• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphelerim yersiz mi?

gözlerim ağrıdı hepsini okuyacağım diye:17: .

Allahım iyiki bukadar iyi niyetli yada meraksız bir insan degilim.şimdiye kadar bin defa araştırmış şüphelenmiş didik didik etmiştim bu konuyu ..:14:

konu sahibi, evlenmeden önce 3 yıl flört dönemi geçirmiş adamla. bilmiyor muydu bir ablası var mıdır, yok mudur, hamile midir, nedir, ne değildir? naz 7 yaşında ve konu sahibi 5 yıllık evli olduğuna göre, naz doğduğunda bunlar 1 senelik sevgiliydi.. kalan 2 senede nazla ilgili hiç mi muhabbet olmadı? ablamın kızı oldu vs bilmem ne..

5 sene boyunca o evde geçen diyaloglardan, gerçekten bir ablanın yaşayıp yaşamadığı hiç mi anlaşılmadı? anlattılarsa, 5 yıldır üşenmeden yalan mı söylüyor bu insanlar? anlatmadılarsa, neden şüphelenilmedi?

ablanın fotoları vs herşey yakılıp kül mü edildi? neden edildiği sorgulanmadı mı?

koskoca firmaları olan insanlar.. o firma çalışanları, ev çalışanları vs hiç mi bahsetmiyor abladan? bu trajik ölümden? bahseiyorsa, alayı mı yalancı? bahsetmiyorsa, neden sorgulanmıyor?

abla, doğum esnasında aniden ölmüş.. nasıl vasiyet bırakıyor?

asıl soru: konu sahibi kim ki eşi ona kızını baktırmak için 5 senedir ailesi ile birlikte rol kesiyor olsun? zengin adammış zaten.. istediği kızla evlenir, kızların yüzde 90'ı da gayr-i meşru bebeği kabul eder..

Toplam 38 kullanıcı konuyu okuyor. (30 üye ve 8 ziyaretçi)

angelseda keeper DELIRUZGARIM sssemaaa efnosum mmousee bahar1 Lavanta sutlukawe superisi86 liz martagon kembet labellevie esra_m zeyfe abeta fatima38 nghn987 morluu özlem75 edda1985 smiter yara17 monicc gurbetci83 busemavi belene azusena

ilk kez böyle takipcilerin tavan yaptığı bir konu görüyorum kk da

Konuyu başka yöne çekmek,konu dışı mesaj yasak diyeceğim bunuda ilk kez duyuyorum demezsiniz sanırım.
Lütfen konuyu sohbet ortamına çevirmeden paylaşıma devam edelim.

Fake diyenler yok dizi senaryosu diyenler uydurma diyenler,okumayın yorum yapmayın arkadaşım.Bir uyanık siz misiniz yani?
Uydurmaysa da uydurmadır,biz burda insanlığımızı yapıp derdi olan birine yardımcı olmaya çalışıyoruz.Bu tür ön yargılar yüzünden anlatacağı olanda anlatmayacak artık.
Fake'im diye basbas bağıran konular da olmuyor değil kabul ediyorum,bikaç hafta önce kızın biri odama kapatıldım intihar edicem diyodu ama emniyete haber vereceğine buraya yazıp duruyodu.Ama bu öyle değil gerçekten insanın başına gelebilecek birşey ve yalansada konu sahibinin ayıbıdır..

Biran önce gelsede işin aslını öğrenebilsek..

konu sahibi, evlenmeden önce 3 yıl flört dönemi geçirmiş adamla. bilmiyor muydu bir ablası var mıdır, yok mudur, hamile midir, nedir, ne değildir? naz 7 yaşında ve konu sahibi 5 yıllık evli olduğuna göre, naz doğduğunda bunlar 1 senelik sevgiliydi.. kalan 2 senede nazla ilgili hiç mi muhabbet olmadı? ablamın kızı oldu vs bilmem ne..

