Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç geçmeyecek
Neden geçmesin. Başta ne kadar güçlüydün inanıyordun çocuğunla çok güzel Bi hayatın olacağına. Neden davadan sonra bu kadar kendini karamsarlığa bıraktın. Maddi olarak zaten yetiyorsun çocucuğuna. Gerisi tırıvırı. Neden olmasın. O da yapsın dışarıdan babalığını. Neler geçiyor hayatta. Ölüm bile geçiyor. Resmen davadan önce ve davadan sonra diye iki tane çokmuzor var. He eğer eşin çabalıyorsa Bi şans vermek istiyorsan olmadı ver. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Sonucuna göre bakarsın ne yapacağına. Düzelirse ne ala.

Babam konusuna hiç girmeyin daha da sinir oldum
Hayır öğrenmedi diyorum
Yok öğrendi
Hayır diyorum
Öğrendi sen bizden saklıyorsun tarzı mesajlar gına geldi ya
Hassassınız, size kötü gelecek bir şey söylemek istemiyorum ama abartmıyor musunuz?
Buraya sabah akşam güncelleme yapmıyorsunuz ki yapmak zorunda değilsiniz.
Aradan geçen zamanda durumun stabil olmadığı düşünülüyor doğal olarak.
Aradan geçen günlerde ailenizin artık öğrenmiş olabileceği düşünülüyor, siz buna da sinirleniyorsunuz.
Kimse bir şey yazmasın o zaman.

Mesala şu mesajda terslenecek ne var. Belli ki konunun çok gerisinde kalmış. Barışmanızı ümit ediyor. Gayet sormuş yani ben hiç kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Ya da babanız öğrendi mi diyenlere kızmanızı. Herkes bütün mesajları okumuyor okumak zorunda da değil. Üst üste soru soruldu diye patlama yaşıyorsun. Evet zor Bi dönemden geçiyorsun belki bazı şeyler istediğin gibi gitmiyor ama bunun suçlusu burdaki üyeler değil. Konuyu en baştan takip edip destek olan biri olarak uzun zamandır yazmıyordum ama tavır beni çok rahatsız etti. Bi ara Bi kaç gereksiz yorum oldu ama onun dışında herkes çok destekledi, gayet anlayışlı yaklaştı. Senin ruh halin okuduklarını farklı algılamana sebep oluyor. Çünkü baştaki hepsine beğenildi attığın yorumlarla sondakiler aynı.
Bdv'de , yorum yapan üyelerin çok büyük kısmından destek gören, uzun uzun yazılan destek olmaya çalışılan, nadir konulardan oldu bu konu.
Ona rağmen kadın yine kadının düşmanı olmuş.
Gayet normal sorulara sert cevaplar geliyor.
Özelden ne yazıldı bilmemem ama konuda art niyetli, rahatsız etmek için birşey yazılmadı genel olarak.

Gayet normal sorulardan bu rahatsız olup, siniri bozulacaksa da çözümü çok basit.

Son düzenleme:
Evet olur olmadık saçma sapan mesajlar yazanlar oldu
Hem özelden hem de buradan
O yüzden soğudum kadın kadının düşmanı yanş bu raddeye geldim
Davam hala sürüyor , koluna takmışsındır diyenlere cevaben yazayım da
Psikoloji olarak kendımı toparlayamadom bir türlü .. sanki darbe yedim ayağa kalkamıyorum üstüne iş yerinde sıkıntılar yaşadım .. kısaca yoruldum çok yoruldum ..
bi yandan da bi boşvermişlik ne olacaksa olsun düşüncesi .. karman çorman oldu hayatım .. bazen kabuslar görüyorum , hastalandım şu üç gündür de öyle .. eskiden yaşamamın bir amacı vardı sanki şimdi amaçsız saçma sapan yaşıyorum işte ..
Şu an böyle amaçsız hissetmen çok normal, dava günü yaklaştı diye hatırlıyorum. İnşallah kendini daha iyi hissedeceğin günler yakındır. İş yerinde sıkıntılar her zaman olabilir, bunu kafanda büyütme, sabret güzel günler yakındır inşallah, dualarım seninle

Babam konusuna hiç girmeyin daha da sinir oldum
Hayır öğrenmedi diyorum
Yok öğrendi
Hayır diyorum
Öğrendi sen bizden saklıyorsun tarzı mesajlar gına geldi ya
Hanımefendi ben size baristiniz mi yazdım
Tek mesajım bu
Başkalarının baban öğrendi yok öğrenmedi tarzi virt zırt taciz mesajlarının ceremesini bana yuklemeyin
Kocanızda siz bu kadar dengesizken çok haklıymış size öyle davranmaya anlasilan

