim adımı ağzına alma , bu çocuğun babası olabilirsin ama benim artık hiçbirşeyim değilsin bir daha adımı ağzına alma dedim ,
Emin değilim ondan da diyerek çocuğu Kasteddi bende hiç yıkılmadan o halde ikimizin de adını ağzına almayacaksın
Perşembe avukata gidiyorum bitti bu iş tüm eşyalarını Al defol git dedim ama bağırıyoruz artk . Neysebana dedi ki bi kere ben Şırnak tayken bu eve senin arkadaşın ve babası gelip kaldı 2015 te . Ben yokken elin adamı nasıl gelebilir dedi . Dediği adam 70 yaşında , öğretmen arkadaşımın babası . Kızıyla kaldılar bir gün misafir oldular , kızın tayini çıkmıştı taşınıyorlardı . Evi taşıdıkları için benim de yakın arkadaşım olduğu için , eşime de söyleyip bende kalmalarını istemiştim , ben öğretmen arkadaşımın babasını nasıl evime alırmışım o evde yokken başka erkek nasıl gelirmiş . Evet dedim gelebilir kalabilir bunda bişey yok hala aynı şeyi yaparım bugün olsa , ama bunu düşünen senin gibi ahlaksız serefsiz adama yazıklar olsun, boyun devrilsin inşallah bu çocuğun vebali de benim de günahımı aldın Allah ından bulasın dedim , madem seni aldattım ben ne diye sustun senelerce ne tıynette bir adammışsın sen dedim bana diyor ki çocuk büyüsün diye bekledim , içeri gittim neyse
Neyse sonra eşyasını almış gelmiş bana dedi ki “sana bir şey soracağım “ gibi bişey o kadar sinirliyim gerginim ki şu an tam hatırlamıyorum bile odadan çıkmak istedim kızım kucağımda , önüme durdu yek bişey söyleyeceğim mi soracağım mı ne dedi , eğer konuşmazsan bu yuva yıkılacak gibi bişey söyledi . bende “ben senden artık hiçbirşey duymayacağım sormayacaksın defol git bitti bu iş “ dedim çıktım , kafasında herhalde kesın aldattı diye iyice netleştirdi ben öyle yapınca . Sonra dedim ki sana inat kızımla dimdik duracağım dimdik yürüyeceğim , bana küfür ettin sustum evi basıma yıktın sustum ama benim çocuğuma dil uzatmayacaktın , anlaşmalı boşan yoksa çektiririm sana dedim , sen kimsin de bana çektirecekmişsin bilmem ne diyor . Neyse kızımı alıp içeri girdim odaya kapıyı da kilitledim sonra defolup gitmiş
Çilingir çağırıp kilidi değiştirdim
Perşembe günü de kesin gidiyorum avukata
Kızımın böyle babası olacağına olmasın daha iyi tek benim çocuğum mu ayrı ailede büyüyecek olan . Şimdiye kadar defalarca boşanmayı düşündüm ben ama ilk defa ağlamıyorum sızlamıyorum korkmuyorum mutlaka kötü günlerimiz de olacaktır kızımla ama sevgi güven huzur olacak evimizde . Bunun için geri dönmeyeceğim artık ne olacaksa olsun
En dogru karari vermişsin, namusla ilgili şaka dahi yapamaz bir adam azıcık şerefi varsa. Cocugunla sıfırdan cok guzel bir baslangic yapmani dilerim. Ama cekisme. Uc istiyorsa uc ver defet gitsin. Calisan insansin yine olur yine yaparsin cocugun buyur o da yapar. Bu konuda inat etme tek tavsiyem sana.

Değişmeyecek.
Özüne dönecek eninde sonunda.
Boşanırsınız.
Madem değişiyor, o zaman ispat etsin.
Baktın gerçekten değişti o zaman nikah yapılabilir yeniden. Boşanan insanların 1/3ü yeniden evleniyormuş.
Yani boşanmam da boşanmam demesine gerek yok. Önce bi yaptıgını yesin. Sonra düzelsin. O zaman belkkiiiiii düşünürsün 10 yıllık emeği.

Bir insanın değişmesi gerçekten çok zor ama imkansız değil… Çoz az/nadirde olsa değişen insanlar var.

Evlilik çocuk oyuncağı değil, boşandıktan sonra 2. Şans olmaz.

1- horozlanma
2-yalvarma
3-direnme
4-çamurlasma
5-yokolma
İlk iki adımı tamamladı. Dik durmaya devam edersen diğer adimlar gelecek . Affedersen birkaç ay sonra özüne dönüp evi de elinden alacak. Eninde sonunda zor geçecek ama geçecek.

Değişmeyecek.
Boşanırsınız.
Madem değişiyor, o zaman ispat etsin.
Baktın gerçekten değişti o zaman nikah yapılabilir yeniden. Boşanan insanların 1/3ü yeniden evleniyormuş.
Yani boşanmam da boşanmam demesine gerek yok. Önce bi yaptıgını yesin. Sonra düzelsin. O zaman belkkiiiiii düşünürsün 10 yıllık emeği.
Halihazırda nikahindaki, çatısının altındaki kadının namusuna dil uzatan adamla boşanıp yeniden evlenilir mi bacım? Şimdi bunu söyleyen , o zaman iyice haklı görür kendini. Ha ama C cokmuzor bunu kullanabilir. " Gel bı boşanalım, ayrı evlerde bı deneyelim değiştin mi değişmedin mi bakalım?" diye ikna edebilir boşanmaya bu öküzü belki , bilemedim.

