İşi vardır..Her an internetin başında olamaz ki.. iki çocuk var.Üstelik biri henüz 1,5 yaşında..Çocuğunuz olunca anlarsınız durumu......
belki de :) sadece konu sahibini merak ettim ne yaptı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşi vardır..Her an internetin başında olamaz ki.. iki çocuk var.Üstelik biri henüz 1,5 yaşında..Çocuğunuz olunca anlarsınız durumu......
Toplam 38 kullanıcı konuyu okuyor. (30 üye ve 8 ziyaretçi)
angelseda keeper DELIRUZGARIM sssemaaa efnosum mmousee bahar1 Lavanta sutlukawe superisi86 liz martagon kembet labellevie esra_m zeyfe abeta fatima38 nghn987 morluu özlem75 edda1985 smiter yara17 monicc gurbetci83 busemavi belene azusena
ilk kez böyle takipcilerin tavan yaptığı bir konu görüyorum kk da
konu sahibi, evlenmeden önce 3 yıl flört dönemi geçirmiş adamla. bilmiyor muydu bir ablası var mıdır, yok mudur, hamile midir, nedir, ne değildir? naz 7 yaşında ve konu sahibi 5 yıllık evli olduğuna göre, naz doğduğunda bunlar 1 senelik sevgiliydi.. kalan 2 senede nazla ilgili hiç mi muhabbet olmadı? ablamın kızı oldu vs bilmem ne..
5 sene boyunca o evde geçen diyaloglardan, gerçekten bir ablanın yaşayıp yaşamadığı hiç mi anlaşılmadı? anlattılarsa, 5 yıldır üşenmeden yalan mı söylüyor bu insanlar? anlatmadılarsa, neden şüphelenilmedi?
ablanın fotoları vs herşey yakılıp kül mü edildi? neden edildiği sorgulanmadı mı?
koskoca firmaları olan insanlar.. o firma çalışanları, ev çalışanları vs hiç mi bahsetmiyor abladan? bu trajik ölümden? bahseiyorsa, alayı mı yalancı? bahsetmiyorsa, neden sorgulanmıyor?
abla, doğum esnasında aniden ölmüş.. nasıl vasiyet bırakıyor?
asıl soru: konu sahibi kim ki eşi ona kızını baktırmak için 5 senedir ailesi ile birlikte rol kesiyor olsun? zengin adammış zaten.. istediği kızla evlenir, kızların yüzde 90'ı da gayr-i meşru bebeği kabul eder..
eğer nazın annesiii yaşıor olsydıı ne yapar ne eder bulurdu Nazı arayan eden yok bence gayrimeşru olduğu için bide kız olduğu için kimsee aramıordum Sibel diee kurulan senaryo ablası değil sevgilisi herşey doğru yaşananlar sölenenler ölüm isim doğru tek yanlış ablası olduğu benceee....
[/COLOR]
adam konu sahibini seviyor ki ona aşık ki illede onu istemiş bukadar yalan uydurmuş zengin diye duygularıdamı yok
Evet, çok büyük ihtimalle Naz eşinizin kızı olabilir, ama eşinizin iki kızkardeşi daha olduğundan bahsetmişsiniz. Farklı bir bakış olarak, acaba onlardan biri gençlik hatası yapmış olabilir mi acaba diye geldi aklıma. Naz'ın doğumunda iki kızkardeşin yaşlarını bilemiyorum elbette, belki de çok ufaktılar, o zaman zaten böyle bir şeyden sözedilemez. Ama böyle bir durum olma ihtimali varsa, ailenin böyle bir şeyi örtbas etmek istemesi de oldukça mümkün.
açık konuşmak gerekiyorsa bende bunu düşündüm ama yaşlarını bilemeyiz tabi.
ama şunuda düşünüyorum, öyle birşey olsaydı kayınvalideyle kayınpeder direkt kendileri alırlardı çocuğu, oğullarına bırakmazlardı
ben biraz hayal gücümü kullanıp şunu sormak istiyorum : kayınpederle kayınvalidenin çocuğa şahsen bakmamalarının sebebi nazın kayınpederinin gayrımeşru çocuğu olduğundan kaynaklanıyor olabilirmi? ve bir ihanetin meyvesi olduğu için kayınvalide kendi evinde istemiyor olabilirmi?
bu arada çocuk kime benziyor? fiziksel özellikleri nelerdir?
Çok dogru tespitlerde bulundunuz.
İyi araştır. Filmlerde olur sanırdım bu kadarınada pesss...
Ablasının resmi yok mu ?
Naz ın babasına ulaşamıyor musun?
Neler olmuş aman Allah ımmmmmm
Bence kayınvalide hiç ihanet meyvesi olarak görmüyordur sonuçta oğlunun çocuğu