Neden geçmesin. Başta ne kadar güçlüydün inanıyordun çocuğunla çok güzel Bi hayatın olacağına. Neden davadan sonra bu kadar kendini karamsarlığa bıraktın. Maddi olarak zaten yetiyorsun çocucuğuna. Gerisi tırıvırı. Neden olmasın. O da yapsın dışarıdan babalığını. Neler geçiyor hayatta. Ölüm bile geçiyor. Resmen davadan önce ve davadan sonra diye iki tane çokmuzor var. He eğer eşin çabalıyorsa Bi şans vermek istiyorsan olmadı ver. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Sonucuna göre bakarsın ne yapacağına. Düzelirse ne ala.
Yazsam , bana inanılacak mı peki ?
Hayır
Türlü türlü anlamlar çıkarılacak .
2 yaşında tuvaleti öğrenen hiç sorun yaşatmayan çocuğum salının ortasına yapıyor tuvaletini , geceleri sıçrayarak uyanıyor
Bunun gibi bir sürü şey
Bunlara rağmen dik duruyorum
Ve çok üzgünüm çok öfkeliyim bunları yaşatmak zorunda kaldığım için ona
Eşime olan öfkem içimde dağ oldu
Alıp ıslak odunla bir temiz dövmek istiyorum en kibar tabiriyle
Boğasım var onu
Kendımı geçtim çocuğum onun yüzünden sıkıntı cekıypr
Ger adım atmadım bu arada
Çocuğunu görmek istiyor izin de veriyorum alıp avm ye falan götürüyor
buna rağmen durum bu
Pedagog ile görüştük etkilenecek dedi bu süreci o da sizin gibi sancılı atlatacak
Kabullenirseniz daha az sıkıntı çekersiniz dedi
Ortada biley yokken bizi bu hale düşürdü ya
Yani şimdi süt dökmüş kedi gibi dolanıyor yemin ederim bi gün kendımı tutamayıp girişicem az kaldı
Kendimi tamamen bıraktım hiç sandığım kase mutlu falan değilim bildiğin parçalandık dağıldık , artk yorgunum
Kimseye dert Laf anlatacak halim kalmadı
Kim ne anlıyorsa aynen öyle
Hatta anladığının beş fazlası ..

Valla malum hemcinslerimiz bosaniyorum deyip ertesi güne aşk dolu Instagram postalri paylaştığı için sizi de onlar gibi sanmak çok normal

Sizde biliyorsunuz çünkü karakterli kendine saygı duyan kadın çok zor artık, hep çocuğum var da ondan bosanamadim diye bir bahaneyle siginiyorlar üstüne
Işte konu sahibi hanimefendiye bosan bosan hadi ne duruyorsun aaa bosanmadin mi ne biçim kadinsin minvalinde atar gider yapan kraldan çok kralcilar genelde bahsettiğiniz asko kusko ınstagram takımı. Boşanmak gerektiğini bilincte bilsek bile sindirerek uygulamak zor hangi eğitim durumundan konumdan olursak olalım malesef bu atlaniyor.

Hayır
2 yaşında tuvaleti öğrenen hiç sorun yaşatmayan çocuğum salının ortasına yapıyor tuvaletini , geceleri sıçrayarak uyanıyor
Bunun gibi bir sürü şey
Boğasım var onu
buna rağmen durum bu
Pedagog ile görüştük etkilenecek dedi bu süreci o da sizin gibi sancılı atlatacak
Yani şimdi süt dökmüş kedi gibi dolanıyor yemin ederim bi gün kendımı tutamayıp girişicem az kaldı
Kendimi tamamen bıraktım hiç sandığım kase mutlu falan değilim bildiğin parçalandık dağıldık , artk yorgunum
Affetmeyi düşünüyor musun? Bi şans vermek istiyor musun? Eşin barışmak istiyor mu? Düzeltelim diyor mu? Yani bu hayatı sen yaşayacaksın zorluklarını sen yaşayacaksın, kimse senin adına karar verecek değil. Ama sanırım bu arada kalmışlık seni yıpratıyor.

