konu bayanın derdi için açık farkındaysan.ne yapayım yardımlarınıza,desteğinize ihtiyacım var diyor.sizce ben yalan mı söylüyorum doğru mu söylüyorum demiyor.bayana yardımcı olmaya calısan ınsanların arasına parazitlik yapmak için girenlere sinir oluyorum.farkındaysan konu sahibi de istemiyor.ee o zaman size ne??
Benim de fake kelimesinden midem bulanıyor. Yok mu bunun türkçesi, sahte yazın, gerçek değil yazın fake yazınca havalı mı oluyor.
Biliyorum konu dışı yazdım özür...
canım bi gelişme varmı eşinden yada ailesinden yana aramadılarmı
Peki Naz önceden sizin gerçek annesi olmadığınızı biliyor muydu? Hatırlıyor mu iki yaşından öncesini?
Naz için 2 yaşından öncesi yok doğar doğmaz bu ailenin yanına alınmış zaten hatırlayamaz ki evet beni annesi biliyor bir kaç aydır da babasına baba diyor zaten
acıkcası bu tur bı olayda nette ne ısım olur. ınsanın hıc bır sey yapası gelmez kı......
ılk okuduğum zaman doğru gelmıstı ama suan bıraz dusundurucu....
ne alakaa...ben ne dıyorum sız ne dıyorsunuz...
Ben kesinlikle boşanmayı düşünüyorum ama Naz'ı da düşünüyorum o ne olucak diye düşünmekten kendimi alamıyorum...
nazın gerçek annesine ne olmuş,araadım bulamadım:26:
acıkcası bu tur bı olayda nette ne ısım olur. ınsanın hıc bır sey yapası gelmez kı......
ılk okuduğum zaman doğru gelmıstı ama suan bıraz dusundurucu....
bide bazıları ''fake'' yerine ''face'' yazıyolar ya hasta oluyorum
gayet yazdıgınıza cevap yazdım.okumam yazmam var allah'a şükür...
Karısmayın diyorsunuz herkes istedigini yazsın.sizde o zaman bize karısıyorsunuz.siz de karısmayın bizde istedigimizi yazarız
nazın gerçek annesine ne olmuş,araadım bulamadım:26:
nemi olacak? hala cok safsin
Tarih kendisini hep tekrarlar,
Naz'a yeni anne bulunacak, ayni show tekrar bastan basliyacak. Yeni gelen kizcaz da senin gibi saf takimlari arasindan secilecek, cin gibi kizlar böyle adamlari parmaginda oynatip kiclariyla gülerler.
Yeni gelen saf kiza ex kocan diyecek "ya evimde bir hizmetcim vardi, naz ona cok alisti anne dedi o hizmetcimde anne demesini kabul etti, sonra bir araba kazasinda hizmetcimizi kaybettik, cok iyi biriydi cok saf temiz kalpli cana yakindi 5 senedir naz'a annelik yapti bunu gercek anne yapmaz"
yeni secilen gelin adayi bu laflari duyunca, saf takimindan ya burada kedim öldü diye yazilan yazilarda agliyanlar gibi, basliyacak aglamaya, göz yaslari önce damla sonra göl daha sonrada nehire dönüsecek. Evin ici bütün göz yasi olacak ve diyecek "BEN NAZA ANNELIK SEVEREK YAPARIM NAZ BANA ANNE DESIN"
:))))))