5 sene boyunca o evde geçen diyaloglardan, gerçekten bir ablanın yaşayıp yaşamadığı hiç mi anlaşılmadı? anlattılarsa, 5 yıldır üşenmeden yalan mı söylüyor bu insanlar? anlatmadılarsa, neden şüphelenilmedi?

ablanın fotoları vs herşey yakılıp kül mü edildi? neden edildiği sorgulanmadı mı?

koskoca firmaları olan insanlar.. o firma çalışanları, ev çalışanları vs hiç mi bahsetmiyor abladan? bu trajik ölümden? bahseiyorsa, alayı mı yalancı? bahsetmiyorsa, neden sorgulanmıyor?

abla, doğum esnasında aniden ölmüş.. nasıl vasiyet bırakıyor?

asıl soru: konu sahibi kim ki eşi ona kızını baktırmak için 5 senedir ailesi ile birlikte rol kesiyor olsun? zengin adammış zaten.. istediği kızla evlenir, kızların yüzde 90'ı da gayr-i meşru bebeği kabul eder..

adam konu sahibini seviyor ki ona aşık ki illede onu istemiş bukadar yalan uydurmuş zengin diye duygularıdamı yok

eğer nazın annesiii yaşıor olsydıı ne yapar ne eder bulurdu Nazı arayan eden yok bence gayrimeşru olduğu için bide kız olduğu için kimsee aramıordum Sibel diee kurulan senaryo ablası değil sevgilisi herşey doğru yaşananlar sölenenler ölüm isim doğru tek yanlış ablası olduğu benceee....

sibel kim ya? :55:

5 sene sonra hala şüphelerim yersiz mi diye sormuşsunuz:(

vukuatlı nüfus kaydında evlense de ölse de kayıt görünür. kayıt yoksa, vefat etmiş bir görümceniz de yok demektir. cümlealem biliyor çocuğun gayrimeşru olduğunu da, sadece sizden saklanıyor anladığımız kadarıyla burda da bir gariplik var. evliliğiniz sırasında sizi aldatmış olsa da çocuğu gizlese belki anlayacağım da daha evlenmeden doğan çocuğu niye gizlesin onu çözemedim.

Gerçi, oluyor insanın basireti bağlanıyor diyorlar. Böyle mantık dışı gelebiliyor bize ama bu mantık dışı olayları her gün insanlar yaşıyor değil mi?

[/COLOR]

adam konu sahibini seviyor ki ona aşık ki illede onu istemiş bukadar yalan uydurmuş zengin diye duygularıdamı yok

çok seviyoduysa, neden konu sahibi ile ilişkisi varken, başka kadından gayri meşru çocuk yaptı? ayrıca insanın sevdiği bir insana bu kadar ciddi bir yalan söyleyebilir mi? 5 yıl boyunca gözünün içine baka baka yalan söyleyebilir mi?

hem aldatıp, hem yalanlar söyleyebilirse, demek ki hastalıklı ve çok aşık bir adam..eee, konu sahibi hiç bir yerde eşinin kendisine çok aşık olduğunu ya da psikopatça kendisini sevdiğini vs söylememiş.. büyük aşk olsa, bir yerde mevzusu geçmez mi?

Evet, çok büyük ihtimalle Naz eşinizin kızı olabilir, ama eşinizin iki kızkardeşi daha olduğundan bahsetmişsiniz. Farklı bir bakış olarak, acaba onlardan biri gençlik hatası yapmış olabilir mi acaba diye geldi aklıma. Naz'ın doğumunda iki kızkardeşin yaşlarını bilemiyorum elbette, belki de çok ufaktılar, o zaman zaten böyle bir şeyden sözedilemez. Ama böyle bir durum olma ihtimali varsa, ailenin böyle bir şeyi örtbas etmek istemesi de oldukça mümkün.

açık konuşmak gerekiyorsa bende bunu düşündüm ama yaşlarını bilemeyiz tabi.
ama şunuda düşünüyorum, öyle birşey olsaydı kayınvalideyle kayınpeder direkt kendileri alırlardı çocuğu, oğullarına bırakmazlardı

ben biraz hayal gücümü kullanıp şunu sormak istiyorum : kayınpederle kayınvalidenin çocuğa şahsen bakmamalarının sebebi nazın kayınpederinin gayrımeşru çocuğu olduğundan kaynaklanıyor olabilirmi? ve bir ihanetin meyvesi olduğu için kayınvalide kendi evinde istemiyor olabilirmi?

