Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi ne yaptı acaba merak ettim ..
Yani bende eşimle kavga ederim tartışırız ama bu kadar değil yani böyle davranmaz .

(Düzeltme: ks dava açmış zaten) Bu yazacaklarım ve niceleri zaten boşanmak için sebep. Eşiniz muhtemelen kusurlu sayılır.

Eşe çocuğun kendisinden olmadığını ima etmek (attığı mesajı hiçbir şartta silmeyin) : Evlilik birliğinin sarsılması sebebiyle boşanmadavasında (TMK. m. 166 f. I) boşanma konusu davranışlardan olan suçlamalardan biri duygusal şiddete yönelik bir davranış olan çocuğun kendisinden olmadığı ile suçlamaktır.

Eşi evden kovmak (yargıtaya göre eşiniz kovduysa ve evi terkettiyseniz sizin adınıza terk davası açamıyor siz haklı oluyorsunuz) : Bu davranış da evlilik birliğinin sarsılması sebebiyle boşanma davasında duygusal şiddete yönelik bir davranış olduğundan boşanma sebebi davranışlardandır. (TMK. m. 166 f. I)

Onun aklında hep onu aldattığın gibi bir paranoya kalmış..aldatıldığını düşünen erkek çok saldırgan oluyor
.işi kötü sonuçlara vardıran tipleri görüyoruz...onu bu konuda ikna etmeden konuyu dağıtman şüphesini sahada körüklemiş..eğer davanda bunu belirtir ve haklılığını ispatlarsan iyi bir de tazminat kazanırsın..

Teşekkür ederim
Bana kalsa hiç görmesini istemiyorum ki zaten
Çocuk arada yıpranmasın diye , yasalar bu sekılde olduğu için mecbur kalıyorum

anlıyorum ama bir an önce kurtulmak istiyorum
Kızım için hiçbirşey istemeyecektim vazgeçtim. Şu an zaten kursa gidiyor kızım, kendı okulumda da ilkokula gider diyordum ama vazgeçtim özel okula da gidecek . Belki bu şekilde talebim olacak yani eğitim masraflarını ödesin gibi
Gidip te en iyi özel okula yazdıracağım en azından bunu o yapsın

Hiç sorun yok zaten her türlü bitecek
Avukata çekişmeli için sorduğumda bana araya şahitler falan girer çok uzar demişti
Bunu yine soracağım yani neler alabiliriz falan tabiki bir an önce bitsin istiyorum ama yine de soracağım , hakim bana çekilmeli olursa yıllar sürebilir dedi

Soracağım avukata ama ne kadar bir tazminat mesela ?
Yanlış anlamayın sadece merak ettim

Bu konunun sonunu çok merak ediyorum
Konu sahibi sonuç her ne olursa olsun lütfen konuyu havada asılı bırakma. Pazartesi salı çarşamba hangi gün olursa artık gelişmeleri haber et bize.
Yok tabi ki yazarım , o kadar insan bana yardımcı olmaya çalıştı , onların da desteğiyle şu an o kadar canım yanmıyor ..
o beni arayıp boşanma meraklısısın diyen kadın , her türlü sıkıntı çektiği kocasıyla bşr sürü foto paylaşmış her yerde , aile olmak kokay değil , anılarımız yıllarımız biriksin falan yazmış . Onurlu bir şekilde geçirmek var yılları , bir de sürüngen muamelesi görerek geçirmek . Bu arada herşeyi çok bilen bir arkadaşım da diyor ki bi hocaya mı gitsen belki sizde okuma vs gibi bir şey vardır ondan dolayı böyle oluyordur . Kimseye söylemeyeceğim artık bu olay benim için de etrafımda ki gereksiz insanları ayıklama turnusolu oldu , zaten eşimin hiç suçu yok on senedir harikulade birisiydi kesın biri bişey yaptırmıştır

Bugün daha iyiyim, gün geçtikçe alışıyorum sanırım .
Evi , eşyalarını toparlayacağım bugün , hazır sekılde kapıya koyacağım bi de onları bahane etmesin . Yani eşyaları alacağım dediğinde , cevap olarak herseyi hazır , alıp götürebilir demek istiyorum. Bu arada buzdolabımız bozuldu, tamamen alıp götürdüler :) tamirdeb sonra gelecek :) olmadan da basımızın çaresine bakıyoruz yani .

Insanoğlu zamanla herşeye alışıyor canim zor olsa da.
O arkadaşların da fena saçmalamış hocaya gidince sanki adamın huyu düzelecek sen hiçbirini kafana takma.

Sosyal medya da mutluluk pozu verenlerin geneli mutsuz arkadaşın kendini avutsun dursun sen doğru olanı yaptın.

Cokmuzor o arkadaşın seninle kişisel bir problemi var, normal değil yaptıkları. Kıskanıyor mudur nedir. Hiç normal değil.
Bi söz paylaşmıştım bende , her gün dizlerinin üstünde yaşamaktansa , bir gün ayakta ölmek daha iyidir diye , ama kendı durumum nedeniyle bu düşünceler içindeyim yani ,
Bana cevap atmış , yazmış ki belki o ayakta duranlar da göründüğü gibi değildir , hiç cevap vermedim kendısını kandırsın dursun
Kendısı mecbur olduğu için cekiyor çok şükür mecbur değilim ben

Ya gül geç niye mesajlasip duruyorsun aforizmalar filan... Belli ki kendi mutsuzluktan ölüyor o yüzden senin dik durarak mutlu ve özgür olabilme ihtimaline katlanamiyor. Sen de ölene kadar çek onun gibi istiyor. Kadın kadının düşmanı lafı ilk kez bu arkadaşta vücut bulmuş. Sil gitsin embesili

Sildim zaten
Kudursun dursun
Ona yazmadım mesajı yanlış anlaşınız
Story yani herkesle paylaşmış olduğum bir şey

Ya bazen cidden kadının en büyük düşmanı kadındır diyorlar falan hak veriyorum. Ne gereksiz şeyler sana mi kaldı milletin evliliği rica etmiş bir aracı olmaya çalışırsın ama çok karışmazsın vebal almak istemezsin. Bazı yerlerde baristirmakta vebaldir. Sen sakinlestir en fazla gerisini bırak ama işte kendi bu duruşu sergilemeye gücü yetmeyince yapabilene laf yapma kıskanma durumu. Insan kendini nasıl alçaltıyor böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…