Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şüphelerim yersiz mi?
- Konu Sahibi nazsueda
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bence naz eşinizin kızı ve bu iyi planladıklarını sandıkları bi oyun . öbür türlü naza eşinizin ailesi bakardı . ki ayrıca eşinizin o sözde ölen kız kardeşi nasihati ne ara yazmış yoğun bakımdayken mi :S bu gerçekten çok saçma. böyle bşey olduğunu sanmıyorum . dediğiniz gibi kayın validenizde o arkadaşına açıklamalı cevap veririken onu uyarmaya çalışmış. Eşinizin bunu duyduğunda verdiği cevaplarla kendini baştan ele vermiş gibi gözüküyor bence.
Eşinizi karşınıza alıp adam akıllı herşeyi başlı başına konuşmalısınız veya herşeyi en ayrıntılı bişekilde kanıtlarıyla öğrenip eşinize nasıl bana yalan söyledin diye yüzüne vurmalısınız . gerçekten şüphelenilmiycek gibi değil olaylar . o yüzden asla şüpheleriniz yersiz değil emin olabilirsiniz
Eşinizi karşınıza alıp adam akıllı herşeyi başlı başına konuşmalısınız veya herşeyi en ayrıntılı bişekilde kanıtlarıyla öğrenip eşinize nasıl bana yalan söyledin diye yüzüne vurmalısınız . gerçekten şüphelenilmiycek gibi değil olaylar . o yüzden asla şüpheleriniz yersiz değil emin olabilirsiniz
benim de içime aldatıldığı ihtimalin gelmiyor sanırım görümcelerinden birinin gayrimeşru çocuğu.
bence al karşına eşini, konuş derim. sana gerçekleri anlatsın. nazı çok sevdiğini ama gerçekleri duyman gerektiğini anlat.
ve ne olursa olsun mutlaka dna testi iste. gerekirse gitmekle tehdit et.
benim fikrimde bu yönde, bu yüzdende kaynana israrla dayi demesini istiyor, baba derse nasil olur kardes annesi olunca daha kötü bir durum cikar ortaya, babasi olsaydi kaynana baba demesinde sakinca görmezdi
merhaba , yazdiklarinizi okudum ve ister istemez bi hesap yaptim bilmiyorum sizde hesaplamissinizdir sanirim ama .. diyorsunuzki biz evlendigimizde naz 2 yasindaydi ve siz 3 yil birliktelikten sonra evlenmissiniz.. demekki siz evlenmeden 2 yil once dogmus naz, e bide 9 ay hamilelik eder 2 yil 9 ay ki assagi yukari 3 yil eder.. sizde genel olarak rakamlar veriyorsunuzya belki naz o zaman 2 yasindan bi kac ay kucuktu,, ve tam olarak 3 yilmiydi bi kac ay eksikmiydi bilemiyorum ama sevgililik doneminiz .. sunu demek istiyorum. esinizle ya tanismiyordunuz belki ( esiniz o bayanla iliskiye girdiginde), yada belki yeni tanisip henuz sevgili asamasinda degildiniz..hani esiniz en azindan sizi aldatmis olmuyor bu hesap dogruysa.. sadece kizini soylememis olabilir..tab oda ayri bi aldatma ama en azindan iliskiniz esnasinda bi 3. cu bayan olmamis olur ki en azindan bunun boyle olmasini umarim sizin icin..onuda belki acaba sizi kaybetmektenmi korktu veya cevre ne der etkisi filanmi diye soylemediler..is adamlari malum..belkide bi defa soylemis bulundu o yalandan geri donemediler.. bu arada esiniz siz yeni sevgili oldugunuz zamanlarda yurtdisina gittimi veya tanistiginzda yurt disina gittiginden bahsettimi hic hatirliyomusun? belki yurtdisinda bi bayandan bu cocuk, bilmem anlatabiliyormuyum..belkide paragoz bi bayanin yaptigi oyun bunlardan cocuk vasitasiyla para koparmak isteyen hani filmlerde oluyorya,, ama oyleyse nerde bu kadin..yani bu kadin ya öldü, yada turkiyede degil ve esin hakkinda doru durust bilgiye sahip degilki gelip bulabilsin.. yada kadina para verip uzaklastirdilar hani ailemize yakismaz tarzinda bi kadinsa ve kadininda cocugu umurunda degilse,,ki boyleleride yok degil malesef.. yani bende bu mantigi bi dusunun derim..tabi en onemlisi cocuk esinizinmi onu ogrenmek gerek,,Allah yardimciniz olsun
- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- 29 Temmuz 2011
- 270
- 221
- 103
Diğer arkadaşlarında dediği gibi vukuatlı nüfus örneğinde ölen kardeşininde bulunması gerekirdi. Böyle bir kardeş yok demek ki. Konuyu okumaya başladığım anda hissettim. siz ki eşinizle aynı yastığa baş koymuşsunuz o çocuğa o kadar emek vermişsiniz iyi niyetli ve sevgiiyle yaklaşmışsınız bu şekilde sizi aldatarak çok büyük hata yapmışlar. ayrıca eşinizin çocuğuysa ki öyle gözüküyo, sanırım evlenmeden önce siz beraberken olmuş bir çocuk bir kere de buraada aldatılmışsınız. Bu kadar büyük bir yalan nasıl söylenir aklım almıyor nasıl insanlar bunlar yaa. Allah yardımcınız olsun herşeyi en doğru şekilde en yakın zamanda öğrenirsiniz inşallah diyicem ama daha kötü olucak ondan sonrası gibime geliyor.. Bu kadar büyük bir yalanı söylemeyi becerebilmiş (tahminlerimiz doğruysa) hatta sizi beraberkende aldatmış bir insanla nasıl hayat geçer hiç bilemedim...
