• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphelerim yersiz mi?

ya ben anlamıyorum neden hemen fake yada dizi senaryosu falan yazılıyor kadın her yazılana cevap vermeye çalışmış hatta eşiyle konuşmaya giderken bile gidiyorum konuşmaya dışarı çıkıyorum falan diye yazmış
sürekli aynı sorular resim yokmu bahsetmiyolarmı hepsine cevap yazmış kadın ama yine aynı sorular ben o kadar çok saçma sapan gerçekler duyuyorumki artık herşeye inanırım

Toplam 38 kullanıcı konuyu okuyor. (30 üye ve 8 ziyaretçi)

angelseda keeper DELIRUZGARIM sssemaaa efnosum mmousee bahar1 Lavanta sutlukawe superisi86 liz martagon kembet labellevie esra_m zeyfe abeta fatima38 nghn987 morluu özlem75 edda1985 smiter yara17 monicc gurbetci83 busemavi belene azusena

ilk kez böyle takipcilerin tavan yaptığı bir konu görüyorum kk da

Beynim durdu wallahi :53:
ortada bir katakulli var ama çözebilene aşk olsun :44:

k.valıde, kızınız esınızın cocugu olsa neden baba demesını ıstemesın
yada neden amca degılde dayı ?
yuksek tansıyon hastası kadın ölümü sırasında nasıl vasıyet eder ki ?
yada dogum yaparken eşiniz mi ölümüne şahit olmuş falan ?
neden bir kabır zıyaretınde bulunmazlaz. evlat ve kardeş neticede
durumlarıda musaıtmış. engel teşkıl eden bişey yok.

konu sahıbı artık gelsede ne oldu ne bıttı aydınlatsa bızı.
sonucta bukadar ınsan merakla sizi bekliyor.

ilginç bir konu dizi gibi..
benim şüphelerim şurdan başlıyoki kadın dogum yaparken ölüyo o anda kardeşine naza sen bakmı diyor bu inanılması güç zaten anlık ölmüş vasiyet verilecek bir durum yokki ortada..

sonra şu var..
eşinin öyle bir kardeşi olsa ona düşen miras haliyle kızına düşmesi gerekirdi ve şuan zaten olması gerektiği gibi kayınvalidenin üstüne yani annesi yerine geçmiş olurdu hakkı oldugu gibi..
ama buna ragmen eşini üzerimize alalım demesi mantıksız... eşinin başka kardeşleri varsa el altından o kızı mirastan düşürmek için eşinin adı X ise.. demiş olamazlarmı: bize düşen pay kadar hem X e düşecek hem Xin çocuguna alsın üstüne çocugunu... gibi aralarında anlaşmazlıklar olmuş olabilir sana yansıtmamışlardırr ..ki eşin sana üstümüze alalım dedi...

bide aklıma takılan eşinin çocugu olsa bu gayri meşru olduysa herhangi sokakta bi kadından.. kabul ederlermiydi kayınvalidenler öyle bir çocugu.. ki bağırlarına basmışlar anlaşılan.. eşinde öyle..

yani iki tarafı ... lu çubuk gibi.. nerden baksan oraya gidiyo konu... inşallah sonuca ulaşırsın...

nazın gerçek annesi onu bulmak isteseydi bulurdu, sonuçta varlıklı insanlar şirketleri var, bulmak kolay. demek ki kadını ya parayla yada başka bir şekilde susturdular. ya da öldü. böyle olaylar olmuyor değil. çok zengin bir ailenin oğlu bir kızı hamile bırakmış, sırf çocuğu aldırsın diye kıza bir ev bir araba verdiklerini duymuştum.

Ben de hayattaki kız kardeşlerinin kızı olabilir diyorum, görümcelerin naza yakın davranıyor mu bi düşün?

Allahım bu ne ya...
Ama bence sen şu an gerçeklerle yüzleşmeye hazır değilsin..
Çünkü ozaman eğer eşinin kızıysa bunu o kızda öğrenecek,sonra sen ayrılmayı istiyceksin ama çocuklarım var yapamam diyceksin..
bence önce buna karar ver..Eğer kararın bu işi çözmekse sonuçlarına da katlanıcaksan yollar açık..Her şekilde öğrenebilirsin ..Zaten öle kardeşin nufüsta olmaması bile başlı başına bir kanıt..
Hem tabi bi de öteki taraf var bu kızın annesi hiç mi aramaz sormaz arkadaşın dediği gibi şirket falan var kesin bulurlar sizi..Eğer onuda parayla susturuyorlarsa daha ayrı bir konu..
Allah yardımcın olsun arkadaşımm çok karışık durumun..Umarım tez zamanda çözülür..

konu sahibi hala gelip bizi bilgilendirmedi..kaç kişi bekliyor burada..keklenmekten korkuyorum...bayadır okuyorum konuyu...fake mi bu konuda ya:/

7 sene dir ayakta uyuyacak kadar saf olan birinin vukuatlı nufus örneği cıkarttırması cok çelişkili geldi ba na :131:

konu sahibi hala gelip bizi bilgilendirmedi..kaç kişi bekliyor burada..keklenmekten korkuyorum...bayadır okuyorum konuyu...fake mi bu konuda ya:/

İşi vardır..Her an internetin başında olamaz ki.. iki çocuk var.Üstelik biri henüz 1,5 yaşında..Çocuğunuz olunca anlarsınız durumu......

evlenmeden önce hıc bılmıyor muydunuz? esınızın ablası olduğunu, hamıle olduğunu.... cunku kısa bır donem değil

ben olsam kesin süphelenirdim bu durumdan
ve kesin altinda biseyler arardim
siz nasil aramadiniz hayret ettim
yinede kendi cocugunuz olmayan birine
annelik yapmissiniz
cok iyi bir davraniss

Toplam 38 kullanıcı konuyu okuyor. (30 üye ve 8 ziyaretçi)

ilk kez böyle takipcilerin tavan yaptığı bir konu görüyorum kk da

Böyle kopyala yapıştır yasak , ki ben orayı sildim.
Sen biraz daha takıl kk ya daha neler görecen kim bilir :51:

Konu fake ise gazetelerde gördüğümüz her hayret verici olayda da fake olmalı
Gazetecilerde fake haber yapıyor :51:
Lütfen artık her konuya fake deyip durmayın , kendinize eğlence mi arıyorsunuz nedir :50:

Böyle kopyala yapıştır yasak , ki ben orayı sildim.
Sen biraz daha takıl kk ya daha neler görecen kim bilir :51:

Konu fake ise gazetelerde gördüğümüz her hayret verici olayda da fake olmalı
Gazetecilerde fake haber yapıyor :51:
Lütfen artık her konuya fake deyip durmayın , kendinize eğlence mi arıyorsunuz nedir :50:

ben fake demedimki bende fake diyenlere kızdım neden her konuya fake diyorsunuz diye.
mesela biri yazmış ya merhaba ben aranıza yeni katıldım diye başlayanlar hep fake çıkıyor diye
bende ilk konumda buna benzer bir giriş yapmıştım bende mi fakeyim
kopyla yapıştırın yasak olduğunu bilmiyordum o konuda özür dilerim.

ben fake demedimki bende fake diyenlere kızdım neden her konuya fake diyorsunuz diye.
mesela biri yazmış ya merhaba ben aranıza yeni katıldım diye başlayanlar hep fake çıkıyor diye

kopyala yapıştır konusu için alıntı yaptı arkadaş sadece canım..Şu altta yazan konu okuyanları kopyalayıp yapıştırmak yasak(mış)

sizden alıntı yapınca karışıklık oldu. diğer yazdıklarım sizin için değil :)

Back
X