Hayır
Bunun gibi bir sürü şey
Boğasım var onu
buna rağmen durum bu
AAllah sabır versin, hepsi geçecek zamanla. Kolay şeyler değil. ÇÇocuğun ne kadar akıllı olursa olsun bir yetişkin değil, kaldı ki sen bile zorlanıyorsun. Hepsi zamanla geçecek. Çocuğuna bol bol sarıl, sorduğu sorulara sabırla cevap ver. Sen ne kadar dingin olursan çocuk da o kadar iyi hisseder. Bebekken de böyledir ya biz ne kadae sabırsız ve gergin olursan onlar da o kadar huysuzlaşır. Sen kendini güvende ve huzurlu hissedersen o da o kadar iyi hisseder. Bol bol cıkıp gezin, oyun oynayın onunla, kolay atlatması sizin elinizde

Affetmeyi düşünüyor musun? Bi şans vermek istiyor musun? Eşin barışmak istiyor mu? Düzeltelim diyor mu? Yani bu hayatı sen yaşayacaksın zorluklarını sen yaşayacaksın, kimse senin adına karar verecek değil. Ama sanırım bu arada kalmışlık seni yıpratıyor.
Eşim çok pişman . Ama bana karşı yüzü de yok . Yani gözüme bakamıyor . Anlıyorum ben karşımda eZik ezik durmasından
Bitsin istemiyorum ben ettim sen etme tarzı konuştu yalvardı ağladı
Ama bana başka çare de bırakmadı
Bu evliliği sürdürme şansımı elimden aldı
Çok öfkeliyim
İlk başlarda rahatlamıştım karar verdim
Sonra donuklaştım
Sanki hiçbirşey olmamıs gibi
Ama bu sıralar kızımın yaşadığı sıkıntılar yüzümden kolum kanadım kırıldı
Boşanınca da öfkem geçmeyecek
Onun mallığı yüzünden biz bu hale geldik cunku
Gecem gündüzüm birbirine girdi ailem hala bilmiyor
Tek başına olmak ta yoruyor ama onlar bilmesin daha iyi
Lütfen bu konuda kimse bana baskı yapmasın artk kendi ailemi sizden iyi tanıyorum
Sizin istediğiniz sekılde hareket ermek zorunda değilim söylemek istemiyorum be söylemeyeceğim

Hayır
Bunun gibi bir sürü şey
Boğasım var onu
buna rağmen durum bu
dna testinden sonra bana da kesinlikle boşamalık adam olarak göründü açıkçası. ama olur ki yeniden denemeyi düşünürseniz aynı eve girmeden birkaç ay çift terapisi alma koşulu koyun. o süreçte ölçer tartarsınız mahkemeden de süre istersiniz vs.

Eşim çok pişman . Ama bana karşı yüzü de yok . Yani gözüme bakamıyor . Anlıyorum ben karşımda eZik ezik durmasından
Çok öfkeliyim
Sonra donuklaştım
Lütfen bu konuda kimse bana baskı yapmasın artk kendi ailemi sizden iyi tanıyorum
Sizin istediğiniz sekılde hareket ermek zorunda değilim söylemek istemiyorum be söylemeyeceğim
Acının da evreleri var, bunları tek tek yaşamadan huzura eremez insan, hele bundan etkilenen bir de çocuk varsa. Sabırlı olmaya çalış, hepsi geçince iyi olacaksın. Bu süreç çocuğunu çok etkileyecek evet ama ne zaman ortalığı kırıp dökeceği bağıracağı belli olmayan bir babayla büyümek inan daha fazla zarar verir.

dna testinden sonra bana da kesinlikle boşamalık adam olarak göründü açıkçası. ama olur ki yeniden denemeyi düşünürseniz aynı eve girmeden birkaç ay çift terapisi alma koşulu koyun. o süreçte ölçer tartarsınız mahkemeden de süre istersiniz vs.
C cokmuzor bu iyi bir fikir
Aynı eve girmeden terapi alıp bakarsın
İçindekileri iyice boşaltıp rahatlayıp onun durumdan bakarsın
Başa sarıyorsa zaten için şok daha rahat biter
Yok düzeldi ve çoookk yapıcı oldu oan göre karar verirsin
İnaişalh düzelir herşey …

Çok öfkeliyim
Sonra donuklaştım
Eşine şartlarını sunup tekrar deneseniz? Yani seni şuan da yıpratan şey bu kararsızlık. Önceden eşin hödük gibi davrandı boşanmak tek seçenek gibiydi upraşmamıştı kararlıydın ve daha güçlüydün. Ama sonra yalvarmaya bitirmeyelim demeye başladı. Doğal olarak kafan karıştı, kurtarılır mı acaba yanlış mı karar veriyorum diye düşünmeye başladın. Üzerindeki stresin sebebi bu bence. Ne yapacağını bilememek. O zaman ertele boşanma kararını. Bilmiyorum belki gerçekten burnu sürtmüştür, belki gerçekten düzeltir kendini. Bi aile terapistine gitmeyi teklif et. Sonucunda karar verelim de. Ben de çocuklu biri olarak bu konularda çok katı olamıyorum çünkü gayette anlıyorum ufacık birşeyden bile etkilendiklerini.

