Yeni evli ve mutsuz

Evde zaman geçirmek istiyor olabilir bunuda anlayışla karşılamak lazım .
Çalışan yoruluyor evini de özlüyor insan
Bunu isteyip anında ablasının işine koşuyorsa aynı vakitte
Sen de kendi keyfini yap
Sende aklı kalsın

Ben bu şekild e yapamadım malesef
Duygularıma yenildim
Trip yaptım söylendim
Sonuçta kötü oldum
Arkadaşları tertemiz ben kara oldum
Şimdiki aklım olsa soylediklerimi yapardım

Onun yaptığı sizde ona yapın
Ama sakın trip atar gibi değil
Ilgilenmeyin
Ben konuştum kötü oldum
Ne arkadas istemem kaldı ne misafir istememem
Sen daha güzel planlar yap onun sevdiği şeyleri tek yap ve eve gel anlat
Heveslensin
Bakalım yine ablasına mi gidecek
Onlar ankaraya gidince sende çık başka yere
Aklı sende kalsın
Nerde ne yapıyor diye düşünsun bir zahmet
Evde saf gibi yolunu gözlersen o da rahat rahat takılır
Aynen normalde yarın sabah hep beraber gidecektik ama gece kavga ettik cıktı gitti annesini teyzesini aramış gidiyoruz diye yoldalar şuan karşıda oturan bir arkadaşım var onu aradım sabah erken çıkıp o geldikten sonra eve geleceğim

önerilere tamamen katılıyorum. şikayet gibi değil heves etmiş ben hevesi kursaginda kalmış masum ve mağdur kadın olun. :)
madem özlerinde iyi insanlar onlar da oğullarının evlendiğinin farkında olmayabilir. siz de pazar günü ankara’ya gidin mesela. ananeyi 5 dkka görün sonra eşinizle çıkın yakındaki bir kafeye gidin. oturun, gülun söyleyin. elele tutusun yolda. neşeli olun. eşinizi her çağırdıklarında yanında sizi de görsünler. bir de kayınvalide küçüksehirden geldiyse istanbul’da 1,5 saati, trafiği filan anlamıyor olabilir.

Aynen normalde yarın sabah hep beraber gidecektik ama gece kavga ettik cıktı gitti annesini teyzesini aramış gidiyoruz diye yoldalar şuan karşıda oturan bir arkadaşım var onu aradım sabah erken çıkıp o geldikten sonra eve geleceğim
Kavga etmeyin sakın
Siz kötü olduktan sonra bir kıymetiniz kalmaz
Ilgilenme
Ha sen ankaraya mi bende konya ya gideyim bari safca de

Evde zaman geçirmek istiyor olabilir bunuda anlayışla karşılamak lazım .
Çalışan yoruluyor evini de özlüyor insan
Bunu isteyip anında ablasının işine koşuyorsa aynı vakitte
Sen de kendi keyfini yap
Sende aklı kalsın
Heh bende bu konuda anlayışlı olamaya çalışıyorum ama ben birşey istediğimde 3 aydır yapılmıyor bana gelince yorgun onlara gelince zımba gibi hiç şikayet etmeden koşunca bu da batıyor işte

önerilere tamamen katılıyorum. şikayet gibi değil heves etmiş ben hevesi kursaginda kalmış masum ve mağdur kadın olun. :)
madem özlerinde iyi insanlar onlar da oğullarının evlendiğinin farkında olmayabilir. siz de pazar günü ankara’ya gidin mesela. ananeyi 5 dkka görün sonra eşinizle çıkın yakındaki bir kafeye gidin. oturun, gülun söyleyin. elele tutusun yolda. neşeli olun. eşinizi her çağırdıklarında yanında sizi de görsünler. bir de kayınvalide küçüksehirden geldiyse istanbul’da 1,5 saati, trafiği filan anlamıyor olabilir.
Evet kv anlamaz belki ama ablası düşünsün bazı şeyleri
Uyarsın annesini
Kv denize kusur etmeyin
Ama ablaya dur deyin bence

yorumu yeni gördüm. Ankara’ya gitmişler. neyse geldiklerinde bundan sonra bence bu taktikleri kullanın, müsait oldukça eşinizin kuyruğu olun. sonra da çok özlüyorum, yine gidecek, vakit de böyle arabada geciyor
ama olsun beraberiz ya modunda olun. daha yeni evlisiniz. eşinizi önce kendinize alıştırın sonra kendinizi geri çekersiniz. daha erken.

Heh bende bu konuda anlayışlı olamaya çalışıyorum ama ben birşey istediğimde 3 aydır yapılmıyor bana gelince yorgun onlara gelince zımba gibi hiç şikayet etmeden koşunca bu da batıyor işte
Tabiki çok haklisinzi ama bunu sakince belli edin
Benim görümcde sinsi sinsi alttan girip oyle yaptırrki işini anlamazsın
Kavgayla olmaz bu işler
Zor tabi tepkisiz kalmak ama
Kazanmak istiyorsanız sakın olun
Huzur veren taraf siz olunki size gelsin