Değişmeyecek.
Kesinlikle ben de hep bunu derim. Benim eşim de psikologa gidiyorum 5. Seanstayim her şey cok daha güzel olacak dedi. İddianamesine ise benim için öfke problemi var yazdırmış. Beni yalancılikla suçlamış. Ne oldu 5 seanslık terapi? Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur. Terapistleri sihirli değneği yok. Kişi gerçekten bir şeylerin değişmesini istiyorsa terapist sadece ona yol gösterir.

Ve nasıl geri dönüş yapılır onu bile zerre bilmiyor, acayip komik bir şekilde debeleniyor 🙈
Adam bir çiçek alıp bir özür dilemeyi, haksızlık ettim, evliliğimiz bitse de bitmese de kalbini kırdım, hakkını helal et demeyi beceremiyor da, yok balık zehirler de, yok söylersem üzülürsün de.
Ya apaçık de ki, ağır saçmaladım, eşeklik yaptım.
En azından samimi durur.
İşte sorun bu aslında. Özür dilemeyi bilmemek. Belki de biliyorlar özür dilemeyi sadece kendi akıllarınca kendilerini haklı gördükleri için bu şekilde bir hikaye uyduruyorlar. Konu sahibi çok doğru karar almış. Allah yolunu açık etsin. Kimse vazgeçilmez değil. Kimler geldi kimler geçti bu dünyadan.

Kesinlikle ben de hep bunu derim. Benim eşim de psikologa gidiyorum 5. Seanstayim her şey cok daha güzel olacak dedi. İddianamesine ise benim için öfke problemi var yazdırmış. Beni yalancılikla suçlamış. Ne oldu 5 seanslık terapi? Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur. Terapistleri sihirli değneği yok. Kişi gerçekten bir şeylerin değişmesini istiyorsa terapist sadece ona yol gösterir.
İddianameye terapistin görüşü olarak mı ekletmis? Yoksa terapiste gidiyor olmanızı mı kanıt olarak göstermiş? Bu adamlar var yaaa... şeytan

İddianameye terapistin görüşü olarak mı ekletmis? Yoksa terapiste gidiyor olmanızı mı kanıt olarak göstermiş? Bu adamlar var yaaa... şeytan
Yok yaa ne terapistin görüşü olarak. O kadar saçma konuları ele almış ki. Kendince böyle ifade kullanmış. Komşumun çamaşırına çamaşır suyu damlatmistim balkonumu yıkarken. Farketmeden oldu. Hatta komsumdan özür diledim. Zararın neyse vereyim dedim. ( Komşuyu tanımıyorum da) kaynanam da eşim de olay olurken evde idiler. Şahitler de. İddianameye. Öfke problemi vardı. Mutsuzluğunu komşularına yansıtıyordu.Komsusuna bile bile zarar verdi yazdırmış.Kadinin kocasını şahit yazdırmış. ( kocasını hiç görmedim )

Halihazırda nikahindaki, çatısının altındaki kadının namusuna dil uzatan adamla boşanıp yeniden evlenilir mi bacım? Şimdi bunu söyleyen , o zaman iyice haklı görür kendini. Ha ama C cokmuzor bunu kullanabilir. " Gel bı boşanalım, ayrı evlerde bı deneyelim değiştin mi değişmedin mi bakalım?" diye ikna edebilir boşanmaya bu öküzü belki , bilemedim.
Bu şekilde boşanmaya ikna edilen bir kadının konusu vardı, adam yeniden kendisiyle evlenmeyince aklını kaçırma noktasına gelmişti

Bu şekilde boşanmaya ikna edilen bir kadının konusu vardı, adam yeniden kendisiyle evlenmeyince aklını kaçırma noktasına gelmişti
Benim de bi tanıdığımın kocası yemin ettim boşanacağım diye, anlaşmalı boşanalım tekrar evlenelim diye ikna etti. Meğer aldatıyormuş kadın da hamileymiş onunla evlendi boşanınca. Şerefsiz erkekler.

Yok yaa ne terapistin görüşü olarak. O kadar saçma konuları ele almış ki. Kendince böyle ifade kullanmış. Komşumun çamaşırına çamaşır suyu damlatmistim balkonumu yıkarken. Farketmeden oldu. Hatta komsumdan özür diledim. Zararın neyse vereyim dedim. ( Komşuyu tanımıyorum da) kaynanam da eşim de olay olurken evde idiler. Şahitler de. İddianameye. Öfke problemi vardı. Mutsuzluğunu komşularına yansıtıyordu.Komsusuna bile bile zarar verdi yazdırmış.Kadinin kocasını şahit yazdırmış. ( kocasını hiç görmedim )
Komşu da gelip şahitlik yapacak mı acaba gerçekten.

İşte orası da enterasan.. Eşim olacak insanın o komşuyla hiç bir iletişimi olmamasına rağmen adamla konuşup şahit olarak yazmasına ne demeli 😳
rızasıyla mı şahit yazdırmış acaba. Yoksa kendi kendine mi. Çünkü adam onun istediklerini söylerse yalancı şahitlik yapmış oluyor. Çok saçma niye tanımadığım insanların boşanma davasına karışayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X