Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Medenice yaşayamayan medenice ayrılamıyor maalesef.. Zaten oturulup konuşunca sonuç gösterecek insan bunları tekrar yapmazdı. O dediğiniz magazin haberlerinde oluyor.
Eşim cok iyidir ama kayinvalidem bana bu kadar karismamistir. Bende ona soylenirim. Bizde bu yuzden tartisiriz ama herseyin bir seviyesi olduguna inanıyorum ve buna gore davraniyorum. Sevmissin, begenmissin, bir omur geciririm deyip evlenmissin ortada buyuk bir problem(aldatma, siddet, hakaret...) yokken sadece bir balik-et mevzusu icin bu raddeye geliniyor. O zaman bu kadar emegin, duyguların hic kiymeti olmamis demektir. Evlenmek icin evlenilmis...
Keske evlenmeden ya da en azindan cocuk sahibi olmadan once ehliyet verilse.

"Bu arada asla kendi denginizin altında biriyle birlikte olmayin, sizinle birlikte olmak onlara öyle bir özgüven getirir ki, sonrasında sizi üzebilmek onlara kendilerini güçlü hissettirir"

Denginiz değilmiş demek ki. Siz döndüğünüzde o evde olmasin asıl..

Memurum gitmeme şansım yok ki , işim orada evim orada .
Öööf evden kovan o ev seninse bişey desen alınganlıgın biri bin para olur zor valla

Hayatinda baska biri olabilir

Evet ciddi ciddi karşınıza alıp konuşmanız daha doğru bencede.
Kapıya eşyalarını koyarsanız sonra pişman olursunuz gibi çünkü bence taşkınlığı hiç sevmiyosunuz.

Çok garip ya herkesin bi yapısı var işte
Nelere nelere susuyorum ama canım bi yemek çekmiş onu yedirmez böyle düşüncesizlik yaparsa katlanamam mesela ağlarım, ağlarım sonra aşşırı acımasız olurum bi anda.
Çok garip kendime şaşırdım

O gelmesin. İstemeyen o. Siz neden gidiyorsunuz ki?

Evet ciddi ciddi karşınıza alıp konuşmanız daha doğru bencede.
Kapıya eşyalarını koyarsanız sonra pişman olursunuz gibi çünkü bence taşkınlığı hiç sevmiyosunuz.
Evet bağırtı çağırtı rezillik asla bana göre değil
Sessiz sakin konuşulup anlaşılır her neyse
O ayrı eve gitmeli bi kere , görev dönüşü benimle konuşmayarak aklınca beni cezalandırmak amacıyla davranacak
Ama konuştuğum zaman bitti dediğimde şaşıracak çünkü beklemiyor bunu
Çocuğu düşünür ayrılmam diye rahat

O bana gore degil bu bana gore degil demeyeceksin vurucaksin adamin yuzune laflari. Adam artik tahammulunun kalmadigini anlayacak bi anda basicaksin ayari. Kimin evinden kimi kovuyorsun sen. Yanimdakide oyuncak cocuk degil, seninde cocugun. Ben geldigimde sen bu evde olmayacaksin asil kilidi degistiriyorum kapiyada gelme diceksin suratina. Şu herifler ne cesaret böyle konusabiliyorlar anlamiyorum. Isin gucun var koy kapiya mum olsun adam.

Şimdi bana yazmadı aramadı da durduk durduk onu düşünüyor da yazıyormuş gibi olmak istemiyorum. Geri döndüğümde zaten evde olmayacak bir hafta . İlla ki çocuk için iletişime geçmek isteyecektir bu lafları o zaman söylesem daha iyi olmaz mı çünkü şimdi onu düşünüyor yaptığı zoruma gitmiş gibi görünmek istemiyorum

Memur olmus kadinin cektigi cileye bak.
Ev de kendi evi kadının ama amca kadını bi daha eve dönme diye kovuyor.
Bu kk kadınları artık beni hiç şaşırtmıyor adamı almış evine oturtmuş maaşı da Allah bilir eline sayıyor arabayı alıp kızıyla yemek yemeye gidemiyor, adam çünkü kavga çıkarıyor arabayı alıp gitti diye mesela o kadar çalışıp kazanıyor ama cani balık istemeye hakkı da yok

Valla gitmeyin sizde.
Otursun yesin kebabını
Evde canımın istediği yemegi bile söyleyemeceksem,o bile sorun olacaksa huzurumla yalnız yasarım.
Önünüze bi yol acılmıs,simdi dönerseniz yada ararsanız bidaha hic gidemezsiniz.
Fırsatı degerlendirin

yani on yıldır ilk defa neredeyse bişey istedim
İşte mesele bu zaten
Hiç istekte bulunmayıp fedakarlık yapıp ağzımızın tadı bozulmasın diye çırpınırken aslında daha da batıyor insan ama farkında olmuyor
Ben şunu idrak ettim, sürekli talepte bulunan istekleri bitmeyen kadınlar daha kıymetli oluyor
Yok bey istemem idare ederim gerek yok diyen kadınların istediği bir yemek bile çok gelir
Hayat böyle malesef
Bir arkadaş evlenecek kınalık alınacak gitmiş 18binlik elbise seçmiş, adam nasıl alayım daha evi tutamadık diyor. Kız banane onu istiyorum diyor. Adam da gülerek ya bu ponçik beni çok zorluyor ama neyse alalım bari diyor :) Şaka gibi dimi ama gerçek malesef

Mantık olarak haklısınız ama ilk insanmi sora adam mı die bakarım açıkçası.

Elim ayağım sinirden titriyor ne yazacağımı bilmiyorum şuan inanin ne demek eve dönme ya sen kimsin de ahkam kesiyorsun davar seni insan olmuş ama adam olamamış insan karısını evladını nasıl.merak etmez ya nasıl bu hareketleri yapar anlamıyorum.

Ama siz çok güçlü bi kadınsınız bunlarida atlatırsınız boşanın evden falanda gitmeyin düzeninizi hiç bozmayın derim balık da bahane olmuş bu arada sizede son damla olmuş gibi sizi psikolojik olarak ezmesine izin vermeyin buna hakkı yok çünkü.

Pişman olan siz misiniz ? Neden kendinize hiç değer vermiyorsunuz ?
Madem döneceksiniz niye gidiyorsunuz adam döneceğinizi bildiği için umursamıyor madem bir işiniz eviniz eşyalarınız var ya adamı gönderin ya da yeni bir ev tutun en çok sizin gibi kendi ayakları üstünde durabilen kadınların bu davranışları beni üzüyor ya şu herife cidden ne kadar maddi manevi duygusal ihtiyacınız olabilir ki ?

Eğer blöf yapmıyorsanız ki yapmayın açın boşanma davasını ya iki güne eşyanı topla git ya da polisle gidersin ev benim diyin geçin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…