Ben bu şekild e yapamadım malesef
Duygularıma yenildim
Trip yaptım söylendim
Sonuçta kötü oldum
Arkadaşları tertemiz ben kara oldum
Şimdiki aklım olsa soylediklerimi yapardım
Açıkçası şuanda bende öyle oluyorum sürekli söyleniyorum tutamıyorum çenemi. Herşeyin farkında olup sadece annemdir yapmak zorundayım deyip yapsa birşey demeyeceğim ama kabullenmiyor öncelik sırası hep onların. Ben soylendikce de ben kötü gelin oluyorum. Onlar seni çok seviyorlar senin şu yaptığına bak onlarda seni iyi birisi sanıyor diyor bana iyi birisi olmak enayi olmak onun gözünde. Annesinin kimsesi olmasa tamam diyeceğim tabi ki yapacaksın ama ablası ve eniştesi varken ona düşmez

benim eşim de öyle. 1-2 surat yapar gibi oldum “ama o da yazık yapamıyor” muhabbetine girdi hiç çekemem acitasyon, konuyu kapattım. arayıp aynen sizinkiler gibi saçma ayak işlerine çağırdıklarında “hmm tamam canım git tabi, ben de sahlep/nutella/tatlı almıştım romantique takılalım diyecektim, malum yarın da adet oluyorum ama neyse hadi git canim benden de çok selam söyle” filan diyorum. içine zehri akit ve sus taktığı :)

Tabiki çok haklisinzi ama bunu sakince belli edin
Benim görümcde sinsi sinsi alttan girip oyle yaptırrki işini anlamazsın
Kavgayla olmaz bu işler
Zor tabi tepkisiz kalmak ama
Kazanmak istiyorsanız sakın olun
Huzur veren taraf siz olunki size gelsin
Maalesef sanırım ben ancak bir çocuğun olursa anca öyle huzur veren taraf olurum çünkü yeğeninin babasıymış gibi davranıyor ve çocukta babasından çok eşime düşkün. Onu görünce hiç bir şey umrunda değil ablası ve annesi de bu zaafını çok güzel kullanıyor

Maalesef sanırım ben ancak bir çocuğun olursa anca öyle huzur veren taraf olurum çünkü yeğeninin babasıymış gibi davranıyor ve çocukta babasından çok eşime düşkün. Onu görünce hiç bir şey umrunda değil ablası ve annesi de bu zaafını çok güzel kullanıyor
Aman sakın acele çocuk yapayım demeyin

benim eşim de öyle. 1-2 surat yapar gibi oldum “ama o da yazık yapamıyor” muhabbetine girdi hiç çekemem acitasyon, konuyu kapattım. arayıp aynen sizinkiler gibi saçma ayak işlerine çağırdıklarında “hmm tamam canım git tabi, ben de sahlep/nutella/tatlı almıştım romantique takılalım diyecektim, malum yarın da adet oluyorum ama neyse hadi git canim benden de çok selam söyle” filan diyorum. içine zehri akit ve sus taktığı :)
Aynen güzel taktikmis aslında bende bu aralar regl olacam 3 aydır evliyim balayında regldim ve diğer regl günlerimde hep eşimin burda olduğu tarihlere denk geldi muhtemelen o dondukten sonra da tekrar olucam ben bunu nasıl kullanmadım acaba.

Maalesef değişmeyecek eşiniz, kendi eşimden biliyorum.
İstanbul gibi bir şehirde yaşıyorsunuz, gezilecek o kadar güzel yerler var ki orada.
Kendiniz çıkın dolaşın, şehri tanıyın.
Bir süre sonra arkadaş çevresi oluşturursunuz kendinize, onlarla çeşitli aktiviteler yaparsınız.
Böylece kafanızı dağıtırsınız, içinde bulunduğunuz durum çok rahatsız etmez sizi.

Yok trafiği ben özelikle her gittiğimizde söylüyorum bugün 2 saat sürdü aa bugün hiç trafik yoktu 1 saat 15 dak burdaydik falan diye. Eşim asla benimle cafeye gelmez annesini annanesini orda bırakıp biz buraya hasta ziyaretine geldik der

Evet kv anlamaz belki ama ablası düşünsün bazı şeyleri
Uyarsın annesini
Kv denize kusur etmeyin
Ama ablaya dur deyin bence
Olur mu ablasının daha çok işine geliyor geçenlerde 10 günlüğüne tatile gittiler çocuğu götürmediler kayinvalidem de fırsat bu fırsat eşimin yanina gideyim dedi. Çarşamba günü onlar tatile gidecekti pazar günü kayınpederim almaya geldi pazartesi de dönecekler kayınpederim salı çalıştığından neymiş babası gelmeseymiş benim eşim bırakacakmış salı günü bi gün fazladan kızını görecekmiş. Kendi eşinin adı okunmuyor. Bizimki de saf. Ben götürürdüm diyo. O kadar sinir oluyorum ki

Maalesef değişmeyecek eşiniz, kendi eşimden biliyorum.
İstanbul gibi bir şehirde yaşıyorsunuz, gezilecek o kadar güzel yerler var ki orada.
Kendiniz çıkın dolaşın, şehri tanıyın.
Bir süre sonra arkadaş çevresi oluşturursunuz kendinize, onlarla çeşitli aktiviteler yaparsınız.
Böylece kafanızı dağıtırsınız, içinde bulunduğunuz durum çok rahatsız etmez sizi.
Benim sosyal olmamı da kıskanıyor maalesef tek başıma biseyler yapmaya kalktigimda hep bi bahaneyle engel oldu ama artık olamayacak

X