cok acayip:26:
hayır ben bi annenin yani kayınvalidenizin nasıl renk vermediğine sasırım yıllarca..
senaryo iyi kurgu iyi eee oyuncularda iyi ki kac yıl devam etmiş bu film..
Sizin temiz kalpliliğiniz ve o cocuğu benimsemeniz belkide bu gercekleri ötelemenize neden olmustur
ama sizi ayakta alkıslıyorum o masum kıza sahip cıktığınız için en önemlisi bu
ama içiniz rahat diilse arastırın konusun esinizle ama gercekleri öğrendikce en cok yine sizin canınız acıyacaktır
neyse allah güzel yavrularınızı size bağıslasın..
hayır ben bi annenin yani kayınvalidenizin nasıl renk vermediğine sasırım yıllarca..
senaryo iyi kurgu iyi eee oyuncularda iyi ki kac yıl devam etmiş bu film..
Sizin temiz kalpliliğiniz ve o cocuğu benimsemeniz belkide bu gercekleri ötelemenize neden olmustur
ama sizi ayakta alkıslıyorum o masum kıza sahip cıktığınız için en önemlisi bu
ama içiniz rahat diilse arastırın konusun esinizle ama gercekleri öğrendikce en cok yine sizin canınız acıyacaktır
neyse allah güzel yavrularınızı size bağıslasın..
canim gercekten cok safsin
okadar önüne sunulan olaylar var görmen gerekiyordu.
DNA Testi icin esinin tükürü veya sac teli yeterli, kendiligi gitmesi gerekmiyor.
Tecavüz olaylarini düsünsene kacan Tecavüzcüyü bulmak icin nasil DNA cikartiyorla?
Ayrica sen karisi ölen bir erkekle evlenmissin, seni iyi tanidigi evli veya ayrilmis dul bir adamla evlenmeyecegini bildigi icin yada ailenin izin vermeyecegini bildigi icin saklayip gizlemis senden.
Naz onun kizi, bir baba nasil der "baba deme dayi de " diye bir kiza inanmiyorum ya.
DNA Testi icin esinin tükürü veya sac teli yeterli, kendiligi gitmesi gerekmiyor.
Tecavüz olaylarini düsünsene kacan Tecavüzcüyü bulmak icin nasil DNA cikartiyorla?
Ayrica sen karisi ölen bir erkekle evlenmissin, seni iyi tanidigi evli veya ayrilmis dul bir adamla evlenmeyecegini bildigi icin yada ailenin izin vermeyecegini bildigi icin saklayip gizlemis senden.
Naz onun kizi, bir baba nasil der "baba deme dayi de " diye bir kiza inanmiyorum ya.
çok aferdersiniz ama dizi senaryosu gibi olmuş...
Evet bana da senaryo gibi geldi açıkçası.
Annem babam araştırdı falan diyor da, ee arkadaş araştırırken "ablası da vefat etmiş" diye geçmez mi laf arasında. Hadi geçti de millet sakladı diyeceğim.. ama gelen misafirler gelinin olaydan habersiz olduğunu bilmiyormuş. Yani aile dışındakiler, gelinden habersiz dolapların döndüğünden habersiz.
Onu da geçtim erkek kardeşiyle beraber çekilmiş çocukluk fotoğrafı da mı olmaz bu kadının. Herkes var ama ölen abla yok.
