Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizin çocuktan ayrılmak istemiyor oluşu, kızınızın babasına düşkün oluşu, bunlar dünden sonra ortaya çıkan cümleler. Öncesinde kızınızın babasından korktuğu cümleleri yazıyordunuz çünkü.

Kısa sürede yorucu şeyler yaşadınız, kendi adıma daha fazla yazıp, o yorgunluğa yenisini eklemek istemem. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Eşimin söylediklerini yazdım
Kızım da onu görünce tepki verdi bunu yazdım
Suçlusu yine ben oldum
Peki

Ay kadın yumuşadım ya da barışmayı düşünüyorum dedi de ben mi kaçırdım. Ben okuduklarımdan çok kararlı boşanmaktan başka yol görmeyen bir kadın görüyorum. Nasıl böyle bir çıkarımda bulunuyorsunuz hemen. Kendince eşinin boşanmak istememe nedenlerini yazmış ne var bunda.
Hay Allah razı olsun
Eşimin ve kızımın tepkilerini de yazmamalıyım onu anladım

Affettiğim nereden çıktı
Konu nerelere geldi yanş hayret bişeysinşz
Yoruldum sürekli nefret kelimeleri yazınca mı inanacaksınız bir boşluğa attı beni mahkeme
Dün herşey netleşecek diye beklerken
hayır hayır yanlış anladınız ben affettiğinizi düşünmüyorum zaten , sadece vicdanen kendinizi kötü hissetmeyin diye yazıyorum .doğru olanı yapıyorsunuz

Sanki eşimi koluma takıp eve getirmişim gibi yorumlar yazılmış
Eşime bu saatten sonra düzelmez diyen benim mahkemede boşanmak istiyorum diyen de benim
Sanki mahkemede istemiyorum diyen benmişim gibi yorumlar yazmışsınız
Sırf uzamasın diye çekişmeli ye dönmesin diye uğraşan da benim ama
Gerçekten suçlamak ne kadar kolay
Sizi suçlayan yok. Aksine destek verdim. Ama sanırım duygusal olarak zor durumdasınız yazdıklarımı anlamıyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sizi suçlayan yok. Aksine destek verdim. Ama sanırım duygusal olarak zor durumdasınız yazdıklarımı anlamıyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
20 gündür 28 nisan dan beri bu keşmekeş in içindeyim
Üç ay sonraya atacaktı hakim
Avukat itiraz edince bşr ay oldu şaka gibi
Çok yoruldum

20 gündür 28 nisan dan beri bu keşmekeş in içindeyim
Üç ay sonraya atacaktı hakim
Avukat itiraz edince bşr ay oldu şaka gibi
Çok yoruldum
Maalesef bi de böyle durumlar oluyor. Allah sabır versin. Anlaşmaliya yanaşmadı mı eşiniz?

Kaç senelik evlisiniz merak ettim. Nasıl bir varlıkmış bu. Ne kadar vefasız, acımasız biriymiş

Eşimin yaptığı şey çok çok yanlış
Bu şüphesiz zaten
Ama sizin de şu an kş durumumu affettin yumuşadın diye yaftalamanız ayrı yanlış

Bakin kimse sizi suclamiyor, yaftalamiyor. Sadece esinizin tavrini kendinizce duygusal nedenlere baglamaniz yaziliyor.

Kaldi ki barissaniz bile kimsenin sizi suclama hakki yok bu hayat sizin ve bizler sizin hayatiniz hakkinda soz sahibi degiliz. Sadece fikrimizi yaziyoruz. Konu acmanizin amaci da bu diye dusunuyorum.

Hakkinizda hayirlisi olsun.

Önce tamam dedi imzaladı
Mahkemede istemiyorum ben boşanmak dedi
Heeee doğru boşanmak istemiyorum deyince dava uzuyor. Ne saçma kanunlar yaa. Kardeşim bu adamla ben evli kalmak istemiyorum. Zorla mı tutacaksınız yaa. İnsanlar hep mağdur oluyor.

Yumuşamış mıyım ??????
Çocuk benim değil dedi, çocukla oturacağınız evi almak için 40 takla atıyor, haftalardır çocuk umrunda olmadı gidecek paralarını düşünmekten. Ama nedense çocuğa düşkün olduğunu söyleyebiliyorsunuz şimdi. Zaten bu evlilikte sizi tutan şey çocuktu. Bana da vazgeçtiniz gibi geliyor, çünkü şimdiye kadar bütün gel gitlerinizin sebebi çocuktu.

Çocuk benim değil dedi, çocukla oturacağınız evi almak için 40 takla atıyor, haftalardır çocuk umrunda olmadı gidecek paralarını düşünmekten. Ama nedense çocuğa düşkün olduğunu söyleyebiliyorsunuz şimdi. Zaten bu evlilikte sizi tutan şey çocuktu. Bana da vazgeçtiniz gibi geliyor, çünkü şimdiye kadar bütün gel gitlerinizin sebebi çocuktu.
Vazgeçmedim
Öyle bir niyetim de yok
Sadece duruşma gününü bekleyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X