bu arada çocuk kime benziyor? fiziksel özellikleri nelerdir?

açık konuşmak gerekiyorsa bende bunu düşündüm ama yaşlarını bilemeyiz tabi.
ama şunuda düşünüyorum, öyle birşey olsaydı kayınvalideyle kayınpeder direkt kendileri alırlardı çocuğu, oğullarına bırakmazlardı

ben biraz hayal gücümü kullanıp şunu sormak istiyorum : kayınpederle kayınvalidenin çocuğa şahsen bakmamalarının sebebi nazın kayınpederinin gayrımeşru çocuğu olduğundan kaynaklanıyor olabilirmi? ve bir ihanetin meyvesi olduğu için kayınvalide kendi evinde istemiyor olabilirmi?

bu arada çocuk kime benziyor? fiziksel özellikleri nelerdir?

Bence kayınvalide hiç ihanet meyvesi olarak görmüyordur sonuçta oğlunun çocuğu

Çok dogru tespitlerde bulundunuz.

İyi araştır. Filmlerde olur sanırdım bu kadarınada pesss...

Ablasının resmi yok mu ?

Naz ın babasına ulaşamıyor musun?

Neler olmuş aman Allah ımmmmmm

bence doğrudan nazın babasının ismini soyismini sorsun eşine bakalım ne diyecek

Resim diyorsunuz ya resim göstermekte ne var alakasız birinin resmini de abla diye göstermiş olabilirler ama benim aklımı şunu almıyor nasıl oluyor da bunca flört zamanında ablanın hamile olması falan hiç mi konuşulmadı evde ortada gayri meşru çocuk yokken heralde senaryo yazacak halleri yok.

ohoo hepimiz dedektif kesildik vallahi :60::60::60:
kişisel yorumum bana inandırıcı gelmiyor.çok fazla mantık dışı akıl dışı şey var. ha gerçektir değildir tam olarak bilemeyiz ama merakla bekliyorum bende..

Gerçi şu da var belkide eşinin eski sevgilisinin hamile olduğunu öğrenince kendilerince bir abla uydurmuş olabilirler veya ablasının eşi doğuluymuş ya belki istenmeyen bir evlilik yaptığı için ablamla görüşmüyorduk falan demiş olabilir ay cidden dizi senaryosu gibi konu sahibi gelse de gelişmeleri okusak:26:

Son düzenleme:
KKdaki hatunlar birleşip bir dizi senaryosu mu yazsak acep valla halihazırdaki dizilere taş çıkarırız:36:

konu sahibi gelse de merakımızı giderse artık, dün konuacağını söylemişti eşiyle galiba... umarım herşey yolundadır....

Canım öncelikle Allah senden razı olsun o yavruya kol kanat germişsin annelik yapmışsın sevgini vermişsin. Anne sevgisini tadamayan o kadar çok çocuk var ki sen olmasaydın belki hiç tadamayacaktı.

Eşinin çocuğu olduğu aşikar. Büyük ihtimalle de sevgilisindendi, sevgilisi de öldü. Göz ardı edilemeyecek bir gerçek var ki eşin seni seviyor (yazdıklarından öyle anlaşılıyor). Sen de onu seviyorsun. Evet ortada bir yalan var ancak gerçekleri söyleselerdi hayatın şu andakinden çok farklı olurdu. Sadece seninki de değil; eşinin, Naz'ın... Bu noktada ben senin kaderinin, alın yazının böyle yazılmış olduğunu düşünüyorum.

Aslında eşinle mutluysan şu anda bir sorun yok. Tabi sana açıklaması lazım her şeyi. Seni seviyorsa sana anlatması lazım bu durumu. Tabi anlatma tarzı da önemli. Her şeyi biliyorum ama senden de duymak istiyorum diyebilirsin. Daha sonra olayların gidişatına bağlı olarak da bir karar alırsın. Kendine dayı dedirtmesi seni inandırmak içindir.

Yine de ne olursa olsun iki küçük yavrunun bu olaylardan etkilenmesine izin verme. Anne demek doğuran değil, ona bakan, hastalandığında başından ayrılmayan, o ağlayınca ağlayan, kendini ona adayan demektir. Sen o çocuğun annesisin bunu unutma.

Back
X