- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.765
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben zaten bayram için kendi memleketime gidiyorum şimdi. Arabada oturup onu beklemedim , otobüs saatine kadar kızımın karnını doyurmam lazımdı , aç yola çıkaramazdım . Sanırım arabayı alıp gitmeme sinirlendi . Ama dediğim gibi oturup ta bekleyemezdim o oruçtu gidip yedi
Öyle bişey demedimHe gelirse kabul ederim diyorsunuz. O zaman yapacak bişey yok.
Nasıl duruyor onu bilemedim ama sizi inandırmak zorumda da değilimBayram için gidiyor gibi gitmemişsinşz ama. Biraz değişik duruyor buradan.
Son noktayı koyduğumda vicdanım rahat olacak ,. Bunun için ..zerresini haketmeyen davaristanlıya bu kadar fedakarlık yapışınıza, kendinizden bu denli ödün verişinize çok üzüldüm.
üstelik onu köyüne yollayacak fırsatınız olduğu halde...
Artık beklemeyin düzelir diye, düzelmeyecek çünkü. Böyle topun ağzında hayatları nasıl yaşıyorsunuz aklım almıyor. Neden , ne uğruna?Valiz koymuştum kapıya . İki gün gitti sonra geldi konuştuk tamam dedi vs vs yine aynı ..
Düzelmesini beklemiyorum. Umudumu yitirdim z. On gün sonra gelecek kızım incinmeden sakin bir sekılde bu yükten kurtulmayı başarmak istiyorum sadeceArtık beklemeyin düzelir diye, düzelmeyecek çünkü. Böyle topun ağzında hayatları nasıl yaşıyorsunuz aklım almıyor. Neden , ne uğruna?
Rezillik her türlü çıkacak, kaçış yok. Rezil olmuş zaten evlilik çünkü.Öyle bişey demedim
Kızımla iki kişilik bir hayat istiyorum ve bunu mümkün olduğunca az rezil olarak kurmak istiyorum . Görevden gelince karşıma alıp konuşacağım bitti diyeceğim . Evden gitmesini söyleyeceğim
Bayramı geçirip evinize dönün. Allah yardımcınız olsun. Çok istiyorsa kendisi gitsin. Bencillik yaptığı. Çok üzüldüm.Memurum gitmeme şansım yok ki , işim orada evim orada .
Bosanin niye boyle beş krs bile etmeyen adamlara katlaniyorsjnuz. Hemde maddi imkan var. İşiniz orda diye o adama mecbur musunuz? Gelme diyor birde onu o msjdan sonra kebapçı gömer öyle giderdimMemurum gitmeme şansım yok ki , işim orada evim orada .
Medenice yaşayamayan medenice ayrılamıyor maalesef.. Zaten oturulup konuşunca sonuç gösterecek insan bunları tekrar yapmazdı. O dediğiniz magazin haberlerinde oluyor.Neden surekli birbirinizi evden kovuyorsunuz? Orasi ikinizinde evi, birbirinizi kovma hakkiniz yok bence. Boyle birbirinizi kovdugunuz surece evinizi kabullenip, sahiplenemezsiniz. Ayrica siz essiniz kanli bicakli dusman degilsiniz. Ayrilmak istiyorsaniz da hem gecen zamanin hatrina hem de cocugun hatırına evden kim ayrilacaksa yeni ev tutma, duzen kurma surecinde ayni evde arkadas gibi didismeden yasamalisiniz. Hep atesli, kırıcı tartismalarla evlilikler sonlanmak zorunda degil. Anlasamayan iki insan medenice konusarak birbirlerine destek olarak ayri bir duzen kurup ayrilabilir. Bence oturup guzelce konusun ya bu evden kovma huyunu birakip agzinizdan cikani dusunerek konusmak icin soz verin ya da ayrilin
Ay çok sinir oldum. Cevap olarak “sen kimi kimin evinden kovuyorsun lan i.t” yazardım herhalde. İçimden canavar çıktı iyi miBeni evden kovmadı , zaten dışardaydık ben bayram için memleketime gideceğim ve bana oradan geri donme diyor bu arada ev benim , peki nasıl cingar çıkarmalıyım yani rezillik sevmiyorum. Cevap olarak . Döndüğümde evde olma , bıktım artık senden , yazdım