Sekreter de göndermiş hemen patrona sormadan vukuatlı nüfus cüzdanı örneğini.
Ben olsam sekreteri işten çıkarırdım.
Habersiz böyle birşey yaptığı için
Konu sahibinin de şirkette payı varmış ama, o nedenle sekretere normal gelmiş olabilir bu talep.
Bu arada bu konu açısından uzak bir ihtimal de olsa vukuatlı nüfus örneğinde bazen hata da olabiliyor. Babam vefat ettiğinde aldığımız örnekte 2 ablam yer almamış, düzeltirmek için uğraştığımızda büyük ablam, annemin annesi olarak görünmüş, binbir uğraştan sonra düzgün bir örnek alabilmiştik. Tabi şirket olarak sık sık kullanılan bir evrakta hatalar düzeltirilmiştir diye düşünüyorum, ama yine de vefat etmiş bir abla varsa, vukuatlı nüfus örneğinde gözükmemesi bir hatadan ötürü de olabilir.
Gayrimeşru oldugu kesın bence ama kımın cocugu?
Belkı de aıleden baska bırınındır, yasayan kız kardesının falan
soylede olmus olamazmi.belki esiniz evlenip bosandi yani esi oldu.bide kizi oldu .sizinle tanisinca belki onunla evlenmicenizi dusunup sakladi.yada kiz kardeslerinde olabilir.cunku dayi de diyo babanesi.dayi de dye neye dayanarak demis zaten hic anlamdim.
birde nazin nufusda kayin v kayin pedrin ustune olmasida bi garip.cunku kv evde dogursa hic doktolar filan kontrol etmemiz mi.mesela en buyuk kaniti lohusalik.bu yoksa dememki kv dogurmadi.bunu kontrol ederler diye dusunuyorum ama bilmiyorumda.acikcasi ne konustular ne oldu ne biitti cok merak ediyoru.
Eşi evlenip boşansaydı da vukuatlı nüfus cüzdanında çıkardı.
Ben de sizinle aynı şeyi düşündüm. Doğum raporunda anne adı olması gerekiyor.
Hamilelik sürecinde takiplerinin yapılması gerekiyor.
Anne başkası olsa ve kayınvalide üzerine alsa, bu da vukuatlı nüfus cüzdanında çıkardı.
Olay karışık
hiç okumadan sormak istiyorum 5 yıllık evlilikten 7 yaşında cocuk nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?