• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphelerim yersiz mi?

Sekreter de göndermiş hemen patrona sormadan vukuatlı nüfus cüzdanı örneğini.
Ben olsam sekreteri işten çıkarırdım.
Habersiz böyle birşey yaptığı için

Konuyu sabah evden çıkmadan yorumlarıyla okudum
Artık her konuya fake diye adlandırıyorsunuz inanmıyorsanız okuyup geçin yorum yapma zahmetinde bulunmayın
Ben çevremde ne yaşanmışlıklar duyuyorum bu kadarı da olmaz dediğim yani böyle bir olayın yaşanması bana çok garip gelmedi

Sekreter de göndermiş hemen patrona sormadan vukuatlı nüfus cüzdanı örneğini.
Ben olsam sekreteri işten çıkarırdım.
Habersiz böyle birşey yaptığı için

Konu sahibinin de şirkette payı varmış ama, o nedenle sekretere normal gelmiş olabilir bu talep.

Bu arada bu konu açısından uzak bir ihtimal de olsa vukuatlı nüfus örneğinde bazen hata da olabiliyor. Babam vefat ettiğinde aldığımız örnekte 2 ablam yer almamış, düzeltirmek için uğraştığımızda büyük ablam, annemin annesi olarak görünmüş, binbir uğraştan sonra düzgün bir örnek alabilmiştik. Tabi şirket olarak sık sık kullanılan bir evrakta hatalar düzeltirilmiştir diye düşünüyorum, ama yine de vefat etmiş bir abla varsa, vukuatlı nüfus örneğinde gözükmemesi bir hatadan ötürü de olabilir.

Konu sahibinin de şirkette payı varmış ama, o nedenle sekretere normal gelmiş olabilir bu talep.

Bu arada bu konu açısından uzak bir ihtimal de olsa vukuatlı nüfus örneğinde bazen hata da olabiliyor. Babam vefat ettiğinde aldığımız örnekte 2 ablam yer almamış, düzeltirmek için uğraştığımızda büyük ablam, annemin annesi olarak görünmüş, binbir uğraştan sonra düzgün bir örnek alabilmiştik. Tabi şirket olarak sık sık kullanılan bir evrakta hatalar düzeltirilmiştir diye düşünüyorum, ama yine de vefat etmiş bir abla varsa, vukuatlı nüfus örneğinde gözükmemesi bir hatadan ötürü de olabilir.

Benim anlamadığım beş senede bir ablanın olmadığı nasıl anlaşılamıyor.
Hiç mi fotoğrafı merak edilmez, hiç mi lafı geçmez.
Benim nenem öleli 10 sene oldu.
Hâlâ onun lafı geçer.
5 sene bu az değil

bu beş senede nasıl farkedemediniz anlamıyorum ama şu anlattıklarınıza bakılırsa kesin eşinizin kızı o. sizi kaybetmemek için yalan söylemiş gibi görünüyor ve sanırsam ölende kızının annesiymiş gibi geliyor. üsteleyin ve itiraz ederse DNA raporu isteyin yoksa ömür boyu kafanızı kurcalar bu sorun:50::50:

kendi kızı olsa bile ne değişicekki sen nazı bırakabilcekmisin. bence hiç beynini sulandırma eşin sana ylan söylediyse bşle bak herkesin dediği gibi seni kaybetnenek içiindir....

fillm gibi ya.egerki naz esinizin kiziysa bence annesi oldu.esinizn anlattigi ablasidan bahsederek anlattigi yuksek tansiyon vs yi nazin gercek annesi yasamis olabilir.cunku gayri mesri bir cocuk kadin sancisi tutu yanindada kimse yok boyle oldu .

annesi bence gercekden olmusdur diye dusunuyorum cunku esiniz sizinle cikiyodu bu hatayi yapti bence genelde cogu erkek onu annesini verirdi hic birsey olmamasi gibi hayatina devam ederdi izni filan kaybettirirdi diye dusunuyorum.

bide bu durumu esiniz size belki uygun bir zamanda anlaticakdi hani 5 sne olmus hic uygun ortam olmamismi dicem bu kadar kolay degilki bunlari anlatmak.

hayatta hicbirsey gizli kalmaazmis bu da cikar oartaya er yada gec.

sizi cok tebrik ediyorum naza baktiginiz icin .egerki naz esinizin kiziysa nolcak ne yapmayi dusunuyosunuz?

Muhtemelen şu saatten sonra ne eşinden ne nazdan vazgeçebileceksin.
Çok çok büyük bir ihtimalle eşinin kızı.İnsan nerden öğrendin diye tepki verir mi böyle bir şeye.
Geçmişte eşin bi işler karıştırmış sanırım,tek gecelik bir şey olduğnu zannetmiyorum nedense,annesinin hatta annesinin arkadaşı bile bildiğine göre.