Hanımefendi ben size baristiniz mi yazdım
Tek mesajım bu
Başkalarının baban öğrendi yok öğrenmedi tarzi virt zırt taciz mesajlarının ceremesini bana yuklemeyin
Kocanızda siz bu kadar dengesizken çok haklıymış size öyle davranmaya anlasilan
Kocam haklı öyle mi
Ben dengesizim
Peki .
Mune Mune konumu kapatır mısın böyle dengesiz üyelerle muhatap olmaya daha fazla dayanamayacağım artk

Kocam haklı öyle mi
Ben dengesizim
Peki .
Mune Mune konumu kapatır mısın böyle dengesiz üyelerle muhatap olmaya daha fazla dayanamayacağım artk
Ya konunu kapattirma canım istemediğin üyeleri göz ardı et gorme mesajlarını.

Biz seni ve kızını merak ediyoruz.
Boşanmakta evliligini devam ettirmekte senin kararın gerginsin endişelerin var bunlar çok normal.

Bı daha dene derim. İçin rahat değil anladığım kadarı ile. Çift terapisi sonrasında ciddi şartlar ile. Hatta bı evlilik sözleşmesi ile. Hiç uğraşmadan 'bosarim' ile sonuçlanacak. Kendini güvene aldıktan sonra bı daha dene. Sonra Allah Kerim.

Başka konu aç yine yaz. Merak ederim.

C cokmuzor bu iyi bir fikir
Aynı eve girmeden terapi alıp bakarsın
İçindekileri iyice boşaltıp rahatlayıp onun durumdan bakarsın
Başa sarıyorsa zaten için şok daha rahat biter
Yok düzeldi ve çoookk yapıcı oldu oan göre karar verirsin
İnaişalh düzelir herşey …

Eşine şartlarını sunup tekrar deneseniz? Yani seni şuan da yıpratan şey bu kararsızlık. Önceden eşin hödük gibi davrandı boşanmak tek seçenek gibiydi upraşmamıştı kararlıydın ve daha güçlüydün. Ama sonra yalvarmaya bitirmeyelim demeye başladı. Doğal olarak kafan karıştı, kurtarılır mı acaba yanlış mı karar veriyorum diye düşünmeye başladın. Üzerindeki stresin sebebi bu bence. Ne yapacağını bilememek. O zaman ertele boşanma kararını. Bilmiyorum belki gerçekten burnu sürtmüştür, belki gerçekten düzeltir kendini. Bi aile terapistine gitmeyi teklif et. Sonucunda karar verelim de. Ben de çocuklu biri olarak bu konularda çok katı olamıyorum çünkü gayette anlıyorum ufacık birşeyden bile etkilendiklerini.

Bı daha dene derim. İçin rahat değil anladığım kadarı ile. Çift terapisi sonrasında ciddi şartlar ile. Hatta bı evlilik sözleşmesi ile. Hiç uğraşmadan 'bosarim' ile sonuçlanacak. Kendini güvene aldıktan sonra bı daha dene. Sonra Allah Kerim.

Başka konu aç yine yaz. Merak ederim.
Şunları yazanlara inanamıyorım ya, kadın adamdan ayrıldığından değil kızı üzüldüğünden yıpranıyor. Bu hasta mı düzelecek. Can çıkar huy çıkmaz, daha önce affeden kaç kadının hikayesini gördük burada hep başa sardılar. Kadın yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmiş, yok terapi yok barışma, yok zaman. Pes vallahi, yazıklar olsun size. Kolu bacağı kırılıp kafa travması geçirdikten sonra mı boşansın

Şunları yazanlara inanamıyorım ya, kadın adamdan ayrıldığından değil kızı üzüldüğünden yıpranıyor. Bu hasta mı düzelecek. Can çıkar huy çıkmaz, daha önce affeden kaç kadının hikayesini gördük burada hep başa sardılar. Kadın yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmiş, yok terapi yok barışma, yok zaman. Pes vallahi, yazıklar olsun size. Kolu bacağı kırılıp kafa travması geçirdikten sonra mı boşansın
Aaa sanane ya hu sana mı soracağım ne yorum yapacağımı. Herkes kendi yorumuna baksın.

Kadın iyi değil anlamak istemiyor olabilirsiniz ama bu gerçeği değiştirmez. Bitti kurtuldum modunda değil.

Gerçekten boşanma kararı zor ve sancılı tam emin olmadan hele ortada bir çocuk varken yapılmamalı.

Arkadaşım bu şekilde bitirdiği evliliğinden sonra 10 yıl kendine gelemedi. Ortada çocuk falan yokken üstelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X