Ya çok safsınız ya da iyi yazıyorsunuz. Anlattıklarınız gerçekse eğer size yıllardır yalan söyleyen bir adamın yanında durmayın derim. Üstelik eşiniz yalnız başına yalan söylemiyor.. Organize olmuşlar resmen.
bence naz eşinizin kızı ve bu iyi planladıklarını sandıkları bi oyun . öbür türlü naza eşinizin ailesi bakardı . ki ayrıca eşinizin o sözde ölen kız kardeşi nasihati ne ara yazmış yoğun bakımdayken mi :S bu gerçekten çok saçma. böyle bşey olduğunu sanmıyorum . dediğiniz gibi kayın validenizde o arkadaşına açıklamalı cevap veririken onu uyarmaya çalışmış. Eşinizin bunu duyduğunda verdiği cevaplarla kendini baştan ele vermiş gibi gözüküyor bence.
bazi insanlar cok saf oluyor napacaksin
bir eski konuda birisi üye olmus buraya ve tavsani ölmüs acikli acikli onu anlatmis hahah bazi kizlarda baslamislar aglamaya :
- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
canim gercekten cok safsi
Resmi nikah ile ölmüş karısı olsa bu da çıkardı vukuatlı nüfus örneklerinde....Ayrıca öğrenilebilir aslında nüfus müdürlüğünden...
- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
büyük ihtimalle eşinizin kızı ama saıyorum ortada saklanılması gereken bir olay olabilir. mesela annenin ruh sağlığı bozuktur. nazı elinden öldü deyip çekip almışlardır. yada kz intihar etmiştir. vs. vs...... işin içinde iş vardır.
yada eşinizin ölen değilde yaşayan kız kardeşinin çocuğu olabilir mi?
bence eşinize çok dürüstçe ve açıkça konuşun. nazı da çok sevdiğinizi ama bu konuda bilmeniz gereken ama örtpab edilen şey yıllar sonrada olsa ortaya çıkarsa naz da mahvolur bende. bana şimdi söylemek istediğin birşey varsa söyle diyin.
büyük ihtimalle söyleyecektir.
yada eşinizin ölen değilde yaşayan kız kardeşinin çocuğu olabilir mi?
bence eşinize çok dürüstçe ve açıkça konuşun. nazı da çok sevdiğinizi ama bu konuda bilmeniz gereken ama örtpab edilen şey yıllar sonrada olsa ortaya çıkarsa naz da mahvolur bende. bana şimdi söylemek istediğin birşey varsa söyle diyin.
büyük ihtimalle söyleyecektir.
Resmi nikah ile ölmüş karısı olsa bu da çıkardı vukuatlı nüfus örneklerinde....Ayrıca öğrenilebilir aslında nüfus müdürlüğünden...
ya belkide evli degillerdi hic eski kiz arkadasindan baska sehirden olan kadindandir cocuk? belkide nazin annesi hic ölmedi cocugunu ariyordur? ayni sehirden olmadiklari kesin
bazi insanlar cok saf oluyor napacaksin
bir eski konuda birisi üye olmus buraya ve tavsani ölmüs acikli acikli onu anlatmis hahah bazi kizlarda baslamislar aglamaya :
O konuyu hic unutmuyorum...
bu hikayede birçok boşluk var
zaten ark.lar yazmışlar. ölen ablayla ilgili hiç mi anımı yok hiç kimse mi bahsetmez konu sahibi hiç merak etmedin mi bu işte bir iş var diye. öyle 3 fotoğrafla sende ikna oldun yani?? ilginç... benim aklım almıyor kaç senelik evlisin hiç mi kulağına gelmedi? ya hiç var olmamış birini var etmişler sende buna inandın??
eşine sormuşsun oda demiş ki nerden duydun eee konuşmanın devamında ne oldu
sende he tamam öylemi peki o zaman diyip konuyu kapatmadın heralde?? konuşmanın devamında ne oldu?
bilemiyorum bana çok ütopik geldi....
zaten ark.lar yazmışlar. ölen ablayla ilgili hiç mi anımı yok hiç kimse mi bahsetmez konu sahibi hiç merak etmedin mi bu işte bir iş var diye. öyle 3 fotoğrafla sende ikna oldun yani?? ilginç... benim aklım almıyor kaç senelik evlisin hiç mi kulağına gelmedi? ya hiç var olmamış birini var etmişler sende buna inandın??
eşine sormuşsun oda demiş ki nerden duydun eee konuşmanın devamında ne oldu
sende he tamam öylemi peki o zaman diyip konuyu kapatmadın heralde?? konuşmanın devamında ne oldu?
bilemiyorum bana çok ütopik geldi....
- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
ya belkide evli degillerdi hic eski kiz arkadasindan baska sehirden olan kadindandir cocuk? belkide nazin annesi hic ölmedi cocugunu ariyordur? ayni sehirden olmadiklari kesin
işte çoğunluğun şüphesi de bu yönde zaten..........