Eşinin geçmişiyle ilgili bilmediğin birşey var bunu öğrendiğinde incineceğin birşey ama öğrenmezsen içini dahada kemirecek.Uygun bir dille sor eşine bence.
Öğrenmim daha iyi diyorsan(ki bu kadar araştırmaya girmezdin öyle olsa) sen bilirsin.Ama insan 5 yıldır ne bi resim ne mezarlık hiç bişey görmezmi.
Daha önceden eşinle birlikte kaç kardeş olduklarını hiç bilmiyormuydun bu arada?

soylede olmus olamazmi.belki esiniz evlenip bosandi yani esi oldu.bide kizi oldu .sizinle tanisinca belki onunla evlenmicenizi dusunup sakladi.yada kiz kardeslerinde olabilir.cunku dayi de diyo babanesi.dayi de dye neye dayanarak demis zaten hic anlamdim.

birde nazin nufusda kayin v kayin pedrin ustune olmasida bi garip.cunku kv evde dogursa hic doktolar filan kontrol etmemiz mi.mesela en buyuk kaniti lohusalik.bu yoksa dememki kv dogurmadi.bunu kontrol ederler diye dusunuyorum ama bilmiyorumda.acikcasi ne konustular ne oldu ne biitti cok merak ediyoru.

soylede olmus olamazmi.belki esiniz evlenip bosandi yani esi oldu.bide kizi oldu .sizinle tanisinca belki onunla evlenmicenizi dusunup sakladi.yada kiz kardeslerinde olabilir.cunku dayi de diyo babanesi.dayi de dye neye dayanarak demis zaten hic anlamdim.

birde nazin nufusda kayin v kayin pedrin ustune olmasida bi garip.cunku kv evde dogursa hic doktolar filan kontrol etmemiz mi.mesela en buyuk kaniti lohusalik.bu yoksa dememki kv dogurmadi.bunu kontrol ederler diye dusunuyorum ama bilmiyorumda.acikcasi ne konustular ne oldu ne biitti cok merak ediyoru.

Eşi evlenip boşansaydı da vukuatlı nüfus cüzdanında çıkardı.
Ben de sizinle aynı şeyi düşündüm. Doğum raporunda anne adı olması gerekiyor.
Hamilelik sürecinde takiplerinin yapılması gerekiyor.
Anne başkası olsa ve kayınvalide üzerine alsa, bu da vukuatlı nüfus cüzdanında çıkardı.
Olay karışık

Eşi evlenip boşansaydı da vukuatlı nüfus cüzdanında çıkardı.
Ben de sizinle aynı şeyi düşündüm. Doğum raporunda anne adı olması gerekiyor.
Hamilelik sürecinde takiplerinin yapılması gerekiyor.
Anne başkası olsa ve kayınvalide üzerine alsa, bu da vukuatlı nüfus cüzdanında çıkardı.
Olay karışık

hmmmm evet karisik bencede.bu vukuatli nufus olaynin yanlis cikma ihtimali yokmu.demin bi arkadas yazmis kac kez ugrastikdan sonra dogru cikti diye.valla merakla bekliyorum ne oldu diye.

hikaye güzel değil.. klişe.. ayrıca boşluklar da var.. daha tutarlı ve anlamlı hale getirilebilirse, atv tarafından bir diziye dönüştürülebilir.. "unutulmaz" diye bir dizinin 90 bölüm çekildiği bir tv dünyamız var sonuçta..

gerçeği öğrenince ne olcak_
zengin insanlar ya durup kalacaksın yada kızınızı bırakıp gideceksin
nasıl naz ı annesinden ayırdılar o derece yaniii
güçlü insanlar demek

çok garip bi durum karışık yani
-görümceniz öldü ise hiç evlat acısı çeken bir anne gibi davranıyormu kayınvalideniz.normal koşullarda daha taze acısı kayınvalidenizin her an gözlerinin dolu dolu olması, adı geçtiğinde evde bir hüzünün olması gerek gibi evladım evladnı büyütümedi göremedi kara toprağa girdi die sürekli bir ağıt içersinde olmalı gibi sonuçta evlat acısı Allah kimsenin başına vermesin.bu garip geldimi size önce bi onu sorgulayın adı bile geçmiyor diyorsunuz
-nazın hiç babası aramıyor diyorsununuz hadi diyelimki babası aramıyorsa nazın hiç babannesi halası amcası yokmu onlar merak etmiyormu yeğenlerini.varlıklı bir aileye gelinsiniz damadında şirketler hakkında pay sahibi olma fikri evladını orda büyütme fikri olmadımı acaba böyle herşeyini unutup birdaha hiç aramaması sırf evladının kız olmasından dolayı herseyden vazgeçmesi garip..
-bu acaba kayınvalidenizin çocuğu desem neden size veresinlerki çocuklarını.acaba yaşlıyız ölümlü dünya çocuk küçük yaşta annesiz babasız kalmasın mantığınımı güttüler acaba düşük bi ihtimal ama.
-yani büyük ihtimal eşinizin kızı olma ihtimali yüksek bi ihtimal ama annesinin şimdiye kadar aramaması garip.bence annesi gerçekten doğumda öldü veya yabancı uyruklu bir anneside olabilir.bu kadar aramadığına göre veya gizlendiğine göre.ama ne olursa olsun o sizin kızınız bebeğinizinde ablası artık gerçekleri öğrenme vaktinin gelmiş olduğunu söyleyin eşinize..

eger bu hıkaye gercekse acayıp zor bı durum film gibi ya kan grubu ne nazın bılyomusun yada doğum yapılan hastanede anne adı ne dıye gecıyor mutlaka kayıt vardır sonucta kadın doğumdan sonra yıne aynı hastande olmuş bi bilgilere ulaşabılırsın

Back
X