Yeni evli ve mutsuz

Aynı benim eşim ve anası ablası. Tek fark eşim evinden uzakta değil. Afedersiniz tuvaleti gelse kardeşini oğlunu arar. Ben söylenmeye ve kızmaya başladığımdan beri bana söylemiyor gizli saklı yapıyor. Kesinlik bağırıp çağırıp söylenip halletmeye çalışmayın düzelmiyor.

Ayni sorun bende De vardi. Her isi bize yikaa gorumce ve eşi, annesinin herseyine hem kendisi kosan hem DE beni kosturan esim. 2 bucuk yil dayandim en sonunda bir kavgayla tayinimizi isteyip kurtulduk. Darisi sizin basiniza

Tamam kayınvalide ve görümce doğru yapmıyorlar ama eşiniz de yeni geldim eniştem götürsün bu defalık eşimle iki kelam edemedim demiyor.
Erkeklerin evlendiğini anlaması geç oluyor. Kız çocuğunu bebeklikten ev yaşamına hazırlayan sistem erkek çocuğuna sonsuz özgürlük verince ortaya bu "sen benim hayatıma uyacaksın biz yeni bir hayat kurmadık" bilinçaltlı eşler oluşuyor

Eşinin ağzı var dili var bence görümce ve kayınvalideden öte eşinin seni görmek istediği için vakit geçirmek istediği için kırmadan birşeyler söyleyip senin yanında olmalı.Senin eşin düşünmedikten sonra el düşünür mü hiç seni.

Plan yapıp emrivaki yapıcaksın sende tarlı dille.Planlar yapıp önceden haber vericeksin.Bekleyerek olmuyor bu işler.Daha yokun başındasın şimdi Nasıl başlarsa öyle gider çünkü.

Çok benzer yasamisiz sizinle...
Evliligimin ilk yılları bu yüzden isyan ederek geçti.
Neyse ki zaman sonra eşim aile olduğumuzun farkına vardı da ben de rahat ettim.
Tabi geçti gitti cicim ayları, geri gelmez.

Ben boyle bir durum yaşasam, asıl eşime sinirlenirim. O sizi ozlemiyor mu? Ben goturemem sacmalamayin niye demiyor? Esimle gorusmemisim, yorgunum, 2 haftadır evimden ayriyim niye demiyor? Basiretsiz biri. Ifrit olurum.

Aslında benimde tek başıma plan yapmama pek izin vermiyor. Ve istanbulda çok yeniyim doğru dürüst dışarıya çıkacak bir arkadaşım bile yok. Bir bahaneyle çıksam bile mutlaka kavga çıkaracak birşey buluyor.
Bi şekilde belli etmelisin by durumdan rahatsız olduğunu daha evliliğinin çok başındasın tavrını belli etmessen çok üzülürsün gerekiyorsa konuşma bile böyle gidio geldig zaman

İşiniz zor gerçekten eşiniz kendisini bile düşünecek durumda değil kaldıki sizi evliliğinizi düşünsün o kadar yoğunlukta.Sizde acımayın plan program yapın gezin tozun birşey derse de senin yüzünü gördüğümmü var dersiniz.

Eşinle sende git o ön koltugu hiç boş bırakma eşim nereye ben oraya kafasında ol bence annesine kazak mı almaya gidicek git sende yalnız gönderme hiçç arka planda kalmamaya çalıs

yazık ya ne düşüncesiz insanlar var
boşansanız allah korusun vebali ailesinin üzerine
insan biraz düşünceli olur
oğlun evli ayrı düzeni ayrı hayatı ve bir karısı, kendi kurduğu aile var
yazık ya
ben erkek kardesıme acil birsey soraacak olsam bile ct - pz aramaya cekınırım

Simdi bu adam 3 hafta sehir disinda calisacaksa evde oldugu birkac gunu de anne ve ablasina ayiracaksa sizinle neden evlendi?

X